mea 27.05.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 i po czwartym takim leczeniu serce ci siada...gripex to zło moze i zlo ale jesli skuteczne to zaryzykuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 27.05.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Dokładnie trzeba robić mixy zawsze coś pomogą, a w Orzeszu lekko pada ale grzmi mocno z nad Rybnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 wasze zdrowie róbcie co chcecie...przynajmniej bede miała prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 27.05.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 cos bym z toba podyskutowala ... bo z tym chlonieciem wody nie do konca masz racje a co do ukladania to ze tak powiem "mi to wisizm" a juz mam firme ktora mi to bedzie ukladac a oni stwierdzili ze wola rocka niz isovera hehe no i jakem geolog bede trzymac sie kamienia Mea z autopsji wiem bo roleczke toprocka polozylem na wylewce ktorej nie przykrylem folia i sie zasmierdla ale 1 dzien na balkonie sie wygrzala i znowu jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 27.05.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 ja mialem teraz 3 x nocki i dzisiaj sobie wziolem urlop, juz o 21 lezalem i spalem ale po 23 sie obudzilem i koniec spania zalaczylem komputer i tv do tego desperados x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 28.05.2011 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 cos kojarze ze też komus z forum ostatnio robiła POS ta sama firma mi robila bio-eko, chyba 6300 zalatwieniem projektu i pozwolen w starostwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 28.05.2011 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 o to juz jakis konkret /znasz skutki uboczne mieszania gripexu z piwem ?? czegos szczegolnego mam sie spodziewac ??/ na katar najlepsze sa srodki na przeczyszczenie!! spróbuj a kichnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.05.2011 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 na katar najlepsze sa srodki na przeczyszczenie!! spróbuj a kichnij brutal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazurzyna 28.05.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 No to witamy sąsiadow Nam robila firma Bio-Eko z Wodzislawia Slaskiego, firma konkretna - polecam, ale niepamietam ile to wyszlo, musze poszukac w papierach dzieki ! juz notuje i będę miała ich na celowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 28.05.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Możecie polecić firmę z okolicy produkującą drzwi do kotłowni.Potrzebuję jedne standardowe (kotłownia-garaż), jedne na wymiar(wejście do zsypu) i jedne ocieplone (wyjście z garażu na tył domu).Jedne są niewymiarowe więc nie mogę kupić standardu dlatego chciałabym poleconego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 28.05.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Monika, kiedy bedziesz kupowala plyty GK? moze dorzucisz do zamowienia moje 160m2 cos potargujemy i najlepiej z wniesieniem do budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiaaa 28.05.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 ma ktos jakis sprawdzony sposob na katar ?? bo umieram !! Najważniejsze są krople do nosa 3xdziennie 2 krople ,najlepiej Xylomethazolin ale ten mocniejszy 0,1% , do tego Claritine SPE (mozna dostać bez recepty) 1 tabl. na noc, mozna tez sobie zrobic inhalacje z olejku Inhalol:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 28.05.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Najważniejsze są krople do nosa 3xdziennie 2 krople ,najlepiej Xylomethazolin ale ten mocniejszy 0,1% , do tego Claritine SPE (mozna dostać bez recepty) 1 tabl. na noc, mozna tez sobie zrobic inhalacje z olejku Inhalol:) Pozdrawiam:) I po tych wszystkich torturach uda ci się zakończyć katar w 7 dni. Ale warto bo normalnie bez leczenia trwałby tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 28.05.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 o to juz jakis konkret /znasz skutki uboczne mieszania gripexu z piwem ?? czegos szczegolnego mam sie spodziewac ??/ można sobie rozwalić wątrobę nie miesza się pseudoefedryny z alkoholem, bo nie ma takiej potrzeby pseudoefedryna radzi sobie z katarem sama, lepiej radzi sobie tylko efedryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 28.05.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 rock podobno z czasem nie traci na objętości....a isover sie kurczy i pogarszają sie parametry...tak mi powiedział znajomy który w tym siedzi...nie wiem nie znam sie ale wybrałam toprock 20 i 10...oby było cieplutko Pati macie krokwie 23 cm ja pierdut, chyba ze nadbitke robicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.05.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 można sobie rozwalić wątrobę nie miesza się pseudoefedryny z alkoholem, bo nie ma takiej potrzeby pseudoefedryna radzi sobie z katarem sama, lepiej radzi sobie tylko efedryna u mnie 2 gripeksy jakos daly rade wypocilam sie i dzis juz bylam prawie zywa ale ja tam dam sobie rade ... grunt ze mala juz nie smarka ... kulki pomagaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.05.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Pati macie krokwie 23 cm ja pierdut, chyba ze nadbitke robicie ??? krokwie mamy po byku ale....tu mówię o suficie podwieszanym na parterze gdzie poddasze jest nieużytkowe wiec całośc wchodzi między OSB a k-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 28.05.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Co do ocieplenia przed wylewkami to daje ktoś folię pod steropian na poddaszu? Nie wydaje mi się by było to konieczne, choć wolę zapytać.Na parterze (nie mam piwnic) daję folię budowlaną, styro, folię z aluminium i na to rurki. Trzeba kleić tę folię taśmą przylepną? Aha, i jak mocować rurki? Są takie spinki, ktoś korzystał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 28.05.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Co do ocieplenia przed wylewkami to daje ktoś folię pod steropian na poddaszu? Nie wydaje mi się by było to konieczne, choć wolę zapytać. Na parterze (nie mam piwnic) daję folię budowlaną, styro, folię z aluminium i na to rurki. Trzeba kleić tę folię taśmą przylepną? Aha, i jak mocować rurki? Są takie spinki, ktoś korzystał? Gdybym to ja robił poddasze w podłogówce to folii bym nie dawał,na partrze dodatkowej alu folii na styro bym także nie dawał. Na parterze,gdyby była siatka pod wylewkę to rurki bym wiązał do siatki bez spinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.05.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 spinki sa dobre bo jak miejscami ciaśniej układasz rurki a także na zakrętach one lubią sie podnosić...a tak spinki je trzymają, na to decha albo osb przykryta cegła i po pewnym czasie sie układaja tak jak powinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts