MaciekKamila 20.06.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ewa - zazdroszczę i życzę udanych wakacji, odpocznijcie sobie i bezpiecznie wracajcie. Pati - wylewek niestety nam brakło 0,1 kubika. Dlatego mamy zalane tylko do wysokości rurek ogrzewania podłogowego i w środę uzupełniamy. Było juz trochę więcej zamówione niż wychodziło z obliczeń, a jednak dokładnie nie da się wszystkiego obliczyć. Czy bedę musiała dopłacać na dzień dzisiejszy nie wiem - mam nadzieję, że nie. Zamelduję w środę to robia prawidlowo, bo ja jak zaglebialem temat anhydrytow to ksiazki pisaly, ze najpierw zalac rurki a w drugim etapie dolac do wymaganego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 20.06.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Adam masz gdzies moze zdj. tego Twojego prysznica?? z opisu wynika ze masz własnie taki o jaki mi chodzi. Adam sie chwali a malo pokazuje, a jestem pewny, ze wiele osob mogloby czerpac inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 20.06.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Maciek całość zalewali na jeden raz, jedynie tam gdzie brakło, to do wysokości rurek. Tez ogladałam taki filmik instruktażowy, że było na dwa razy. Na pewno jest bezpieczniej, że rurki nie wypłyną. Na szczęście nic takiego się nie wydarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 20.06.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 w instrukcji Agilli jest inf. że jeżeli wykonanie ogrzewania podłogowego nie budzi obaw co do jego wypłynięcie, można jednorazowo a nad rurkami musi być od 15 do 20 mm. Jeżeli sa obawy, że wypłyna to zalewamy na 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 20.06.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ewa - zazdroszczę i życzę udanych wakacji, odpocznijcie sobie i bezpiecznie wracajcie. Dziekuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 20.06.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam bdan - oglądając zdjęcia z wylewek anchydrytowych zaczym naprawdę przykonywać sie do nich. Gratuluję postępów i skutecznego schnięcia życzę (oczywiscie wylewek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 20.06.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Bdan, piękne te wyleweczki. A kto Ci robił podłogówkę, Kochana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 20.06.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 stworzylem zebre, we wzorniku wybralem szary troche janiejszy niz na zdjeciach a ten jasny toche ciemnieszy nie mam juz kompletnie pomyslu co zroic z elewacjami a moje pomysly zona kwituje krótko "chyba cie po....gielo". kto pomoze ma flaszke? http://foto0.m.onet.pl/_m/8e80e40906fe3bf042a33a10ac02c95c,10,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/82879d5d1ecae965967fde841868cf13,10,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/a090470d01ca3bd66e64961940b0b3fc,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/a3376186c0f42a435101b54a98a844d5,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 20.06.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Help Hilfe Pomocy ????/!!!!!!!! Jak wstawić odnośnik do mojego dziennika w sygnaturce ? Please zacząłem sam coś kombinować i całkiem sobie wszystko pomotałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 20.06.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 stworzylem zebre, we wzorniku wybralem szary troche janiejszy niz na zdjeciach a ten jasny toche ciemnieszy nie mam juz kompletnie pomyslu co zroic z elewacjami a moje pomysly zona kwituje krótko "chyba cie po....gielo". kto pomoze ma flaszke? Bardzo odważna inspiracja! Nie dziwię się twojej żonie. Swoją droga jednak odważny z ciebie człek skoro takie mecyje pokazujesz swojej połowicy. Co z tą flaszką nie rozumiem - chcesz flaszkę, na flaszke czy pomoc w opróznieniu flaszki hmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 20.06.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Help Hilfe Pomocy ????/!!!!!!!! Jak wstawić odnośnik do mojego dziennika w sygnaturce ? Please zacząłem sam coś kombinować i całkiem sobie wszystko pomotałem w ustawieniach wciskasz "edytuj sygnature" a ja mam tak: ... twoja nazwa dziennika... [ /url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 20.06.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 stworzylem zebre, we wzorniku wybralem szary troche janiejszy niz na zdjeciach a ten jasny toche ciemnieszy nie mam juz kompletnie pomyslu co zroic z elewacjami a moje pomysly zona kwituje krótko "chyba cie po....gielo". kto pomoze ma flaszke? Bardzo odważna inspiracja! Nie dziwię się twojej żonie. Swoją droga jednak odważny z ciebie człek skoro takie mecyje pokazujesz swojej połowicy. Co z tą flaszką nie rozumiem - chcesz flaszkę, na flaszke czy pomoc w opróznieniu flaszki hmmm? flaszak to nagroda jak ktos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 20.06.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Maciek&Kamila, nie mogę się.... otrząsnąć z szoku, hahahaha ! Wkręcasz nas, tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 20.06.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 w ustawieniach wciskasz "edytuj sygnature" a ja mam tak: ........ nie wiem jak Ci to napisac, zebys widzial Edytuj sygnature - to wiem ale jak wprowadzić tam link do dziennika czy mam go wpisać ręcznie np [url=http:// ....... itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 20.06.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Maciek&Kamila, nie mogę się.... otrząsnąć z szoku, hahahaha ! Wkręcasz nas, tak ? z flaszka? mamy strasznie wysoka sciane frontowa i trzeba ta wysokosc jakos wizualnie stracic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 20.06.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Edytuj sygnature - to wiem ale jak wprowadzić tam link do dziennika czy mam go wpisać ręcznie np [url=http:// ....... itd? [urlx=http://forum.muratordom.pl/gamma-w-jankowicach,t182999.htm]Dziennik budowy Maćka&Kamili oczywiście Malwinki też[x/url] wpisz adres swojego dziennika a za kwadratowym nawiasem wpisz swoj tekst np "domek rewo66" i skasuj kazdy "X" za i przed "url" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 20.06.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 [quote flaszak to nagroda jak ktos pomoze Czy ta pomoc ma polegać na przekonaniu twojej żony do tej zebry - jeśli tak to zapomnij aż taki odwazny to ja nie jestem! i skrzynka flaszek wtedy to za mało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.06.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Edytuj sygnature - to wiem ale jak wprowadzić tam link do dziennika czy mam go wpisać ręcznie np [ url=link do Twojego dziennika ] Nazwa jaką chesz zapodać [ /url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 20.06.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 [urlx=http://forum.muratordom.pl/gamma-w-jankowicach,t182999.htm]Dziennik budowy Maćka&Kamili oczywiście Malwinki też[x/url] wpisz adres swojego dziennika a za kwadratowym nawiasem wpisz swoj tekst np "domek rewo66" i skasuj kazdy "X" za i przed "url" Dzięki zaraz się za to zabieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 20.06.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Czy ta pomoc ma polegać na przekonaniu twojej żony do tej zebry - jeśli tak to zapomnij aż taki odwazny to ja nie jestem! i skrzynka flaszek wtedy to za mało:) pomoc ma polegac na podsuniecie pomyslu na elewacje a zona juz sie zajme sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts