mea 28.06.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Z tego co wiem to bylo pare dni temu chyba jakies spotkanie zarzadu i to juz uchwalono - 30% zyskow ma isc na dywidendy i to jest juz podobno zaklepane no taaaak ... tak jak obiecali wyplaty z ubieglorocznego zysku do 30 czerwca ... a ktorego dzis mamy ?? no dobra jeszcze dwa dni ... posmotrim uwidim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.06.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 naprawde nie macie kogo polecic z tymi drzwiami drewnianymi ?? pan karol mi powiedzial na listopad !!!!!!!!!!!!!!!!!! troche pozno !! no i powiedzcie mi na czym stanelo ze spotkaniem ?? cos zostalo ustalone ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.06.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Mea - pisałem nawet w tej sprawie do pana Paplińskiego, ale nie odpisał tzn odpisał, ale nie odniósł się do kwestii spotkania... A pan Miecio z kolei twierdzi że nie znasz jego możliwości i że to będzie trwało dużo krócej pan Paplinski jak dostal odemnie art mailem wraz ze zdjeciami to chyba olal temat ... wiec olejmy pana paplinskiego i spotkajmy sie z okazji jakiegos piwa wspolnego mowisz ze nie znam mozliwosci pana miecia ?? hmm ... zaraz dzwonie do niego ze juz kafle czekaja i jak chce to ma przyjechac /a do kafelkowania mam: - lazienke na gorze -lazienke na dole -pralnie w piwnicy -4m2 w kuchni -24m2 podlogi w kuchni -50m2 podlogi na parterze /salon, przedpokoj schody, wiatrolap/ -100m2 piwnicy az sie boje ile mnie to bedzie kosztowalo !! powiedz mi jaki ty klej kupowales ?? tez mapei ?? bo jak go pytalam to mi tylko powiedzial ze Adrian kupowal fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.06.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 acha pilnie poszukuje namiarow na lokalnych tanich sprowadzaczy kafelek ... musze zrobic jakas kontrpropozycje dla GK bo wczoraj im zapowiedzialam ze jak 20% nie dostane to niech sie wala na glowe sciagne sobie kafle z jakiegos sklepu z ceneo ale jak bym znalazla kogos na miejscu z dobrymi cenami to kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.06.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 queene a możesz zdradzić jaki model wybrałaś? elysee avenue...zaraz znajde jakąś fotke poglądową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.06.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 o taka tylko uchwyty innehttp://www.brwkuchnie24.pl/wp-content/realizacje/38th-elysse-avenue/38-elysee-avenue_szary-jasny-polysk_zbl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.06.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 acha pilnie poszukuje namiarow na lokalnych tanich sprowadzaczy kafelek ... musze zrobic jakas kontrpropozycje dla GK bo wczoraj im zapowiedzialam ze jak 20% nie dostane to niech sie wala na glowe sciagne sobie kafle z jakiegos sklepu z ceneo ale jak bym znalazla kogos na miejscu z dobrymi cenami to kto wie ... w Primo dostałam ceny poniżej ceneo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.06.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Mea - wszystkie kafelki kupowałem w Immerbudzie bo mieli naprawdę dobre ceny masz tam jakis telefon albo maila ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.06.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 w Primo dostałam ceny poniżej ceneo a mnie zlali w primo wiec nie bede tam uderzac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 28.06.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 a mnie zlali w primo wiec nie bede tam uderzac ... nie wiem z kim rozmawiałas ale p.Gosia była na długim urlopie, może wystarczy sie przypomnieć ? ja jestem z nich mega zadowolona daj znać po ile te k-g w Handlobudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 28.06.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Mea przecież nie chciałaś drzwi od pana Karola,bo są wypełnione styropianem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.06.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 przedzwonie tam i sie dowiem jaka cene by mi zaproponowali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.06.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 nie wiem z kim rozmawiałas ale p.Gosia była na długim urlopie, może wystarczy sie przypomnieć ? ja jestem z nich mega zadowolona daj znać po ile te k-g w Handlobudzie bylismy umowieni na dzien i godzine na pomiar i nie przyjechali ... gabrysia co do drzwi ... szukam teraz jakiegos sensownego rozwiazania bo oknoplast znowu dal ciala ... jak nie znajde to zamowie tam jeszcze raz te drzwi ale niechetnie to zrobie ... juz po malu mam dosc uzerania sie z panem kremcem ktory co chwile cos spierniczy ... ale tak to jest jak sie nalapie roboty i za tym potem nie nadaza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.06.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 znalazłem - to był Murexin maja go w promocji za 13,9 !!!! cena zarabista a skoro sie sprawdzil to trzeba go brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 28.06.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 o taka tylko uchwyty inne http://www.brwkuchnie24.pl/wp-content/realizacje/38th-elysse-avenue/38-elysee-avenue_szary-jasny-polysk_zbl.jpg Kurcze też mi się te kuchnie bardzo podobają - a w sumie mogę napisać podobały...wczoraj pojechaliśmy pooglądać kuchnie BRW i jak zobaczyłam na żywo kuchnie Cztery Pory Roku, z frontami w kolorze ciemnej wanilii, czarnym blatem, czarną płytą i piekarnikiem, czarnym okapem to mi dech zaparło:o teraz już mam mętlik w głowie i sama nie wiem na jaką kuchnię się zdecydować BRW nie bierze też dużo za projekt kuchni - 150 zł Jednak oglądanie mebli w necie nijak się ma do oglądania na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 28.06.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Witam! dawno nie zaglądałem ( cały czas praca na budowie), mamy skończony dach, dlatego chciałem wszystkich przestrzec przed firmą DEKO DACH z Bełku! Są to oszuści, którzy podają się za dobrych fachowców, a jak coś zrobią źle to nawet nie da rady nic zasugerować bo szef jest tak nerwowy iż odpyskuje że aż uszy bolą.Jednym słowem u nas o mało co nie skończyło się rozbieraniem więźby dachowej i wyrzuceniem jej "do śmietnika". Musiał przyjechać kierownik budowy i grzecznie poprosić o poprawienie błędów - na co szanowni panowie uciekli (DOSŁOWNIE) z budowy.....Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.06.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 na folwareckiej dali mi ceny katalogowe ... na sieci dostaje nawet 28% rabatu od katalogu brutto !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 28.06.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 acha pilnie poszukuje namiarow na lokalnych tanich sprowadzaczy kafelek ... musze zrobic jakas kontrpropozycje dla GK bo wczoraj im zapowiedzialam ze jak 20% nie dostane to niech sie wala na glowe sciagne sobie kafle z jakiegos sklepu z ceneo ale jak bym znalazla kogos na miejscu z dobrymi cenami to kto wie ... Sprawdź jeszcze ALMAR w Radlinie z tego co pamiętam to na większość dają -22% no może teraz -23% bno zawsze mówili cena katalogowa -vat no i oczywiście TGS nielubiany przez niektórych dawał -30% na wybrane firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 28.06.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Sprawdź jeszcze ALMAR w Radlinie z tego co pamiętam to na większość dają -22% no może teraz -23% bno zawsze mówili cena katalogowa -vat no i oczywiście TGS nielubiany przez niektórych dawał -30% na wybrane firmy ktory to sklep ?? no i trzeba by uderzyc do TGS-u mimo ze to wlasnie ja ich nie za bardzo lubie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 28.06.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 ktory to sklep ?? no i trzeba by uderzyc do TGS-u mimo ze to wlasnie ja ich nie za bardzo lubie !! po prawej przy głównej drodze zaraz za światłami taki maly niepozorny ale obsługa super (choć projkewt robiłem w GK, z poprawkami w TGSie) w TGSie polecam Sylwię taka niewysoka drobna czarna kobitka a odnośnie innych płytek jak na piwnicę itp. to zależy gdzie kto trafi ja ostatnio kupiłem w max ceramice ścienna 25x40 majorka czy jakoś tak za 15zł I gat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts