Gość Arturo72 02.06.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Podajcie prosze namiary kontaktowe na te wylewki anhydrytowe Można rzucić zapytanie,wiem,że się w tym specjalizują ale ceny nie znam http://www.cezbud.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=20&Itemid=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 02.06.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Mea. nie ma to jak wyjść cało z opałów hehehe My mam z palisandru, twarde jak jasna cholera, przynajmniej tak twierdził kolega, który robił mi schody. Namiarów nie dam bo on w zasadzie cieślą jest i siedzi na dachach, a zrobił mi pod przymusem, bo nikt nie chciał. Powiem Wam , że padnięta jestem na pysk, w czasie jednego wyjazdu jestem w stanie kupić lampy do 2 pomieszczeń. Coraz większe ciśnienie,a ze mnie siły uchodzą. Ta "wykończeniówka" naprawdę się świetnie nazywa. Wykańcza każdą sferę życia i posiadania człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 02.06.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 masz jakis kontakt ?? 695 285 729 Berger- trans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 02.06.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Mea. nie ma to jak wyjść cało z opałów hehehe My mam z palisandru, twarde jak jasna cholera, przynajmniej tak twierdził kolega, który robił mi schody. Namiarów nie dam bo on w zasadzie cieślą jest i siedzi na dachach, a zrobił mi pod przymusem, bo nikt nie chciał. Powiem Wam , że padnięta jestem na pysk, w czasie jednego wyjazdu jestem w stanie kupić lampy do 2 pomieszczeń. Coraz większe ciśnienie,a ze mnie siły uchodzą. Ta "wykończeniówka" naprawdę się świetnie nazywa. Wykańcza każdą sferę życia i posiadania człowieka najbardziej to wykańcza ,,, ale portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 02.06.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ja tam nie żałuję moich 10900 za schody od pana Karola,jestem mega zadowolona z nich.Codziennie się nimi zachwycam.U nas dzisiaj była koparka równać teren,normalnie myślałam,że gościa uduszę gołymi rękami.W końcu po prawie pięciu godzinach wywaliłam go z działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 02.06.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Mea. nie ma to jak wyjść cało z opałów hehehe My mam z palisandru, twarde jak jasna cholera, przynajmniej tak twierdził kolega, który robił mi schody. Namiarów nie dam bo on w zasadzie cieślą jest i siedzi na dachach, a zrobił mi pod przymusem, bo nikt nie chciał. Powiem Wam , że padnięta jestem na pysk, w czasie jednego wyjazdu jestem w stanie kupić lampy do 2 pomieszczeń. Coraz większe ciśnienie,a ze mnie siły uchodzą. Ta "wykończeniówka" naprawdę się świetnie nazywa. Wykańcza każdą sferę życia i posiadania człowieka Dasz radę Domek już otynkowany? Na jaki kolor robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 02.06.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dasz radę Domek już otynkowany? Na jaki kolor robisz? Danusia właśnie weszła ekipa tynku końcowego. Kolory bez fajerwerków , beże, bo koncepcji nie mam za bardzo. Radę dam, bo cofnąć się nie da, ale fakt wykończona jestem totalnie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.06.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Podajcie prosze namiary kontaktowe na te wylewki anhydrytowe; czy te wylewki też mają tendencję do klawiszowania tak jak zwykłe, jak się zachowają, gdyby osiadł styropian. Wiem, że wylewki maja inne właściwości w czasie grzania, ale zwykła klawiszują nawet gdy nie grzejemy. No i jak to jest z ich stosowaniem na podłogówkę - które wylewki sa lepsze, bo na tych współczynnikach i oporach to w ogóle się nie znam. I jeszcze - te wylewki co macie zdobione to oni mieszają w betoniarce z worków, czy tez przyjeżdża jakaś cysterna i wylewa; czy dostajecie na to jakiś certyfikat. Na czym polega pielęgnacja tej wylewki ze strony inwestora - jakies przecieranie? Danusiu my namiary mamy od Jacka (Jaska) na firmę KIBO http://www.posadzki-samopoziomujace.pl/ na stronie w zakładce Informacje masz wszystko dokładnie opisane co jak i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 02.06.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Podajcie prosze namiary kontaktowe na te wylewki anhydrytowe; czy te wylewki też mają tendencję do klawiszowania tak jak zwykłe, jak się zachowają, gdyby osiadł styropian. Wiem, że wylewki maja inne właściwości w czasie grzania, ale zwykła klawiszują nawet gdy nie grzejemy. No i jak to jest z ich stosowaniem na podłogówkę - które wylewki sa lepsze, bo na tych współczynnikach i oporach to w ogóle się nie znam. I jeszcze - te wylewki co macie zdobione to oni mieszają w betoniarce z worków, czy tez przyjeżdża jakaś cysterna i wylewa; czy dostajecie na to jakiś certyfikat. Na czym polega pielęgnacja tej wylewki ze strony inwestora - jakies przecieranie? W kontaktach masz namiary na Kibo u mnie byli i spoko, a wylewka przyjezdza bezposrednio od producenta (wolplan albo lafarge zalezy kto to bedzie robil, tylko ze w wolplanie placisz tyle ile zuzyjesz bo autko miesza na miejscu a w lafargu przyjezdza grucha i leje tyle ile zamowiles) . Nic nie klawiszuje bo one nie potrzebuja dylatacji miedzy pomieszczeniami (jakies popierdulki mi tylko miedzy wszystkie drzwi wsadzili ale nie wiem jak sie to fachowo nazywa). Pod podlogowke idealne bo wieksze przewodzenie i dokladnie przyleganie do rurek bez pustek powietrznych i kupa innych rzeczy ktorych nie pamietam na stronie wolplanu zachwalaja (ale o ile prawde mowia, bo nie wiem, gaz mi podepna dopiero jesienia i wtedy sprawdze czy to co pisza to prawda).Pielegnacja polega na zapierniczaniu na drugi dzien po wylaniu ze szczotka ryzowa (jak najostrzejsza) i zbieraniu mleczka (taki bialy osad) a potem przed polozeniem kafli itp. przejechac je gruntem (w lazienkach folia w plynie) i tyle. Sie rozpisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.06.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 potrzebuje namiar na dobra i tania koparke taka wieksza 324257604 koparka niedaleko salonu Nissana. bierze 80zl/godz ale to taka "zwykła" koparka, nie żadna fadroma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 02.06.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ja tam nie żałuję moich 10900 za schody od pana Karola,jestem mega zadowolona z nich.Codziennie się nimi zachwycam. Bo jest czym sa piekne (a tylko zdjecia widzialem) ale nie zal ci chodzic po nich BTW tak pi razy drzwi jaka masz grubosc stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 02.06.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dlaczego nie - bo anhydryt nie lubi wody. Ale fakt trzeba potraktować folią w płynie i jest też ok. A Pan z Bytomia jedzie głównie na anhydrytach, cementowe robi bardzo mało. Anhydryty robi na wielkich budowach biurowce, apartamentowce, hotele, Firma nazywa się "Wnętrze". Podałem to ku pamięci , żeby zwrócić na ten szczegół uwagę osób które chcą wylać u siebie anhydryt. Pozdrawiam Mea Culpa myslalem ze to inna firma z Bytomia bo mialem z nimi do czynienia co nie zmienia faktu ze sie z nim nie zgadzam bo zadna wylewka nie lubi wody ale po to jest cala chemia budowlana zeby jej uzywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 02.06.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 czym kleiliście styropian do ścian fundamentowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 02.06.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Jasek, Pati - dzięki bardzo za informację. Ewa - zapytaj męża co sądzi o wylewkach anhydrytowych. Może interesowała się nimi i ma jakieś informacje, których nie da się wyczytać w necie i folderach reklamowych. W końcu wylewki są Wam bardzo bliskie;) Ps. No i pozdrów Go ode mnie i przekaż mu, że ma Cię wspierać w tych dylematach zakupowych (zwłaszcza kartą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 02.06.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 korzystał ktoś z usług firmy EWAX z Żor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.06.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 dzieki za namiar na koparki ... jutro podzwonie ... moze maja jeszcze wolne na sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 02.06.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Jasek, Pati - dzięki bardzo za informację. Ewa - zapytaj męża co sądzi o wylewkach anhydrytowych. Może interesowała się nimi i ma jakieś informacje, których nie da się wyczytać w necie i folderach reklamowych. W końcu wylewki są Wam bardzo bliskie;) Ps. No i pozdrów Go ode mnie i przekaż mu, że ma Cię wspierać w tych dylematach zakupowych (zwłaszcza kartą) Pozdrowię oczywiście, ) Nie, niestety nie mieliśmy styczności z anhydrytowymi wylewkami , więc nie pomożemy w tej materii )) No wspiera mnie, po godzinie w sklepie dostaje kociokwiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 02.06.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 czym kleiliście styropian do ścian fundamentowych? ja zwyklym klejem do styro i chyba tak jest poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 02.06.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 dzieki za namiar na koparki ... jutro podzwonie ... moze maja jeszcze wolne na sobote u mnie dzisiaj zaczela dzialac koparka i po godzinie pracy poszla pompa olejowa, jutro ma zjechac druga wykorytowane pol wjazdu do garazu i klapa ;/ co do schodow to moje debowe maja kosztowac 14 tys z barjerkami- czemu tak drogo skoro robi je znajomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 02.06.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 orjentuje sie kto ile moze kosztawac odbior budynku? dzisiaj sasiadka rzucila mi cena zbiorcza 5-6 tys liczyla wszysstko z mapkami , oplatami w starostwie itd. czy to mozliwe taka kwota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts