daggulka 11.02.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja nie wiem czy w Rybniku...ale u nas w Jastrzębiu stoi jeden taki dom...znam tylko jeden, bo on stoi w zasadzie w centrum....pewnie jest więcej tylko na obrzeżach.Więc moje odczucia sa takie : od momentu postawienia pierwszej ściany do momentu kiedy zawisły firanki w oknach minął czas 3 miesięcy.....tak więc w technologii murowanej nie dasz rady tego zrobić...., co do wyglądu zewnętrznego-po wykończeniu zewnętrznej elewacji wygląda jak normalny murowany dom...przynajmniej z daleka. Niestety nic innego nie mogę powiedzieć bo nie rozmawiałam z właścicielami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.02.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Daggulka i akwarysta dzieki za namiary na tynkarzy, ale wszyscy sa zajeci buuuu Ta jeden byl wolny Daggulka, ale to numer do faceta z Poznania buuuu Jest jeden domek kanadyjczyk w Kamieniu, wiem ze kupowany był w Pszczynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 12.02.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Co do kredytu Mam w złotkach - i tak jak akwarysta prawi - zawsze można zmienić. My nie braliśmy we frankach bo Francek strasznie nisko stał - czekam troche na zwyżkę waluty szwajcarskiej - i wtedy przewalutowanie (da się zyskac parę złotych) Narazie spałcom w złotkach - czekom na lepsze czasy (kto wiy przy dzisiejszym ministrze finansow - moze się doczekom :)) na dzień brania kredytu nie oplacało się brac w Franckach. Czas pokaze co i jak się będzie zmieniać. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.02.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Malmucowa ,serce mi sie kraje jak widze brak siły roboczej w tym kraju ....dalej szukasz ?duzo masz tej roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.02.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Malmucowa ,serce mi sie kraje jak widze brak siły roboczej w tym kraju ....dalej szukasz ? duzo masz tej roboty ? Czemu Ty sie Sellim dziwisz ???- zarobki jak w krajach 3-go świata to i naród emigruje.. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.02.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Malmucowa ,serce mi sie kraje jak widze brak siły roboczej w tym kraju ....dalej szukasz ? duzo masz tej roboty ? Hej Dzisiaj mój malmucowy jedzie zobaczyc robote jakiegos ludka, jak bedzie OK to go chyba wezmiemy, Mamy tego 360m2 i 80m2 garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 14.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 duuuuużo miłości życzę wszystkim w dniu zakochanych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.02.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 No to jo tez - gorącego sexu na wiecżór:) Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.02.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Do południa ...też z sekretarką jak kto mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.02.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 No to jo tez - gorącego sexu na wiecżór:) Sebo8877 jak na wieczór ? Ja cały dzień ten... tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.02.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 No to jo tez - gorącego sexu na wiecżór:) Sebo8877 jak na wieczór ? Ja cały dzień ten... tego... czy to ma coś wspólnego z Twoją pracą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 14.02.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ja cały dzień ten... tego... że co w pracy tysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 14.02.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 macie jakieś info na temat systemu wentylacyjnego Domus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.02.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 No to jo tez - gorącego sexu na wiecżór:) Sebo8877 jak na wieczór ? Ja cały dzień ten... tego... czy to ma coś wspólnego z Twoją pracą ? OOOOOOOo!!!!!!!!!! NIEEEEEEEEEEE!!!!!!! PIEJAR masz taka kreche u mnie ________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Ja jestem BIURWA a nie #%&&*@$^**( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Eeeee tam, taka cienka kreska No może jak na walentynki to trochę za gruby żart. Sorx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.02.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Piejar, jaką masz szerokosc swojego pieca (razem z podajnikiem) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.02.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Dane są na stronie http://www.malejka.com -> kotły EKO-PLUSMam kocioł 25 kW Wysokość1450 mmSzerokość1250 mmGłębokość680 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia33 14.02.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 witajcieNie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta - ale żyję. Buduję w powiecie rybnickim pod Raciborzem. Mieszkam w Rybniku - Popielowie, pracuję co najmniej 8 godzin dziennie, męża mam w rozjazdach (a w dodatku za budowę wziął się dopiero teraz) w Popielowie dom z piecem koksowym, 11 letniego syna, psa kota i nie wyrabiam.Prawie codziennie po pracy jestem na budowie, potem wracam do domu - piec, syn, pies, kot....I kompletnie nie mam czasu.Ale budowa rośnie ... zaczęliśmy w maju - dom 200 m podłóg, + podwójny garaż ze strychem. Garaż otynkowany a w domu robi sie ogrzewanie. Wczoraj montowałam z mężem saunę infrared z OBI - mąż wyjątkowo był w domu a ta sauna to jedna z jego zachcianek (oprócz ogrzewania na guzik) więc niech ma.Faceta do ociepleń mam załatwionego - tak przynajniej mi się wydaje. Domu w środku nie będziemy tynkować tradycyjnie - położymy karton gipsy na kleju - wydaje się nam że i taniej, i szybciej, i suszej. Czy możecie polecić gdzie kupić zwenętrzne parapety aluminiowe?? Ja njbardziej sobie chwalę sąsiadów - jeden robi teraz ogrzewanie - jak zrobi źle to styknie wrzasnyć na placu a usłyszy.A drugi to tako złoto ronczka - robi wszystko - nie oddom go przed końcym budowy.Pozdrawiam Asia[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 14.02.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 męża mam w rozjazdach ..a to do Seby , On lubi pamiątki po byłych oglądać a tak wogle to czesc ... aaa płyty gipsowe ..hmm nie wiem czy to dobry pomysł Piejar -potrzebuje piec ,taki co mo 1100 w całosci mam tak małą kotłownie ...ze niech to szlag trefi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 14.02.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Piejar -potrzebuje piec ,taki co mo 1100 w całosci mam tak małą kotłownie ...ze niech to szlag trefi Per-eko 25 kW 1150 mm Termo-Tech 1130 19 kW, 1170 26 kW BUD-MET 25 kW 1100 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts