justus67 03.06.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 szczerze mówiąc ja tam nie widzę różnicy między różnymi styropianami ... Ja też nie ale opine sa rozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 03.06.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Mea a Ty juz masz upatrzony styropian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 03.06.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Bdan, my mieszkamy w Zorach A będziemy budowac w Jastrzębiu, a dokładnie w Moszczenicy Na jakim jesteś etapie? Mea, czyli rozumiem ze w razie wątpliwosci mogę wpaść zobaczyc na zywo? przeglądałam rozne elewacje i dachy na forum, ale ciezko nam się zdecydować. wiem,ze do koloru elewacji jeszcze daleko,ale dach wybieramy wkrótce wiec juz powinnam wiedziec czego chcę mamy dwie opcje: 1. dach grafitowy, komin z grafitowej cegły klinkierowej (lub czegos innego grafitowego), ryny i obróbki blacharskie grafit, elewacja biała (bądź jakiś jej odcień), cokół i słupy (o przekroju kwadratu, dwa przed wejsciem, jeden przy tarasie) z klinkieru syriusz cieniowany http://www.crh-klinkier.pl/cegly-klinkierowe-syriusz-cieniowany.php drzwi i okna złoty dąb lub orzech (podobałyby mi sie jeszcze białe okna ale pewnie wtedy i drzwi musiałyby byc białe a to odpada) 2. dach brazowy z braasa, komin, rynny pod dach, elewacja biała lub jakis jasniutki pastelowy, cokoł i słupy nie mam pojecia, stolarka jak w pkt 1 albo i ciemniejsza. co myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 03.06.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 my mamy dach i rynny taka ciemna czekolada z Roben-a, komin mamy z takiej koloro-podobnej klinkierki, dom bedzie tynkowany na jakis jasny kolor, cos co bedzie pasowac do reszty, a cokol na cos ciemnego w kontrascie do reszty aha, no i oczywiscie stolarka okienna i drzwiowa oraz brama garażowa ZŁOTY DĄB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 03.06.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Bdan, my mieszkamy w Zorach A będziemy budowac w Jastrzębiu, a dokładnie w Moszczenicy Na jakim jesteś etapie? A w jakiej części Moszczenicy (ulica?) Robimy instalacje podłogówki i przygotowywujemy się do wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.06.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Mea a Ty juz masz upatrzony styropian ? na podłogę wzięłam. polstyr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 03.06.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 to jest tylko robocizna tak? Tak, to jest cena za samą robociznę. Razem z montażem pieca CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.06.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Mea, czyli rozumiem ze w razie wątpliwosci mogę wpaść zobaczyc na zywo? oczywiscie ... daj tylko znac kiedy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 03.06.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Mysmy robili odbiór pół roku temu (XII 2010 r.) poza mapkami (ok. 900 zł.) i świadectwem energet. (500 zł) nie płaciłam za nic . Co ona w tę cenę wliczyła ????? Może liczyła wszystkie papiery od początku budowy no wlasnie tez mi sie wydawalo, ze ja cos nie tego a nie mysleliscie nad certyfikatem, zeby zrobic przez allegro? tam idzie znalezc za 120 zl, po co placic 500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 03.06.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Bdan, na kardynała Wyszynskiego. Jest to ulica prostopadła do komuny paryskiej. Preem82, to ja czekam na wasz koncowy efekt bo widzę ze juz blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 03.06.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 rutino - wiem gdzie jest ta ulica, będziesz miał wszędzie blisko, bo budujesz w "centrum" (szkoła, przychodnia, sklepy,przystanek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 03.06.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 queene bez adiqq też damy radę byle zebrała się ekipa rutino kolorek jest świetny i dekarze bardzo sobie chwalili jak adiqq miałby ochotę być na tym spotkaniu to ja jestem za terminem, kiedy będzie mógł być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 03.06.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 rutino - wiem gdzie jest ta ulica, będziesz miał wszędzie blisko, bo budujesz w "centrum" (szkoła, przychodnia, sklepy,przystanek) wiem, wiem to był warunek mieszkania w jakiejkolwiek dzielnicy jastrzębia:D wszystkich z jastrzebia przepraszam,ale nie jest to moje ulubione miasto no ale mam nadzieję ze to się zmieni. tym bardziej,ze z jastrzebia mam męża, kilka kolezanek, a poza tym w jastrzebskim szpitalu namiętnie rodzę dzieci:D jutro sprobuje cos konkretniejszego o budowie napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulajev 03.06.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Mam pytanko:kończą już układać u mnie w domu podłogówkę(100%) -po 10 czerwca będą zalewać (wylewki tradycyjne). Czy maty stalowe daje się wszędzie czy jest to zbyteczny wydatek,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.06.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 wiem, wiem to był warunek mieszkania w jakiejkolwiek dzielnicy jastrzębia:D wszystkich z jastrzebia przepraszam,ale nie jest to moje ulubione miasto no ale mam nadzieję ze to się zmieni. tym bardziej,ze z jastrzebia mam męża, kilka kolezanek, a poza tym w jastrzebskim szpitalu namiętnie rodzę dzieci:D jutro sprobuje cos konkretniejszego o budowie napisać hehe to ja mialam to samo z rybnikiem ... moj maz powiedzial ze za skarby swiata nie zgodzi sie zeby miec w adresie Żory nawet jak rzut beretem od naszej budowy byla fajniusia dzialeczka ale wlasnie po Żorskiej stronie lotniska a tak po prawdzie bardzo chcial pozostawic w adresie RYBNIK ja jako "naplywowa z wodzislawia" rybniczanka stwierdzilam ze mi to wlasciwie wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 03.06.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Mam pytanko:kończą już układać u mnie w domu podłogówkę(100%) -po 10 czerwca będą zalewać (wylewki tradycyjne). Czy maty stalowe daje się wszędzie czy jest to zbyteczny wydatek,pozdrawiam a dajesz wlokno szklane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 03.06.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Ahoj Rutino WItaj przemysl dachowki co ceramika to ceramika a roznica w cenie do betonowej nie jest juz az taka kosmicznaBTW Preem zapodaj namiary na magika od schodow z gorki podziekowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 03.06.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 rutino a sprawdzalaś czy ten syriusz jest dostępny? Ja go chciałam na kominy i nie był wtedy dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 03.06.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Jasek spoko nie zal mi schodów,bo są poobklejane z góry,więc chodzimy po kartonach.Stopień ma 4 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 03.06.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Ja załatwiłam już inwentaryzacje powykonawczą(450 zł),teraz zrobimy jeszcze świadectwo energetyczne(120) i mam nadzieję,że to będą wszystkie koszty związane z oddaniem do użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts