queene 21.06.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Jasek...jak tAM wygrzewanie podłogówki przebiegło - u mnie minęły 2 tygodnie, mam już zacząć ? Przemek nam w sumie nic nie mówił więc ide coś poczytać....Danka pewnie bedzie następna aha...Danka - dzięki za ten rabat w Primo wiesz...ja na Ciebie a Ty na mnie a wszystko i tak przez Maćka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 21.06.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 za tą Patrycje to ci nie powiem ale na stronie Bolix-wymaga logowania ale jest fajny i prosty w obsłudze dzieki Pati znalazlem na stronie kreisela, czlowiek durny zapomnial, ze jest gógl ;] zaczyna nam sie troche klarowac ale oczywiscie na Twoim koncepcie! przy nastepnym spotkaniu forumowym masz obiecana "nagrodowa flaszke" postaram sie wyniki prac wrzucic do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.06.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 serio sie podoba ? no to sie ciesze i czekam z niecierpliwością na Waszą wariację mojej koncepcji jeśli faktycznie bedziecie sie opierać na mojej koncepcji to chętnie wypije żubrówke z Twoją żoną pod warunkiem że mnie odwieziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 21.06.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 serio sie podoba ? no to sie ciesze i czekam z niecierpliwością na Waszą wariację mojej koncepcji jeśli faktycznie bedziecie sie opierać na mojej koncepcji to chętnie wypije żubrówke z Twoją żoną pod warunkiem że mnie odwieziecie Do parterówki zebra nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 21.06.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 serio sie podoba ? no to sie ciesze i czekam z niecierpliwością na Waszą wariację mojej koncepcji jeśli faktycznie bedziecie sie opierać na mojej koncepcji to chętnie wypije żubrówke z Twoją żoną pod warunkiem że mnie odwieziecie a nawet mam 0,7 bialej zubrowki tylko ona raczej nie pije wodki, jeno wino. zdjecia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.06.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Do parterówki zebra nie pasuje zebra poszła do buszu mówimy o wersji nr 1 a wino to ja tez bardzo chętnie...bo ja wódki czystej też nie (myślałam o żółtej ) ale najpierw pomalujcie tą elewację reszta w dzienniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 22.06.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 OFF TOPIC: Mam do oddania dwa szczeniaki, jeden pies jedna suczka, chetnych zapraszam na priv Fotki tez moge podeslac jak ktos zainteresowany. Moze znacie kogos kto by chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 22.06.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Poranne pytanie.. ile liczą pol. m za rynny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 22.06.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Poranne pytanie.. ile liczą pol. m za rynny?? hej, co oznacza pol. m za rynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 22.06.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 hej, co oznacza pol. m za rynny? hehe chodzilo mi o położenie/załozenie metra rynnien - ile biorą za robocizne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 22.06.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Jesli chodzi o więźbę to ja już wybrałem jego dostawcę. To jest Tartak Gródków z Czeladzi. Impregnacja ciśnieniowa faktyczna nie oszukiwana. Widziałem przekroje. Drewno klasy C30. Dach u nas najwiekszy koszt i prawie 300 m2 a na dodatek trochę skomplikowany jak to przy parterówkach. A i polecani nam cieśle też chwalą drewno z tego tartaku. u nas dach ponad 320 m2 (parterowka), dlatego ilosc i cena za dach bedzie kolosalna!! Kiedy zamawiales drewno i jezeli mozna wiedziec ile placiliscie za kubik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 22.06.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 mi to zrobili razem z dachem, coprawda rynny do scian nie sa zamontowane, tylko te na dachu. Rynny do scian i odplyw w ziemi zrobie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.06.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 u nas dach ponad 320 m2 (parterowka), u nas dokładnie tyle samo wyszło ale mojego tartaku nie polece (Dziergowice) - za dużo nerwów mnie to kosztowało chociaż cena była bardzo ok a zakłądanie rynien miałam w cenie dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 22.06.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 U nas w cenie robocizny za dach - 55 zł/ m2- było położenie dachówki oraz rynien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 22.06.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 cena robocizny za rynny zazwyczaj jest wliczona w robociznę dachu Problem w tym ze dostalismy wycene od 3 ekip z czego jedna bije pozostale cenowo ale niestety nie robią rynien dlatego chcemy wiedziec ile +/- liczone jest za rynny tak co bedziemy mogli przekalkulowac i ostatecznie zadecydowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 22.06.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 u nas dokładnie tyle samo wyszło ale mojego tartaku nie polece (Dziergowice) - za dużo nerwów mnie to kosztowało chociaż cena była bardzo ok a zakłądanie rynien miałam w cenie dachu gueene moge prosic na priv jak cenowo Was liczyli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 22.06.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 U nas w cenie robocizny za dach - 55 zł/ m2- było położenie dachówki oraz rynien. unas rozpietosc cenowa ogromna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 22.06.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 patrz na cene/m2... Tak wiem wiem choc trzeba przyznac ze przez te 2 lata ceny poszly znacznie góre. Az strach myslec co bedzie z 5-10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.06.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 gueene moge prosic na priv jak cenowo Was liczyli?? ale dach czy tartak ? za dach placilismy 65zl/m ze wszystkimi dodatkami (okna, stopnie kominiarskie, rynny, malowanie cietych dachówek, malowanie tych dech....zapomnialam nazwy - przy rynnach) mieliśmy mega więźbę do tego przywożoną na raty, ciagle cos nie pasowalo - nie mialam sily negocjowac bo zamiast robic dach w 2 tyg to robili ponad 4 tartaku jak pisalam nie polecam ale placilismy 600 zl za kubik z... "impregnacją" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 22.06.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 mieliśmy mega więźbę do tego przywożoną na raty, ciagle cos nie pasowalo - nie mialam sily negocjowac bo zamiast robic dach w 2 tyg to robili ponad 4 hehehe, u nas dach skladali 2 miesiace TACY specjalisci byli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts