mariuszkotula 07.06.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 JEJEJEJEJE nareszcie ktos kto NIE MA KOMINKA !!!!! przygotuj sie psychicznie ze kazdy fachman czego by sie nie tknal to zapyta "a kominek gdzie??" ja w takiej sytuacji powiem NIE MA I NIE BEDZIE !!! a co do "konsultacji z szanownym malzonkiem" poczekaj jeszcze chwile a obudzona o 2 w nocy bedziesz recytowac zapotrzebowanie na materialy i koszty robocizny Te kominki są tak jak kina domowe parę lat temu kupowane na okręta bez namysłu z których tak na prawdę skorzystało się 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszkotula 07.06.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 kolory ok ale straszliwie nadziubdziany dom ... brrr Zgadzam się dom straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 07.06.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Preem, coś Ty wczoraj temu chomkowi ciąnął?? heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 07.06.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 a co powiecie na takie kolory elewacji - nie wiem, czy mogę zamieszczać zdjęcie, które jest w sieci http://foto2.m.onet.pl/_m/8e19482220d749b8d1cf886827c0bee6,10,19,0.jpg ha, mi sie podoba. Ogólnie podobaja mi sie domy wykonczone wlasnie jakimis kamieniami albo czyms podobnym na rogach i wokol okien i bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 07.06.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Te kominki są tak jak kina domowe parę lat temu kupowane na okręta bez namysłu z których tak na prawdę skorzystało się 3 razy No nie przesadzaj,ładnie wkomponowany kominek o ciekawym kształcie może być ozdobą salonu. Czasy,gdy kominki obijało się głownie piaskowcem minęły... Prawdpodobnie większość dlatego stawia kominki a nie z potrzeby grzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 07.06.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 ale to tak wlasnie jest, kazdy ma inny gust wiec jednemu sie podoba a innemu nie to tak jak z tymi świętami i tak samo jak z domami Bungalow i piętrowymi każdemu się coś innego podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszkotula 07.06.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 No nie przesadzaj,ładnie wkomponowany kominek o ciekawym kształcie może być ozdobą salonu. Prawdpodobnie większość dlatego stawia kominki a nie z potrzeby grzania Tak zgadza się z potrzeby ozdobnej i jest ok. to każdego subiektywny wybór ja nie oskarżam nikogo tylko sądzę że jesteśmy strasznie podatni na modę to jest aż śmieszne czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 07.06.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Tu się nie zgodzę , mam na myśli kominki, my mamy w starym domu i palimy bardzo często, w nowym też jest i bynajmniej nie jako sprzęt modowo-ozdobny ale li tylko i wyłącznie użytkowy. Uwielbiamy magię ognia , ale szanuję decyzję ludzi , którzy nie chcą. "Bo co komu do domu jak chałupa nie jego" Danusia , my będziemy mieli taki układ kolorów dokładnie ) jak pokazałaś na tej fotce, ale w innej konfiguracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.06.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 ja mam "poddaszowke" tez rozlozona 16,5x13,4m ale co do plusow i minusow to patrzcie tylko na to, zeby wam sie podobalo i reszte miejcie w tylku czy ktos powie tak czy inaczej! napewno nie pytajcie nigdy goscia w odwiedzinach jak mu sie podoba bo zawsze sklamie kazdy ma inny gust, najwazniejsze zeby sie dobrze czuc w tym co stworzymy natchnienie cie dopadło ze takie przemyślenia... ?? ja od zawsze chciałam parterówke ..już 10 lat temu jak jeszcze nie wiedziałam nawet czy bede budować to już wiedziałam że parter...mało tego....pierwszym projektem jaki mi sie spodobał był właśnie Rodzinny z muratora (oj staaaary ten projekt ) ....no i jest.....chociaż chwile bylismy zdecydowani na poddasze ...to jednak wygrał parter a newsów...byłam w OBI...wynegocjowałam nie dość że fajną cene na płytki (w necie sa po 75, ja dostałam po 79) to jeszcze dostane stały rabat na wszystko.....więc mea dzieki za rady - warto od razu walić do wyższego szczebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
insah 07.06.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witam! Mam do oddania trochę gruzu. Do odbioru w Suszcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.06.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 aaa i jeszcze.....pokażę wam mój piękny zielony taras mam takie chwaściory ze za chwile mnie tam widać nie bedzie...kupiłam Roundapa i psika - w piątek od rana walka z chwastami http://img96.imageshack.us/img96/6170/20110607162212702.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.06.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 jeszcze jedno bo mnie rozwala ta zieleń http://img706.imageshack.us/img706/5191/20110607162218687.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 07.06.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Danusia , my będziemy mieli taki układ kolorów dokładnie ) jak pokazałaś na tej fotce, ale w innej konfiguracji Myślę, że fajnie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 07.06.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 queene hehehe u nas takoż samo zielono, też się przymierzam do użycia siły wyższej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.06.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ewus wrzuciłabyś jakieś fotki....chętnie obejrzę na pocieszenie że nie tylko u mnie zarośnięte jak w dzungli a co elewacji to mnie sie marzy taka tylko klinkier żółty zamiast jasnoszarego http://img.extradom.pl/grafiki/17476/big695.jpg?ext=gif,jpg&q=85&resize=695x695 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 08.06.2011 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Ewus wrzuciłabyś jakieś fotki....chętnie obejrzę na pocieszenie że nie tylko u mnie zarośnięte jak w dzungli a co elewacji to mnie sie marzy taka tylko klinkier żółty zamiast jasnoszarego http://img.extradom.pl/grafiki/17476/big695.jpg?ext=gif,jpg&q=85&resize=695x695 No nie umiem wklejać zdjęć, ale od lipca mam młodego w domu, jak wróce z urlopu to coś powklejam, chociaż to będzie ciężki okres jak myślę przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 08.06.2011 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 queene, świetny domek wkleiłaś z takim jasnoszarym klinkierem jaki mi sie marzy z żółtym też będzie świetnie, ale ja wolę taki szary. I chyba coraz bardziej przychylamy sie ku opcji z grafitem na dachu. no zobaczymy, mamy jeszcze czas a co do tarasu to pięękny ja bym się tym chwaliła. są zielone dachy to i taras moze byc Mea, co do kominka i tego ze się wszyscy fachowcy będą dziwić. To u nas juz architekt tak zrobił. Mówilismy mu ze zadnego kominka a on i tak odruchowo go namalowal Ale całe szczęscie nie komentował naszej decyzji a z tym kominkiem to się trochę zgadzam z mariuszkotula. owszem jedni, jak Ewus, kominki uwielbiają i nie wyobrazają sobie mieszkać bez, dla innych to ładna ozdoba salonu. Ale na pewno jest duza część,która tak robi,bo wszyscy tak robią. A w tym przypadku to moim zdaniem szkoda kasy. Bo to przecież grosze nie kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.06.2011 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 powiem ci tak jak nie masz chopla co do palenia w kominku to ja mowie po co robic sobie w salonie kotlownie ... mam wentylacje wiec kominy sa zbedne a drogie no i kominek zajmuje w cholere miejsca w salonie ktore chetnie zagospodaruje np biblioteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 08.06.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 E tam Mea a te romanticzne wieczory przy kominku mhmhm sie rozmarzylem BTW wczoraj widzialemu u znajomego jak 'fajnie ' ociepla poddasze firma i przestrzegam nie dajcie sobie walnac drugiej warstwy welny zanim nie obejrzycie pierwszej bo takich baboli jak zrobili (a jestem dyletantem bo wiem tylko tyle ile wyczytalem no i cos tam juz sam zrobilem) a juz tekst goscia ze te dziury to i tak zakryje druga warstwa bezcenne juz nie mowiac ze nie wypuscili mu welny za murlate 'bo po co'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 08.06.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 http://chomikuj.pl/hs26/Programy/Projektowanie+wn*c4*99trz http://chomikuj.pl/cleanosol/Projektowanie+wn*c4*99trz+*2c+ogrod*c3*b3w ten drugi link, tam jest PRO100, który polecała Mea Dzięki wielkie za programy... moze uda się cosik sensownego stworzyc Jezeli mowa o elewacjach.. rok temu moja kuzynka wystawiła domek... elewacja byc moze banalna ale jak dla mnie uniwersalna i ponadczasowa, wiec jak narazie w moich planach pozostaje taka http://img716.imageshack.us/img716/5546/dsc0562sc.th.jpg' alt='dsc0562sc.th.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts