mea 28.06.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 ktos ostatnio pisal o wannie virgo - w TGSie jest teraz w promocji za 499 !!!! ja sie chyba skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamaryszek 28.06.2011 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Proszę o namiary na firmę która wykona tynki maszynowe, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 28.06.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 tamaryszek w namiarach są polecane przez nas firmy.A co do Max Ceramiki to ja się skuteczniue zraziłam,chodziłam 15 minut i szukałam kogoś komu mogłabym zadać jedno pytanie,była jedna pani,która robiła zamówienie z przedstawicielem i miała mnie głęboko w d..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.06.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Eeeee, a ja ich baaaardzo lubię. Oni mnie chyba też, a zwłaszcza mojego psa, hehe. Tę małpę to wszyscy lubią, rozwala ludzi na łopatki. :D http://images46.fotosik.pl/124/29e86ed204bb3639gen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.06.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Eeeee, a ja ich baaaardzo lubię. Oni mnie chyba też, a zwłaszcza mojego psa, hehe. Tę małpę to wszyscy lubią, rozwala ludzi na łopatki. :D a kogo lubisz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.06.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Ludzi z "Max Ceramika". I wielu innych też, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.06.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 a ja wlasnie dostalam namiar na goscia z Żor ktory mi sprowadzi kafle po takiej cenie jak mialam z internetu dzis jade po zamowienie, kaska i w przyszlym tyg przyjada kafle i fakturki jak myslicie ... czy wanna 170cm wejdzie do kombika ?? konkretnie do mondeo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 29.06.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Pod rolety zewnętrzne dawaliście nadporoża zwykłe czy w kształcie litery L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.06.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Pod rolety zewnętrzne dawaliście nadporoża zwykłe czy w kształcie litery L u nas sa L-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 29.06.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 a ja wlasnie dostalam namiar na goscia z Żor ktory mi sprowadzi kafle po takiej cenie jak mialam z internetu dzis jade po zamowienie, kaska i w przyszlym tyg przyjada kafle i fakturki jak myslicie ... czy wanna 170cm wejdzie do kombika ?? konkretnie do mondeo ?? Moj kumpel w mondeo wozi rusztowania warszawskie i elektryczny wyciag/drabine 15 metrowa, wiec mysle ze wanna spoko sie zmiesci Zreszta - miarka i lepiej sprawdzic Zawsze zostaje pozyczenie z craba przyczepki za 20 pln o ile masz hak pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.06.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Moj kumpel w mondeo wozi rusztowania warszawskie i elektryczny wyciag/drabine 15 metrowa, wiec mysle ze wanna spoko sie zmiesci Zreszta - miarka i lepiej sprawdzic Zawsze zostaje pozyczenie z craba przyczepki za 20 pln o ile masz hak pozdr. mam hak ... ale za 50 mi ja z gliwic przywioza do rybnika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 29.06.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 mam hak ... ale za 50 mi ja z gliwic przywioza do rybnika ... To sie nawet nie oplaci tam jechac po nia - zamowienie via fon i platnosc przy odbiorze BTW. Aga nr 1 - jak tam akcje - zamowione ? Redukcji chyba nie bedzie, a akcje beda po 136 pln czyli prawdopodobienstwo zysku mocno rosnie Money.pl wycenia je na 197 pln (45% drozej !!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.06.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Daga&Adam, no ba - oczywiście, że zamówione. Dzięki za cynk, Adaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 29.06.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 mea ta hurtownia z materiałami elektrycznymi którą poleciłaś - Eldor - jest super Jak na razie biją innych na głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.06.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Money.pl wycenia je na 197 pln (45% drozej !!) Tak, zgadza się - będą po 136 zł. Teraz poczytałam to i owo na necie na temat giełdy. Normalnie studia mi się przypomniały, hehe. Ale po jakim czasie wg Ciebie rzekomo te 45 % drożej ? Bo chyba nie w dniu debiutu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 29.06.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Tak, zgadza się - będą po 136 zł. Teraz poczytałam to i owo na necie na temat giełdy. Normalnie studia mi się przypomniały, hehe. Ale po jakim czasie wg Ciebie rzekomo te 45 % drożej ? Bo chyba nie w dniu debiutu ? Raczej dlugoterminowo czyli pare miesiecy Na debiucie trzeba sobie wykupic notowania online - nawet tylko z jedna widoczna oferta kupna/sprzedazy i obserwowac co sie bedzie dzialo minuta po minucie Jak nie bedzie widac wyraznego popytu, a bedzie na plusie to opychac.. Ja tam bede zadowolony jak bedzie 10-15%. Z gielda tak juz jest - nie wiadomo kiedy kupowac a kiedy sprzedawac - jakby to bylo wiadome to kazdy bylby bogaty ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.06.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 No dokładnie. Pytam dlatego, że muszę je opchnąć koło końca / początku następnego roku. Kaska na inny cel jest przeznaczona. Ale mnie tak jak Ciebie - ucieszy zysk rzędu 10 - 15 %. Zawsze coś ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 29.06.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Raczej dlugoterminowo czyli pare miesiecy Na debiucie trzeba sobie wykupic notowania online - nawet tylko z jedna widoczna oferta kupna/sprzedazy i obserwowac co sie bedzie dzialo minuta po minucie Jak nie bedzie widac wyraznego popytu, a bedzie na plusie to opychac.. Ja tam bede zadowolony jak bedzie 10-15%. Z gielda tak juz jest - nie wiadomo kiedy kupowac a kiedy sprzedawac - jakby to bylo wiadome to kazdy bylby bogaty ;D na sidomie pokazuje kazda transakcje ja potrzymam tylko kilka dni bo mam pozyczone pieniadze na ten cel i trzeba oddac ;/ ale zawsze cos bedzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 29.06.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 gdzie w okolicy mozna kupic rurę PE do wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 29.06.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 w Prom-Dragonie na Zebrzydowickiej 117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts