netmar 09.06.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 ja dawalam dysperbit i twardy styro ... na to siatka klej i folia kubelkowa ... tylko ze ja mam piwnice ... My tam bez piwnic tyle ze co w ziemi to w ziemi wiec taktyka chyba podoba A styro jakiej grubosci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.06.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 5 /na murze 38cm/ i 10 na murze 25cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 09.06.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 fajne te gzymsiki, tak czysto to wygląda....jakie one mają wymiary ? 3x3cmx2m, nie bawilem sie w extra docinanie plyt GK bo sciany krzywe a tak tanio i szybko, malowalem jednym kolorem zeby sie nie bawic w extra odcinania kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiu84r 09.06.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Hej! Nie wiecie może gdzie jest w Rybniku wypożyczalnia stempli budowlanych, podobno jest gdzieś w okolicach LUBARU gdzie mają stemple rozporowe, ale w szukajce jakoś nic mi nie wyświetla. Jeśli macie jakieś namiary to bardzo bym prosił, ewentualnie jeśli ma ktoś do sprzedania długości min. 2,80m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 09.06.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 My tam bez piwnic tyle ze co w ziemi to w ziemi wiec taktyka chyba podoba A styro jakiej grubosci?? u nas też bez piwnic i daje 5 cm XPS na ścianę 25cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 09.06.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 dzisiaj byla fadroma na dzialce, wszystko wyrownala, reszte wywiozla 2 dzialki dalej w 3h za 450 zl mala koparka z autem bawilaby sie pewnie z 5 h moze dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.06.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Hej! Nie wiecie może gdzie jest w Rybniku wypożyczalnia stempli budowlanych, podobno jest gdzieś w okolicach LUBARU gdzie mają stemple rozporowe, ale w szukajce jakoś nic mi nie wyświetla. Jeśli macie jakieś namiary to bardzo bym prosił, ewentualnie jeśli ma ktoś do sprzedania długości min. 2,80m. szukaj firmy sambor /to jest wlasnie kolo lubaru/ albo firmy otto /kolo elektrowni/ cenowo lepszy jest sambor ale za to stemple z otto sa o niebo lepsze ... ale z wlasnego doswiadczenia - warto sobie dobrze policzyc jak przywioza i jakos delikatnie poznaczyc /kropka sprayem/ bo mnie w otto chcieli oszukac ze oddalismy zepsute a sie okazalo ze je podmienili juz u siebie i chcieli mnie na 400 naciagnac !!! wiec ostrzegam !! telefony i www obu firm sa w namiarach !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 09.06.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Potrzebny zbiornik na wode Gdzie taki mozna dostać w Rybniku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 09.06.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 mea miała ostatnio do sprzedania, zapytaj ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 09.06.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 mea miała ostatnio do sprzedania, zapytaj ją No właśnie ponoć sprzedany. A nie mam pojęcia gdzie mozna taki pojemnik dostać w Rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 09.06.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Nie chce ktoś ode mnie 30-40 ton ziemi (głownie glina) ? Do odbioru w Rudziczce. Mogę załatwić załadunek i transport. Nieaktualne - dzisiaj wyeksmitowałem 1/3, resztę jutro pożegnam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 09.06.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 No właśnie ponoć sprzedany. A nie mam pojęcia gdzie mozna taki pojemnik dostać w Rybniku w Świerklanach są po 165 zł, a w Gliwicach po 99 zł. ---> Allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.06.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 No właśnie ponoć sprzedany. A nie mam pojęcia gdzie mozna taki pojemnik dostać w Rybniku mam jeszcze jeden bez kosza ... na przeczekanie moze sie nadac !! jak uzyjesz 4 palet to nawet nada sie na cala budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 09.06.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Mam pytanie czy ktoś widział, słyszał wie ????? Wentylator wyciągowy ze światłem od razu Taki jak w łazienkach ale żeby zintegrowana była z nim lampa coś się komuś obiło o oczy, na gwałt szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.06.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 wróciłam dopiero z budowy...wylewki anhydrytowe zrobione....z przygodami bo zabrakło nam wody w studni....szok normalnie !! i wyszło jakich mam zajebistych sąsiadów - albo odmawiali sprzedania wody albo ich nie było (lub sprawiali wrażenie że ich nie ma) w końcu daliśmy rade dzięki karcherowi umyć auto wyszło mnie 48zl/m2 bo w niektórych pokojach mam wylewki o wzmocnionek konstrukcji....wyszło w sumie mniej niż myślałam ale na pocieszenie usłyszeliśmy że super przygotowana podłoga...opłaciło sie spedzic 3 dni na kolanach a wylewka wygląda super.....zdjęcia jutro bo dziś już chodze na rzęsach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 09.06.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Sasiedzi nie dali wody???????????? W szoku jestem Przykre to bardzo. a Wam pewnie jeszcze bardziej, miec w przyszłości takich sąsiadów. Wychodzi , że nam się trafili jak ślepej kurze ziarenko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.06.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 jedni dali...ale pompka była za słaba i pod górke nie dała rady....reszta - jak wyżej...no comment po prostu...jak usłyszałam że nie bo im potem prognoza sie podwyzszy na cały rok to mi ręce opadły...no ale...przyjdzie kryska na matyska już to po mnie spłynęło aha...ekipa - doskonała, Jacek dzięki za namiary, naprawde fajni ludzie, troche spanikowali jak zobaczyli co z tą woda...ale skończyło sie na wesoło....naprawde moge ich polecić cene rozbijają na 12zl/m2 robocizny i 300zl/tona zużytego materiału, wydruk komputerowy z maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 09.06.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 hehe ... dobree ale to nic ,,, uwierzcie mi, nasi sąsiedzi kilka lat wstecz poszerzyli sobie drogę wjazdową na swoją posesje kosztem naszego pola. Pole ma 22,5 m szerokosci, a tak de facto mialo 21. I tak sobie jezdzili kilka lat po ich drodze i części naszego pola. "graniczok" wiec był w polowie drogi wjazdowej. W czasie kiedy zaczelismy budowe to postawili słup fi 100 w granicy i pociągli do góry pola wzdłuż granicy sznurek i powiedzieli ze niemamy prawa jezdzic samochodami ciężarowymi po ich drodze. to jest dopiero numer. Kiedys jak przyjechał kierowca z OBI i pomylil sie i wjechal przed płotem zamiast za płotem to sąsiad - pajac wyleciol na dwór i zaczał sie drzec ze mo stąd spier.... . Także mają niezle pojechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.06.2011 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 ewus nam tez sie chyba udali sasiedzi ... przecierz ciagle bralismy od nich wode i nie bylo slowa komentarza /poza komentarzem do pana tynkarza ale jego kazdy ma dosc po 5 min/ tak wiec moje wrazy wspolczucia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 10.06.2011 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 No właśnie ponoć sprzedany. A nie mam pojęcia gdzie mozna taki pojemnik dostać w Rybniku Pryz KWK Marcel gdzie sypią węgiel (jest waga) ta,widziałem były wystawione. Zaraz za przejazdem kolejowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts