DagaAdam 27.06.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 ja zaluje ze pracowniczych nie zdazylam kupic ... no ale tak to bywa ... co do plytek - a drugi/trzeci gat z folwareckiej cie nie interesuje ?? my sie wlasnie nad tymi paletami zastanawiamy ale maz kreci nosem ... ostatnio paletowe wyprzedaze widzialam tez na stronach TGSu ... ale tam byl gres techniczny za jakies 12 zeta A po ile ten drugi / trzeci gatunek ? I co to jest "folwarecka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.06.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Aaaaa, a takie tanie płytki można kupić w Wodzisławiu. Nie pamiętam jak się nazywa ten sklep. To jest jak się jedzie z J-bia na Wodzisław, na takim dużym skrzyżowaniu ze światłami. Prosto masz na Wodzisław, w lewo na Mszanę ( i do mnie ) a w prawo na Rybnik - i tam za 500 m jest taki sklep z płytkami. Tanie płytki kupowałam do kotłowni. Mają wyprzedaże ( pod wiatą ) i tam kupisz taniutkie płytki. Bardzo lubię ten sklep, mili i kompetentni ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.06.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Namawial nie bede bo ryzyko jest zawsze - ale w przypadku kilku ostatnich debiutow zawsze sie zarobilo - a JSW jest dosc specyficzna i prognozy sa b. optymistyczne Jak nie bawilas sie gielda to musisz zalozyc sobie gdzies rachunek maklerski - teraz to juz tylko via normalny bank. Akcji JSW mozna kupic max 75 sztuk po 146 pln kazda czyli mozna wydac max 10950 pln. Prawdopodobnie bedzie jakas redukcja czyli nie dostaniesz i tak tych 75 akcji tylko troche mniej.. Ale redukcja oznacza duze zainteresowanie, a duze zainteresowanie = zysk Ja tam kupilem za maks To ja też chcę, też ! Tylko jestem teraz w Krakowie, można to zrobić "na odległość" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.06.2011 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Aaaaa, a takie tanie płytki można kupić w Wodzisławiu. Nie pamiętam jak się nazywa ten sklep. To jest jak się jedzie z J-bia na Wodzisław, na takim dużym skrzyżowaniu ze światłami. Prosto masz na Wodzisław, w lewo na Mszanę ( i do mnie ) a w prawo na Rybnik - i tam za 500 m jest taki sklep z płytkami. Tanie płytki kupowałam do kotłowni. Mają wyprzedaże ( pod wiatą ) i tam kupisz taniutkie płytki. Bardzo lubię ten sklep, mili i kompetentni ludzie. Yyyyyy gdzie gdzie ?? Na Rybnik w sensie przez Swierklany tak ? Jak tam skrecisz to mijasz po lewej duzy zlom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.06.2011 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 To ja też chcę, też ! Tylko jestem teraz w Krakowie, można to zrobić "na odległość" ? Jak masz normalny bank to powinno sie w kazdej placowce dac zalozyc konto maklerskie Najlepiej przedzwon do swojego banku i spytaj - bo kase musisz miec na koncie w momencie wydawania zlecenia! A zlecenie dzisiaj maksymalnie do 23:59 przy bankach internetowych - przy standardowych - w godzinach ich pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.06.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Jak masz normalny bank to powinno sie w kazdej placowce dac zalozyc konto maklerskie Najlepiej przedzwon do swojego banku i spytaj - bo kase musisz miec na koncie w momencie wydawania zlecenia! A zlecenie dzisiaj maksymalnie do 23:59 przy bankach internetowych - przy standardowych - w godzinach ich pracy To podskoczę dzisiaj do mojego Banku - Millennium ( chyba normalny ? ). Popytam co i jak. Fajowo, dzięki. Normalnie maklerem będę, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.06.2011 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 To podskoczę dzisiaj do mojego Banku - Millennium ( chyba normalny ? ). Popytam co i jak. Fajowo, dzięki. Normalnie maklerem będę, hehe. W millenium na 99% zalozysz odrazu konto maklerskie i wydasz zlecenie - moj ojciec tak wlasnie zrobil A bedziesz inwestorka, po raz kolejny he he No i czesciowym wlascicielem JSW! Mea, Maciek - Wy pod JSW pracujecie czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.06.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Oooo, to fajowo ! Ty to fajny chłopak jesteś, Adam. Tak, tak - INWESTORKĄ. Dawno nie byłam i nudzi mi się już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.06.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Yyyyyy gdzie gdzie ?? Na Rybnik w sensie przez Swierklany tak ? Jak tam skrecisz to mijasz po lewej duzy zlom ? Dokładnie tam. Cudeńka za grosze można tam znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 27.06.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Adam w Zorach na Folwareckiej jest Immerbud - tam można kupić 3,4 gatunek - ja płaciłem 8,50/m2 tylko że trzeba cała palete wziasc - tak od 45-60m2 na palecie jest Aha, dzieki Az tak mi sie z tym nie spieszy - bede polowal na jakies koncowki, jak dorwe za 10-12 pln I gatunek to bedzie super 3-4 u Ciebie wygladal spoko tylko kladl to stary kaflarz, ja pewnie bym za duzo kur**al przy kladzeniu tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.06.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ej, koledzy a co z tym spotkaniem - aktualne ? Bo dla mnie lepiej nawet jakby inny termin był - w sobotę targi mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 27.06.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Powiedzcie mi czy jak mam zasypany podest przy wejściu do domu i zrobię na to chudziak, to potem jeszcze musi być wylewka? Docelowo wykończenie będzie najprawdopodobniej granitowa płyta (ze wzgledu na wielkość - chyba trzy płyty na tym podeście, czy wiecie jaką wielkość max. może mieć taka płyta - podest 2,7x1,6) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka11 27.06.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Miał ktoś z Was doświadczenie z kuchniami pod zabudowę z BRW - do końca czerwca mają promocję meble bez vat. Sama się zastanawiam czy nie skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.06.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 no wlasnie Aga mi przypomniala o tym spotkaniu ... jest cos ustalone ?? ja sie na tydzien wylaczylam z sieci i nie wiem nic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.06.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Miał ktoś z Was doświadczenie z kuchniami pod zabudowę z BRW - do końca czerwca mają promocję meble bez vat. Sama się zastanawiam czy nie skorzystać znajac jakosc mebli BRW ... chyba bym sie nie skusila ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka11 27.06.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 znajac jakosc mebli BRW ... chyba bym sie nie skusila ... No właśnie mea to samo sobie pomyślałam, ale w sumie jak zobaczyłam te meble na żywo u znajomej bardzo mi się podobały a ona jest z nich bardzo zadowolona - więc już sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.06.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Hanka,ja nie miałam nigdy nic z tych mebli, ale opinie na necie odnośnie BRW są bardzo różne.A z IKEI nie chcesz kuchni ?Wg mnie to alternatywa dla BRW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 27.06.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Hanka, ja nie miałam nigdy nic z tych mebli, ale opinie na necie odnośnie BRW są bardzo różne. A z IKEI nie chcesz kuchni ? Wg mnie to alternatywa dla BRW... IKEA a BRW to jak porownywac niebo z ziemia !! ikea wymiata i jakosciowo jest pierwsza klasa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka11 27.06.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Hanka, ja nie miałam nigdy nic z tych mebli, ale opinie na necie odnośnie BRW są bardzo różne. A z IKEI nie chcesz kuchni ? Wg mnie to alternatywa dla BRW... Dziewczyny ja sama nie wiem do tej pory temat kuchni nie był brany pod uwagę, a może macie namiary na jakąś solidną i nie za drogą firmę od kuchni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 27.06.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Też tak uważam. Mam IKEĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts