MaciekKamila 20.06.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 [ url=link do Twojego dziennika ] Nazwa jaką chesz zapodać [ /url] chyba to lepiej wytlumaczyles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 chyba to lepiej wytlumaczyles Czasami mi się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 20.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Czasami mi się udaje [/quote :wave:Thanks Arturo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 20.06.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Maciek, nie - z elewacją, hahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 20.06.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Panowie (Maciek , Arturo) dzięki za pomoc - udało się ufffff ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 20.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Panowie (Maciek , Arturo) dzięki za pomoc - udało się ufffff ! Na pewno ? Ja widzę u Ciebie jedynie link do dziennika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 20.06.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Bdan, piękne te wyleweczki. A kto Ci robił podłogówkę, Kochana ? Muszę się pochwalić - ja z męzem. No może w odwrotnej kolejności, ja to właściwie głównie rurkę trzymałam i marudziłam czy odstępy dobre i czy pętle nie za długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 20.06.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam bdan - oglądając zdjęcia z wylewek anchydrytowych zaczym naprawdę przykonywać sie do nich. Gratuluję postępów i skutecznego schnięcia życzę (oczywiscie wylewek). Dziekuje bardzo. Na dzień dzisiejszy już są takie, ze mozna po nich chodzić, małzonek już dzisiaj usunął mleczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.06.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 spokojnie: http://img827.imageshack.us/img827/5517/elewgamma.jpg coś bym jeszcze zrobiła wokół drzwi...może pociągnąć szarym od drzwi w prawo do tego rogu ? albo zrobic ramke z szarego bo drzwi są ciut niższe niż okno - tak mi sie wydaje aha.....wycięłam okno z lewej na piętrze...sorry....bedzie cima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.06.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Adam sie chwali a malo pokazuje, a jestem pewny, ze wiele osob mogloby czerpac inspiracje Oj tam oj tam, tak naprawde to ja w kazdym pomieszczeniu mam jeszcze cos do dorobienia i do wykonczenia srodka wieeeele mi jeszcze brakuje. Ta lazienka jest prawie gotowa - brakuje szklanych drzwi do tego prysznica + poleczek. Zrobilbym zdjecia ale musialbym miec obiektyw szerokokatny - normalnym aparatem takich malych pomieszczen nie da sie sensownie sfocic - za malo miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 20.06.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 pomoc ma polegac na podsuniecie pomyslu na elewacje a zona juz sie zajme sam Maciek dla mnie fajną elewację szaro białą ma Elena; link do jej dziennika : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?120328-M20-niedzienny-dziennik-)/page7 posty z 22 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 20.06.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 stworzylem zebre, we wzorniku wybralem szary troche janiejszy niz na zdjeciach a ten jasny toche ciemnieszy nie mam juz kompletnie pomyslu co zroic z elewacjami a moje pomysly zona kwituje krótko "chyba cie po....gielo". kto pomoze ma flaszke? Te pasiaki to na wiezienie bardziej pasuja A tak powaznie - rozwazasz wykonczenie wylacznie tynkiem, czy w gre wchodza tez dodatki jak drewno, czy jakis kamien, klinkier? Zajebiscie wielka masz ta elewacje - szczegolnie to zdjecie z boku - hangar na dwa fligry Podbitke jak zrobisz prostopadle do sciany to juz sie troche zmniejszy w stosunku do tego co masz na tych fotach, chyba ze juz masz nadbitke lub podbitke rownolegle do polaci dachu pod krokwiami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 20.06.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Oj tam oj tam, tak naprawde to ja w kazdym pomieszczeniu mam jeszcze cos do dorobienia i do wykonczenia srodka wieeeele mi jeszcze brakuje. Ta lazienka jest prawie gotowa - brakuje szklanych drzwi do tego prysznica + poleczek. Zrobilbym zdjecia ale musialbym miec obiektyw szerokokatny - normalnym aparatem takich malych pomieszczen nie da sie sensownie sfocic - za malo miejsca tez nie mam szerokokatnego obiektywa i bardzo cierpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 20.06.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Te pasiaki to na wiezienie bardziej pasuja A tak powaznie - rozwazasz wykonczenie wylacznie tynkiem, czy w gre wchodza tez dodatki jak drewno, czy jakis kamien, klinkier? Zajebiscie wielka masz ta elewacje - szczegolnie to zdjecie z boku - hangar na dwa fligry Podbitke jak zrobisz prostopadle do sciany to juz sie troche zmniejszy w stosunku do tego co masz na tych fotach. na razie chce tylko gruboscia styropianu i kolorem, podbitka pewnie w nastepnym roku albo i pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 20.06.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 spokojnie: http://img827.imageshack.us/img827/5517/elewgamma.jpg coś bym jeszcze zrobiła wokół drzwi...może pociągnąć szarym od drzwi w prawo do tego rogu ? albo zrobic ramke z szarego bo drzwi są ciut niższe niż okno - tak mi sie wydaje aha.....wycięłam okno z lewej na piętrze...sorry....bedzie cima nie najgorzej na poczatku u nas byl pomysl odciecia w poprzek w polowie, ale malo efektowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.06.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 a tu masz niedopracowane pół zebry to generalnie moje kolory więc fajnie sie robi, bede miec wprawe przy swojej elewacji http://img715.imageshack.us/img715/6193/elewgamma1.jpg edit: tak patrze i patrze na tą zebrę......dzika jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 20.06.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 edit: tak patrze i patrze na tą zebrę......dzika jakaś hi, ale ta pierwsza elewacja ktora stworzylas to coraz bardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.06.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 na szybko stworzyłam szkic mojej, z tym że kolor żółty to klinkier taki jak na kominachhttp://img101.imageshack.us/img101/4128/mojast.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.06.2011 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Muszę się pochwalić - ja z męzem. No może w odwrotnej kolejności, ja to właściwie głównie rurkę trzymałam i marudziłam czy odstępy dobre i czy pętle nie za długie Bdan, no to dobrze, że się chwalisz. Bo podłogówka położona pięknie, jestem pod wrażeniem - gratulacje !!! Maciek&Kamila, trzymaj się chopie raczej tej pierwszej wersji Queene, a będzie gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 21.06.2011 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Aaaaaa, i miałam dać znać co z tymi subskrybcjami... Więc usunęłam wszystkie, potem dodałam od nowa naszą grupę..... i nie działa, wrrrrrrr ! Trudno, jakoż trzeba z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts