Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

a ja wlasnie dostalam namiar na goscia z Żor ktory mi sprowadzi kafle po takiej cenie jak mialam z internetu :D dzis jade po zamowienie, kaska i w przyszlym tyg przyjada kafle i fakturki :)

jak myslicie ... czy wanna 170cm wejdzie do kombika ?? konkretnie do mondeo ??

Moj kumpel w mondeo wozi rusztowania warszawskie i elektryczny wyciag/drabine 15 metrowa, wiec mysle ze wanna spoko sie zmiesci :D Zreszta - miarka i lepiej sprawdzic :) Zawsze zostaje pozyczenie z craba przyczepki za 20 pln o ile masz hak :)

pozdr.

Moj kumpel w mondeo wozi rusztowania warszawskie i elektryczny wyciag/drabine 15 metrowa, wiec mysle ze wanna spoko sie zmiesci :D Zreszta - miarka i lepiej sprawdzic :) Zawsze zostaje pozyczenie z craba przyczepki za 20 pln o ile masz hak :)

pozdr.

mam hak ... ale za 50 mi ja z gliwic przywioza do rybnika ...

mam hak ... ale za 50 mi ja z gliwic przywioza do rybnika ...

To sie nawet nie oplaci tam jechac po nia - zamowienie via fon i platnosc przy odbiorze :)

BTW. Aga nr 1 - jak tam akcje - zamowione ? Redukcji chyba nie bedzie, a akcje beda po 136 pln czyli prawdopodobienstwo zysku mocno rosnie :) Money.pl wycenia je na 197 pln (45% drozej !!) ;)

Tak, zgadza się - będą po 136 zł.

Teraz poczytałam to i owo na necie na temat giełdy.

Normalnie studia mi się przypomniały, hehe.

Ale po jakim czasie wg Ciebie rzekomo te 45 % drożej ? :cool:

Bo chyba nie w dniu debiutu ?

Raczej dlugoterminowo czyli pare miesiecy :) Na debiucie trzeba sobie wykupic notowania online - nawet tylko z jedna widoczna oferta kupna/sprzedazy i obserwowac co sie bedzie dzialo minuta po minucie :) Jak nie bedzie widac wyraznego popytu, a bedzie na plusie to opychac.. Ja tam bede zadowolony jak bedzie 10-15%. Z gielda tak juz jest - nie wiadomo kiedy kupowac a kiedy sprzedawac - jakby to bylo wiadome to kazdy bylby bogaty ;D

Raczej dlugoterminowo czyli pare miesiecy :) Na debiucie trzeba sobie wykupic notowania online - nawet tylko z jedna widoczna oferta kupna/sprzedazy i obserwowac co sie bedzie dzialo minuta po minucie :) Jak nie bedzie widac wyraznego popytu, a bedzie na plusie to opychac.. Ja tam bede zadowolony jak bedzie 10-15%. Z gielda tak juz jest - nie wiadomo kiedy kupowac a kiedy sprzedawac - jakby to bylo wiadome to kazdy bylby bogaty ;D

na sidomie pokazuje kazda transakcje :) ja potrzymam tylko kilka dni bo mam pozyczone pieniadze na ten cel i trzeba oddac ;/ ale zawsze cos bedzie do przodu