preem82 31.05.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 cos kojarze że ktos juz go na forum kupował,,, chyba Maciek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 31.05.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Powiedzcie prosze na jakiej zasadzie działa ten pojemnik w stalażu grohe Fresh 5w1 . Czy warto kupować ten 5 w 1, jak się tam wkłada zapach, czy nie jest to uciążliwe, czy to jest jakiś specjalny zapach, kostka przeznaczona do tego stelażu, czy on jest cały czas w tej wodzie i ile wtedy wytrzymuje. Ja montowałem, i wężyka mi nie brakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 31.05.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Jeszcze mam pytanie, czy jezeli na podłodze mam 20 cm styro + wylewka i wykończenie, czy ten stelaz grohe bedzie wystarczający,żeby przymocować do podłogi - przy gebericie czytam, że model jest do wysokości od 0-20 cm podłogi? I drugie pytanie odnośnie nieszczęsnych wylewek. Kolega, który miesiac temu miał robione wylewki twierdzi, że jak zacząłby skakac w jednym rogu pokoju, to czuc jak te drgania sie przenoszą po tej posadzce w sensie jakby luźnej płyty w danym pomieszczeniu. Czy to jest normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 31.05.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Mam do Was dwa pytania: :D -skąd braliście kruszywo na drenaż?? -gdzie i za ile można wynająć ubijarkę/ugniatarkę czy jak to się tam zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.05.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 PILNIE MI POTRZEBNY NR TEL DO ROBERTASZ !! elektryka !!!! prosze !!! ok juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 31.05.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Mam do Was dwa pytania: :D -skąd braliście kruszywo na drenaż?? -gdzie i za ile można wynająć ubijarkę/ugniatarkę czy jak to się tam zwie żwir --> sprobuj tutaj : 608 469 112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 31.05.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 zagęszczarka 200-300 kg ---> Niedobczyce 602 850 823 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 31.05.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Jeszcze mam pytanie, czy jezeli na podłodze mam 20 cm styro + wylewka i wykończenie, czy ten stelaz grohe bedzie wystarczający,żeby przymocować do podłogi - przy gebericie czytam, że model jest do wysokości od 0-20 cm podłogi? [...] To będziesz musiał poczekać z montażem na po wylewkach bo będziesz miał muszle za nisko o ~8 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 31.05.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 ehhe ,,, a to mój MIŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 31.05.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 zagęszczarka 200-300 kg ---> Niedobczyce 602 850 823 WIELKIE dzięki preem - była kiedyś taka stacja benzynowa w Popielowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art_83 31.05.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 WIELKIE dzięki preem - była kiedyś taka stacja benzynowa w Popielowie Dalej jest... Nazywa się Crab Pracowałem tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 31.05.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 -gdzie i za ile można wynająć ubijarkę/ugniatarkę czy jak to się tam zwie Narzedzia wypozyczaja tez na gliwickiej, przed szkola jadac od Carefura. Stoja tam takie rusztowania przy drodze. Ja osobiscie bralem tam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 31.05.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 http://www.grohepro.pl/p/91_63721.html tak to niby działa. Czy ktos już montował ten stelaż, bo czytam opinię, że rury sa jakieś za krótkie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162637-Stela%C5%BC-Grohe-Rapid-SL http://www.ceneo.pl/1461133;02315;sl.htm Ja montowałem, nawet 3 sztuki, ale problemów instalator nie miał. Mam do Was dwa pytania: :D -gdzie i za ile można wynająć ubijarkę/ugniatarkę czy jak to się tam zwie Protech na Gliwickiej, pamiętaj bierz "skoczka" nie zagęszczarkę płytową, skoczek ma większy nacisk, płytowa do duszy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 31.05.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Jeszcze mam pytanie, czy jezeli na podłodze mam 20 cm styro + wylewka i wykończenie, czy ten stelaz grohe bedzie wystarczający,żeby przymocować do podłogi - przy gebericie czytam, że model jest do wysokości od 0-20 cm podłogi? I drugie pytanie odnośnie nieszczęsnych wylewek. Kolega, który miesiac temu miał robione wylewki twierdzi, że jak zacząłby skakac w jednym rogu pokoju, to czuc jak te drgania sie przenoszą po tej posadzce w sensie jakby luźnej płyty w danym pomieszczeniu. Czy to jest normalne? ja montowalem stelaz po wylewkach a wylewki to jest podloga plywajaca wiec tak sie bedzie ruszac przy skakaniu, ale po co skakac? lepiej nie skakac i nie myslec czy cos jest nie tak mysle, ze na xps czy jakims innym twardym styro tez to sie bedzie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 31.05.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dalej jest... Nazywa się Crab Pracowałem tam no ja też,,, niestety niewspominam tej pracy z dobrej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 31.05.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Ja tam specjalistką od wylewek nie jestem,ale jakoś dziwnie to brzmi,że podłoga może pływać.Moje dzieci non-stop skaczą i nie zauważyłam żadnego pływania bądź też podnoszenia,unoszenia itp wylewek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.05.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 hehe a ja hektolity gazu na preemie tankowalam ... ciekawe czy wy tez znaliscie moje autko ?? zawsze jak podjechalam to z usmiechem do pelna i dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 31.05.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Dalej jest... Nazywa się Crab Pracowałem tam Najtańsze paliwo w mieście tam mają (chyba,raczej) nigdzie indziej nie tankuje tylko tam... katastrofa będzie jak sie na drugi koniec miasta przeprowadzę...gdzie ja bede tankowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia samosia 31.05.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Mea o chwile mnie z tym tankowaniem ubiegłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 31.05.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Mea o chwile mnie z tym tankowaniem ubiegłaś ja odkad na diesla sie przesiadlam to juz mniej na preema jezdze /bak starcza na dluzej :)/ ale lagune dalej tam tankuje i jak dla mnie swietna stacyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts