Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

cos bym z toba podyskutowala ... bo z tym chlonieciem wody nie do konca masz racje :D a co do ukladania to ze tak powiem "mi to wisizm" a juz mam firme ktora mi to bedzie ukladac :D a oni stwierdzili ze wola rocka niz isovera

hehe no i jakem geolog bede trzymac sie kamienia :D

Mea z autopsji wiem bo roleczke toprocka polozylem na wylewce ktorej nie przykrylem folia i sie zasmierdla ale 1 dzien na balkonie sie wygrzala i znowu jak nowa

Możecie polecić firmę z okolicy produkującą drzwi do kotłowni.

Potrzebuję jedne standardowe (kotłownia-garaż), jedne na wymiar(wejście do zsypu) i jedne ocieplone (wyjście z garażu na tył domu).

Jedne są niewymiarowe więc nie mogę kupić standardu dlatego chciałabym poleconego producenta.

Najważniejsze są krople do nosa 3xdziennie 2 krople ,najlepiej Xylomethazolin ale ten mocniejszy 0,1% , do tego Claritine SPE (mozna dostać bez recepty) 1 tabl. na noc, mozna tez sobie zrobic inhalacje z olejku Inhalol:) Pozdrawiam:)

I po tych wszystkich torturach uda ci się zakończyć katar w 7 dni. Ale warto bo normalnie bez leczenia trwałby tydzień ;-)

o to juz jakis konkret /znasz skutki uboczne mieszania gripexu z piwem ?? czegos szczegolnego mam sie spodziewac ??/

można sobie rozwalić wątrobę

nie miesza się pseudoefedryny z alkoholem, bo nie ma takiej potrzeby

pseudoefedryna radzi sobie z katarem sama, lepiej radzi sobie tylko efedryna :)

rock podobno z czasem nie traci na objętości....a isover sie kurczy i pogarszają sie parametry...tak mi powiedział znajomy który w tym siedzi...nie wiem nie znam sie ale wybrałam toprock 20 i 10...oby było cieplutko :)

Pati macie krokwie 23 cm ja pierdut, chyba ze nadbitke robicie ???

można sobie rozwalić wątrobę

nie miesza się pseudoefedryny z alkoholem, bo nie ma takiej potrzeby

pseudoefedryna radzi sobie z katarem sama, lepiej radzi sobie tylko efedryna :)

u mnie 2 gripeksy jakos daly rade :D wypocilam sie i dzis juz bylam prawie zywa :D ale ja tam dam sobie rade ... grunt ze mala juz nie smarka ... kulki pomagaja :D

Co do ocieplenia przed wylewkami to daje ktoś folię pod steropian na poddaszu? Nie wydaje mi się by było to konieczne, choć wolę zapytać.

Na parterze (nie mam piwnic) daję folię budowlaną, styro, folię z aluminium i na to rurki. Trzeba kleić tę folię taśmą przylepną?

Aha, i jak mocować rurki? Są takie spinki, ktoś korzystał?

Gość Arturo72
Co do ocieplenia przed wylewkami to daje ktoś folię pod steropian na poddaszu? Nie wydaje mi się by było to konieczne, choć wolę zapytać.

Na parterze (nie mam piwnic) daję folię budowlaną, styro, folię z aluminium i na to rurki. Trzeba kleić tę folię taśmą przylepną?

Aha, i jak mocować rurki? Są takie spinki, ktoś korzystał?

Gdybym to ja robił poddasze w podłogówce to folii bym nie dawał,na partrze dodatkowej alu folii na styro bym także nie dawał.

Na parterze,gdyby była siatka pod wylewkę to rurki bym wiązał do siatki bez spinek.