GabrysiaBP 15.06.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Aha zapomniałam zapytać,a mąż mnie tu męczy,że mam Was zapytać.Jaki podkład,gdzie najtaniej,za ile itp.pod panele,wszędzie podłogówka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.06.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Aha zapomniałam zapytać,a mąż mnie tu męczy,że mam Was zapytać.Jaki podkład,gdzie najtaniej,za ile itp.pod panele,wszędzie podłogówka?? ja widzialam ostatnio w Leroyu takie kratkowane pianki z arbitona i przy podlogowce mialy najwiecej punktow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.06.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Aha zapomniałam zapytać,a mąż mnie tu męczy,że mam Was zapytać.Jaki podkład,gdzie najtaniej,za ile itp.pod panele,wszędzie podłogówka?? Nie daje nic innego niz PIANOMAT - szary - 3mm. Do kupienia w Dywycie i Komforcie no i oczywiscie najtaniej na Allegro. Nadaje sie pod podlogowke, super wyglusza panele. Wszystkie pianki, korki, tektury, gabki i inne cuda maja na noc Cena ok 7-9 pln / m2 ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.06.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Nie daje nic innego niz PIANOMAT - szary - 3mm. Do kupienia w Dywycie i Komforcie no i oczywiscie najtaniej na Allegro. Nadaje sie pod podlogowke, super wyglusza panele. Wszystkie pianki, korki, tektury, gabki i inne cuda maja na noc Cena ok 7-9 pln / m2 ale warto że pianki i korki to wiadomo ze nie ale tektury jakies tam akurat słyszałam że są dobre i to w firmie która zajmuje sie kładzeniem paneli...ja ni ewiem, nie sprawdzałam i jeszcze sie tym nie interesowałam sprawdziłeś pozostałe ? czy swoim zwyczajem uważasz że najlepsze bo ty to akurat masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.06.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Adam to malutka łazieneczka, wymiar podłogi to 120 x 200; praktycznie te rurki mamy juz rozłozone i daliśmy po 5. ale teraz "ciśnie mi się do głowy", tzn. takie natręctwa myslowe, jakie często mi się zdarzają z powodu budowy, że coś jest źle, że jednak mogliśmy dac rzadziej, chociaż te 7, 5. Mąż nie widzi problemu, ale ja bym to przepieła - i teraz kolejny dylemat, czy te rurki nie będa jakoć niebezpiecznie poprzeginanie, czy dac nowa rurkę, czy wykorzystac te i bardziej zagęścić w wiatrołapie, czy w ogóle to olać. Czytałam opinie spec. z Wavina, że 7,5 nie powinno sie robić, bo to niebezpieczne zakrety dla rurek. A tu 5 na tak małej powierzchni poskręcane. Co sądzisz kupcie sobie specjalna sprezyne za 30 zl do wyginania rurek i bedzie pewne, ze sie zadna nie zlamie lepiej rurki dac gesciej niz za zadko bo zawsze mozna przykrecic na rozdzielaczu. 5 cm raczej bedzie ciezko wykonac, ja mam w lazienkach co 7,5cm, na parteze co 10 a na poddaszu co 15, przeliczone w "ozc my head" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.06.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 .... Jak robisz brodzik z kafli to nie zapomnij o ogrzewanym brodziku!! ja nie dalem w brodziku i do drugiej lazienki tez nie dam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.06.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Nie daje nic innego niz PIANOMAT - szary - 3mm. Do kupienia w Dywycie i Komforcie no i oczywiscie najtaniej na Allegro. Nadaje sie pod podlogowke, super wyglusza panele. Wszystkie pianki, korki, tektury, gabki i inne cuda maja na noc Cena ok 7-9 pln / m2 ale warto ja kupilem arbitona do podlogowki chyba po 3,2 brutto/m2, ma super opinie w necie procz tego u mnie tez super wygluszaja, ale kto by czego nie mial zawsze bedzie mial na noc do Twoich rozwiazan ale to wszyscy wiedza! znowu zaczynasz sie chwalic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 15.06.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 że pianki i korki to wiadomo ze nie ale tektury jakies tam akurat słyszałam że są dobre i to w firmie która zajmuje sie kładzeniem paneli...ja ni ewiem, nie sprawdzałam i jeszcze sie tym nie interesowałam sprawdziłeś pozostałe ? czy swoim zwyczajem uważasz że najlepsze bo ty to akurat masz wyprzedzilas moje mysli bo Adam to ma nawet najlepszego tate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.06.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 ooo nie....najlepszego taty nie dam sobie odebrać.....to moja piaskownica moje zabawki i mój tato jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.06.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 że pianki i korki to wiadomo ze nie ale tektury jakies tam akurat słyszałam że są dobre i to w firmie która zajmuje sie kładzeniem paneli...ja ni ewiem, nie sprawdzałam i jeszcze sie tym nie interesowałam sprawdziłeś pozostałe ? czy swoim zwyczajem uważasz że najlepsze bo ty to akurat masz Swoim zwyczajem sprawdzam wszystko co kupuje gdzie sie da i jak sie da (zarowno parametry jak i opinie uzytkownikow) - i akurat tektura to najwiekszy badziew bo najszybciej z tych wszystkich materialow sie ubija i siada - tworza sie pustki ktore raz - ze halasuja, dwa - panele zaczynaja sie ruszac. Przy wiekszych nierownosciach moga sie powyginac i polamac zamki i panele zaczna skrzypiec przy chodzeniu Nigdy nie kupuje na slepo - dlatego wszystko co mam u siebie z danej polki cenowej MOIM ZDANIEM jest najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.06.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 ja kupilem arbitona do podlogowki chyba po 3,2 brutto/m2, ma super opinie w necie procz tego u mnie tez super wygluszaja, ale kto by czego nie mial zawsze bedzie mial na noc do Twoich rozwiazan ale to wszyscy wiedza! znowu zaczynasz sie chwalic! Jasne - chwale sie podkladem pod panele, buahaha! Rozwalasz mnie czasem Jakbym mial parkiet po 300 pln / m2 to bym sie mogl chwalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 15.06.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 MOIM ZDANIEM jest najlepsze ależ miej sobie najlepsze tego ci życze....chodzi mi tylko o sposób w jaki piszesz...TWOJE ZDANIE jest jakie jest i zwykle nie podlega dyskusji bo i tak jesteś jak ta przysłowiowa krowa dlatego ja dalszą dyskusje uważam za bezcelową, robię w tył zwrot i grzecznie mówie dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 15.06.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 ależ miej sobie najlepsze tego ci życze....chodzi mi tylko o sposób w jaki piszesz...TWOJE ZDANIE jest jakie jest i zwykle nie podlega dyskusji bo i tak jesteś jak ta przysłowiowa krowa dlatego ja dalszą dyskusje uważam za bezcelową, robię w tył zwrot i grzecznie mówie dobranoc Pisze jak uwazam Ktos pyta - ja odpowiadam. Z kazdym chetnie podejme dyskusje tylko poprosze konkretne argumenty - odnosnie kartonu pod panelami proponuje sobie zrobic prosty test - stan na piecie na dowolnym kartonie i stanie sie jasne ze to sie MUSI predzej czy pozniej ubic. Izolacji akustycznej to tez zadnej nie moze zapewnic bo taki karton wazy jak piorko - a jak wiadomo przy wygluszaniu stosujemy materialy o mozliwie najwiekszej gestosci.. I nic gestszego, ciezszego niz pianomat nie znalazlem. Kupilem - jestem b. zadowolony, wiec polecam (a mam porownanie bo paneli na roznych podkladach mialem przynajmniej kilka - od dwoch mieszkan przez kilka biur, w koncu po swoj dom). No ale dla Macka to chwalenie sie! Myhyhyhy. Jakbym byl nadetym bufonem to bym kupil podklad po 50 pln / m2 i wtedy bym sie "chwalil" pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.06.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 O a ja już myślałam,że w dziwnym banku mamy kredyt,bo u nas jeszcze z banku nikt nie był,a ostatnia transza(10 tys)jeszcze tylko została.Kase zawsze mieliśmy do pięciu dni. Mea my byliśmy oglądać panele w magazynie w Oleśnie.Wybraliśmy dąb południowy,w piątek przyjedzie,jakbyś chciała u nas zobaczyć,zapraszam.Przy okazji bym Ci kase oddała,bo jakoś się wybrać do Was nie mogę. w piatek bedziemy juz dobre 700 km stad ale nie omieszkam podjechac po wakacyjnych wojazach czy ja juz cos wspominalam kiedykolwiek o tym ze NIENAWIDZE sie pakowac ?? od 21 walcze i narazie udalo mi sie zwalczyc prasowanie, pakowanie ciuchow i zarelka Agaty, kosmetyki i lekarstwa /dwie porownywalne kosmetyczki !!/ jeszcze ja, maz i kuchnia ... boze spraw zeby nasze mondeo mialo nieograniczona pojemnosc bagaznika!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.06.2011 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 nudzi sie wam to znajde wam zajecie ... macie za duzo czasu a mi go brakuje wiec KTO PRZYJDZIE POLOZYC KILKANASCIE METROW KWADRATOWYCH STYRO ?? SZUKAM OCHOTNIKA!! bo ja jutro wyjezdzam a przedpokoj jeszcze nie skonczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 16.06.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Mea udanych wakacji, a co do styro nie pomogę sama się zbieram na wakacje, zasłużone zresztą jak uważam po 3 latach walki z norką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 16.06.2011 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Dziewczyny udanych wakacji, zazdroszczę Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 16.06.2011 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 kto zaczyna temat wakacji na forum budowlanym przeciez wiadomo ze nasze wakacje to dzialeczka, lopata/kielnia/szpachla A mi tu smaka na wyjazd nad morze robicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 16.06.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 a ja za tydzien wyjezdzam ale do Ustki (polskie morze jest beee ale trzeba synowi pokazac) to tak zeby dobic BTW apropos pianomatu (ogolnie dawanie paneli pod podlogowke uwazam za poroniony pomysl ale to moja opinia) ale jesli pianomat pod podlogowke jest w 30% tak dobry jak pod wykladziny to polecam bo pod wykladziny jest super (wiem bo handluje i z taniej wykladziny z pianomatem mozna zrobic wypas) jak kiedys sie zjawi przedstawiciul to pogadam z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 16.06.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 oj mozna Wam pozazdroscic tych wyjazdów,wakacji, lenistwa... niestety ktos musi pracowac (w pracy czy na budowie) aby inni mogli wakacjowac od 4 lat pełne 2 tyg. wylegiwania się pod parasolkami a teraz...???? moge powylegiwac się pod blaszakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts