akwarysta 07.02.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 w srodku chcesz tynki robic ? Pewnie lepiej jest zrobić tynki na zewnętrz i dom wywinąc do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafan 07.02.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Chodzi o tynki gipsowe czy tradycyjne? Mam kilka namiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.02.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 gipsowe i zwykłe Prosze o namiarya są to ludki sprawdzone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Daggulka jak cos wychaczysz to daj znać, normalnie załamka chyba bede czekac do czerwca na tynki i nie wprowadze sie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.02.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 malmuc....cos na pewno mam w kajeciku....poszukam i napisze ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ludziska.....POZWOLENIE NA BUDOWĘ odbieram jutro.... Ja podpinam sie pod malmuca...tez prosze o namiary na tynkarzy jak macie jakiś sprawdzonych ludzisków ....tylko na tynki ....no nie wiem jakie to są... chyba gipsowe....takie zacierane na gładko od razu pod malowanie .....bo w gładzie to ja się bawić nie będę..... nie ma takich tynków Gratulacje na okoliczność pozwolenia na wykańczanie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ludziska.....POZWOLENIE NA BUDOWĘ odbieram jutro.... Ja podpinam sie pod malmuca...tez prosze o namiary na tynkarzy jak macie jakiś sprawdzonych ludzisków ....tylko na tynki ....no nie wiem jakie to są... chyba gipsowe....takie zacierane na gładko od razu pod malowanie .....bo w gładzie to ja się bawić nie będę..... nie ma takich tynków Gratulacje na okoliczność pozwolenia na wykańczanie się Widzicie jak sie cieszy - obejrzymy co powiy jak sie do wykończyniówki dochrapie.. Osobiścei równiez gratuluje podniesienia rekawicy... jest pizd..olina ciynszko. Jak małżowin bydzie robiył na budowie - schudnie mosz moja gwarancjo.. A co do tynków to smoczyca myśli o filcowanych pioskiym kwarcowym Malmucowa - bier kielnia - nafyrlej sie malty i cheja -do sie zrobić Co bydziesz czekać do czyrwca.... Powiym Ci ze od tynków do wkludzynio jeszcze dłooogo drogaaa Nojwazniejsze to sie nie załamować dziołchy yno do dzieła... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.02.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Malmucowa[/b] - bier kielnia - nafyrlej sie malty i cheja -do sie zrobić Co bydziesz czekać do czyrwca.... Powiym Ci ze od tynków do wkludzynio jeszcze dłooogo drogaaa Nojwazniejsze to sie nie załamować dziołchy yno do dzieła... Sebo8877 Jak ja bym sie wziela za te kielnia to sciany nie bylyby scianami a kąty - kątami, może jakiś owal by wyszedł. Ja myśle ze nawet kury by nie chciały w tym potem zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 08.02.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Cobyś nie męczyła się tynkowaniem - posyłam Ci nowe namiary na priv. No panic! Ludziska zamwaija tynkowanie, a potem się okazuje że w róznych miejscach zamówili, albo z budową nie idą tak szybko jak myśleli. Bądź namolna, a z pewnoscią natrafisz na dziurę w terminach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.02.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dzieki! akwarysta jestes nieoceniona zaraz lookne czy przypadkiem juz do niektórych dzwonilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Malmuc....namiary poszły na priv. A co do tynków to słyszałam że są takie filcowane .... czymś tam.... filcem .... jak sama nazwa ..... hm . Jdę jutro opier.... w gminie panów od spraw wodno-kanalizacyjnych..... ....ciekawe co zdziałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.02.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 http://www.wiadomosci24.pl/artykul/dziwolag_czyli_jak_sie_mieszka_w_kopule_12508-2,2006,11,25.html#artykul-narzedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 09.02.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 http://www.wiadomosci24.pl/artykul/dziwolag_czyli_jak_sie_mieszka_w_kopule_12508-2,2006,11,25.html#artykul-narzedzia Produkt trudnozbywalny Ot prawda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ło matko....mam problem...kredyt trza załatwiac w przyszłym tygodniu....a my się dalej wahamy w jakiej walucie....w złotówkach czy we frankach ....założyłam wątek na prawie i pieniądzach....zobaczymy czy coś napiszą. W każdym razie od wczoraj siedzę z nosem w necie i sprawdzamy statystyki franka z ostatnich 5 lat....wesoło to nie wyglada....teraz jest diabelnie niski....a jak podskoczy zaś to będziemy sporo w plecy przy spłacie. No i zajrzeliśmy też do pobliskiej hurtowni.... beton komórkowy podrożał o ponad 20 zeta na m2..... ...mało na zawał nie padłam.... a juz słyszałam o następnych podwyżkach....i więźba ma skoczyć duuuuużo ... zanim wybuduję to się cięzkiej nerwicy i wrzodów żołądka nabawię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.02.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ja mam we francku, wziąłem ok roku temu. Jeżeli chodzi o stopy procentowe to będą rosły ale na PLN z pewnością też. Ryzyko kursowe? Trzymam się wersji, że póki do Polski będzie płynęła szeroka rzeka euro czy to z unii czy od rodaków to złotówka będzie silna. Za parę lat i tak przechodzimy na euro a wtedy wahania EUR - CHF powinny być minimalne bo te waluty (ponoć) chodzą za rączkę. Wszyscy moi kumple mają w CHF. Oczywiście nie oznacza to, że mamy rację i że nie wtopimy. Pomogło ? To na koniec fajna maksyma: tłum ma wiele głów ale niewiele rozumu. To tak a propos pędu na CHF. Przed Tobą wiele trudnych decyzji. Podejmiesz ją a za miesiąc, dwa zapomnisz o niej i będziesz się biedziła nad glazurą czy bidetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 ja też CHF jak dla mnie to kurs frania jest ok ( przynajmniej na razie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 10.02.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 My mamy w PLN. I też trzeba spłacać Nie ma mądrych. Analizy i prognozy to jedno, a życie to drugie. Jedno jest pewne, to ze go dostaniesz w danym banku nie obliguje Cię, by w nim trwac do końca. Kredyty długoterminowe albo spłaca się szybciej, albo przechodzi się z banku do banku. Takie życie. Oferty , promocje się zmieniają - tak jak w telefonii. Trudno w jednym banku wytrzymać 30 lat Przeanalizuj jak wygladały kredyty 5 lat temu w Polsce. Zaciągnij języka jak wygladaja u sąsiadów.Wszystko się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 11.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Witam wszystkich!Mam prośbę troszkę z innej beczki a mianowicie chodzi mi o namiary na jakiegoś gościa który zakłada alarmy w miarę dobrze i niezbyt drogo to bardzo proszę o przesłanie mi tel. adresu itp. z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j32 11.02.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ludziska.....POZWOLENIE NA BUDOWĘ odbieram jutro.... Ja podpinam sie pod malmuca...tez prosze o namiary na tynkarzy jak macie jakiś sprawdzonych ludzisków ....tylko na tynki ....no nie wiem jakie to są... chyba gipsowe....takie zacierane na gładko od razu pod malowanie .....bo w gładzie to ja się bawić nie będę..... nie ma takich tynków Gratulacje na okoliczność pozwolenia na wykańczanie się Z tego co ja wiem to sa tynki zacierane na gladko - np dobrze polozone tynki gipsowe lub tynk wapienny, no ale musisz miec dobra ekipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j32 11.02.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja mam takie pytanie:przymierzam sie do budowy kanadyjczyka na Zamyslowi,przegladalem oferty firm oferujacych w szkielecie drewnianym albo w szkielecie stalowym, poczytalem opinie ludzi na forum i tak zastanawiam sie czy w Rybniku i okolicy tak buduja?Czy ktos z Rybnika i okolic, moze podzielic sie wrazeniami i doswiadczeniami z budowy i eksploatacji takiego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts