piejar 19.02.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 sssssstem czeźwyyyyyyyaak świnkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.02.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Sebo , kto robi to dla Buderusa ? Żeliwnioki leje na 100% Fakora - a stalki Nie wiym. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 20.02.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 sssssstem czeźwyyyyyyyaak świnkaaa Od piątku 0:30 do poniedziałku 17:30 byłech w Radlinie - nic nie dupło - znaczy się u Piejara szysko dzialo Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 20.02.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Sebo , trza było godać zes był na dziewczynki by-my-se pojechali te, kotły Ferrum to jest firma Janusza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 20.02.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Sebo , trza było godać zes był na dziewczynki by-my-se pojechali To był pobyt tajny .Sebo nie lubi sląskich dziewuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.02.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dżizes....pociemu ja taka niezdecydowana....albo inaczej....dociekliwa....nic nie robię "na pałę" tylko zanim coś zdecyduję to godzinami sidzę w necie i czytam, czytam, czytam... ...od tego czytania zamiast jaśniej to ciemniej mi się w główce robi i potem już całkiem nie umiem decyzji podjąć . Ostatnimi tematami spędzającymi mi sen z powiek są kotły z Pleszewa, oraz jak załatwić coby do pilnowania nie kupić huskiego na którgo uparł sie mój ślubny tylko Berneńskiego Psa Pasterskiego w którym zakochałam się od pierwszego wejrzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 20.02.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Dżizes....pociemu ja taka niezdecydowana....albo inaczej....dociekliwa....nic nie robię "na pałę" tylko zanim coś zdecyduję to godzinami sidzę w necie i czytam, czytam, czytam... ...od tego czytania zamiast jaśniej to ciemniej mi się w główce robi i potem już całkiem nie umiem decyzji podjąć . Ostatnimi tematami spędzającymi mi sen z powiek są kotły z Pleszewa, oraz jak załatwić coby do pilnowania nie kupić huskiego na którgo uparł sie mój ślubny tylko Berneńskiego Psa Pasterskiego w którym zakochałam się od pierwszego wejrzenia . daggulka przeca wszystkie baby takie są chodzą, oglądają, sprawdzają i znowu oglądają a jak juz sie zdecydują to ktoś im to sprzed nosa sprzątnie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 20.02.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 .....jak załatwić coby do pilnowania nie kupić huskiego na którgo uparł sie mój ślubny tylko Berneńskiego Psa Pasterskiego w którym zakochałam się od pierwszego wejrzenia . Kup sobie Akita Inu - pilnuje jak cholera...... A tak nawiasem mówiąc - planujecie Huskiego- to musicie mu sprawić psi zaprzęg. On do pilnowania nie jest najlepszy. Lubi pracować Polecam jako stróża Hovawarta ( oj chciałabym, oj chciała.....). Gdy zaczeliśmy się budować na 100 % go kupowaliśmy, im bliżej zakończenia i... mniej kasy- tym piesek za 2500 jest w oddali Teraz często myslimy o schronisku. Adoptowaliśmy dla potrzeb teścia ( samotnego) psa z naszego forum. Znajdź wątek o Baronie- Hebanie założony przez Marke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.02.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Sebo , trza było godać zes był na dziewczynki by-my-se pojechali te, kotły Ferrum to jest firma Janusza ? Chmm - byłech w sprawie koscielnej - chrześniaka kolejnego mom Nastympnuym razym byda dzwonił9bierymy prondowego- on ponoc placi) i na dziewczynki:) Akwarystka - A co do śląskih dziołch - to one som taki wymyślaste - rzodno mie nie chciała No Janusza te kotły.. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 21.02.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Akwarystka - A co do śląskih dziołch - to one som taki wymyślaste - rzodno mie nie chciała sebo8877 wymyślaste? a może tylko wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.02.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Eeee tam, Sebuś...marudzisz....nie wymyślate ino świadome tego co chcą . Co do psa- małż przekonany...wydrukowałam mu wczoraj z netu warunki jakie trza zapewnić psu husky....no bo szczerze mówiąc to se nie wyobrażam coby po przyjściu z roboty czym prędzej wsiadał na rower i przemierzał z psem kilka kilosków dziennie . Bedziemy miec berneńczyka....śliczny jest ....u jaki mądry....ino czytać i pisac nie umie...a tak to wszystko....full serwis . Mam komplit.....pozwolenie bedzie uprawomocnione we wtorek, prąd już mam , wodę bede załatwiać po niedzieli.... jeszcze tylko kredycik i zaczynamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.02.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Wiedzom co chcom - własnie że nie wszyski - ...... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.02.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 sssssstem czeźwyyyyyyyaak świnkaaa Od piątku 0:30 do poniedziałku 17:30 byłech w Radlinie - nic nie dupło - znaczy się u Piejara szysko dzialo Sebo8877 Dupnyć nie dupło ale mom malutko dziurka na jednym zgrzewie (wejście obejścia w trójnik) - nie kapie ale za fest sie poci - do poprawki. Tak poza tym wszystko gro i buczy. Zagrzali my pierwszy bojek wody ino ni ma co z nią zrobić bo kanalizy pozas chałpom brak . Wod-kan odfajkowany. Na te "płatne" dziewczynki to nie chadzam ale jakiś wyskok na piwko - czamu ni? Możno trefiom sie jakieś fajne (niewymagające ) frele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.02.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 sssssstem czeźwyyyyyyyaak świnkaaa Od piątku 0:30 do poniedziałku 17:30 byłech w Radlinie - nic nie dupło - znaczy się u Piejara szysko dzialo Sebo8877 Dupnyć nie dupło ale mom malutko dziurka na jednym zgrzewie (wejście obejścia w trójnik) - nie kapie ale za fest sie poci - do poprawki. Tak poza tym wszystko gro i buczy. Zagrzali my pierwszy bojek wody ino ni ma co z nią zrobić bo kanalizy pozas chałpom brak . Wod-kan odfajkowany. Na te "płatne" dziewczynki to nie chadzam ale jakiś wyskok na piwko - czamu ni? Możno trefiom sie jakieś fajne (niewymagające ) frele. Jak byda nastympnym razym to idymy do Turka na piwo Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.02.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Jo na Turka ani nie obracom gowy. Proponuja ""Cztery strony świata". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.02.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Jo na Turka ani nie obracom gowy. Proponuja ""Cztery strony świata". A jo tak w formie żartu ech tociepnył - ale by my dostali po ryju:0 Jo proponuja Marco - na Wrzosowej - mom tam bliżyj sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.02.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Jo na Turka ani nie obracom gowy. Proponuja ""Cztery strony świata". A jo tak w formie żartu ech tociepnył - ale by my dostali po ryju:0 Jo proponuja Marco - na Wrzosowej - mom tam bliżyj sebo8877 Na bank. W Turku pewnikiem siedzom ci co ich moj łojciec gnymbiył na fizie i chymii a możno nawet ich dziecka. Marco to je marka mi nieznano ale jak co to dej cynk. Selimm idziesz tyż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 22.02.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 no ba! ..idymy ino, nazwy tych knajp to jakies gejowskie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 22.02.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 no ba! ..idymy ino, nazwy tych knajp to jakies gejowskie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 22.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 no ba! ..idymy ino, nazwy tych knajp to jakies gejowskie som Kłerwa Sellim ty sie nie znosz - wiysz jki tam obługujom leseczki Gejowsko to brzmi błynkitno ostryga - znano chyba wszyskim policjantom Cos to wreszcie kupiył za piec??? Sebo8877 P>S> U mie ciulo śniegiym - a jako u Was ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts