madzia11mk 30.06.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 a parapet mam zrobic po bokach rowno z oknem czy taki wciety 3cm w tynk ?? bo wszystkie beda wciete ale tu bedzie kafla na kontakcie okno sciana ... no i kolejny zonk ... bede robila blat granitowy ... i teraz jak zamowie parapety to potem z blatem beda sie roznily kolorystycznie !!! Myślę że parapet równo z oknem. A nie możesz wybrać parapetu takiego jak blat - pewnie już wiesz jaki blat (kolor) to chyba nie trudno dobrać kolorystycznie parapetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 30.06.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 myślę czy nie wyłożyc go tymi płytkami ktore bede miec miedzy szafkami O to też nie jest złe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.06.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 madzia moge wybrac z tego samego kamienia ale problem jest w tym ze kamien naturalny z 2 roznych blokow po prostu jest inny !! a kafle odpadaja bo blat przy duzym oknie nie bedzie na calej dlugosci i parapety musza byc kamienne ... chyba to zrobie tak ... kafle do listwy wykonczeniowej przy oknie a potem parapety razem z blatem ale bedzie sie pan kowalski musial wykazac idealnym wyszlifowaniem pod wymiar zeby nie wcinac parapetu w tynk wogole !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 30.06.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 chyba to zrobie tak ... kafle do listwy wykonczeniowej przy oknie a potem parapety razem z blatem ale bedzie sie pan kowalski musial wykazac idealnym wyszlifowaniem pod wymiar zeby nie wcinac parapetu w tynk wogole !!! No i już - dobry fachman sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 30.06.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 mea możesz przypomnieć ile płaciłaś za tynki cw, nie chce mi się przeszukiwać forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 30.06.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 chyba to zrobie tak ... kafle do listwy wykonczeniowej przy oknie a potem parapety razem z blatem ale bedzie sie pan kowalski musial wykazac idealnym wyszlifowaniem pod wymiar zeby nie wcinac parapetu w tynk wogole !!! Z obcieciem i szlifowaniem co do milimetra on sobie poradzi bez najmniejszego problemu - wiekszy problem moze stanowic prawidlowe zmierzenie tego co do milimetra Chyba, ze to on bedzie mierzyl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.06.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Z obcieciem i szlifowaniem co do milimetra on sobie poradzi bez najmniejszego problemu - wiekszy problem moze stanowic prawidlowe zmierzenie tego co do milimetra Chyba, ze to on bedzie mierzyl ? sciagne go zeby pomierzyl !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.06.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 nastepujace osoby BARDZO PROSZE o jaknajszybsze wyslanie mi swoich adresow mailowych na prv ... ma to zwiazek z naszym art na temat grupy i publikacja zdjecia na lamach muratora !! ewus, Adam, queene, bdan, Agucha gabrysia i adiqq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 30.06.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Słuchajcie, znalazłam w naszym wątku z namiarami namiar na ekpię od tynów: tynki robia na baumicie (nie zadne tam mieszanie piasku cementu) fajne mlode chlopaki pozartuja a i fuchy nie odwalaja tel. 664744078 powolajcie sie na Jacka z Polnej moze zejda z ceny 23zl cena wyjsciowa - od Jasek Czy możecie coś więcej o nich powiedzieć, o ich robocie? Jasek - tynki dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.06.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 ktos o tynki pytal ... ja robilam i c-w i gipsy w cenia "zimowej" po 23zl/m ... teraz u pana adama chodzi cena ok28zl/m2 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 30.06.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 No właśnie obdzwoniłam wszystkie kontakty - poniżej 24 zł/m2 nie schodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 30.06.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 nastepujace osoby BARDZO PROSZE o jaknajszybsze wyslanie mi swoich adresow mailowych na prv ... ma to zwiazek z naszym art na temat grupy i publikacja zdjecia na lamach muratora !! ewus, Adam, queene, bdan, Agucha gabrysia i adiqq Chyba poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldark 30.06.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Zapytaj może mojego : P. Janusz - 603-473-588. dziekuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizers 30.06.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 dziekuje za info czy ten zbrojarz też od schodów ?? bo takiego potrzebuje PILNIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 30.06.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 czy ten zbrojarz też od schodów ?? bo takiego potrzebuje PILNIE ! Dizers, zadzwoń do niego. P. Janusz to taki fachman od wielu rzeczy. W zasadzie to jest dekarz i robi perfekcyjnie dachy, ale u mnie robił też strop - i gitara. Tyle, że może być problem z terminami ( jest dość rozchwytywany ), ale zadzwoń i podpytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 30.06.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 kupował ktoś w sklepie internetowym neomix ? mają fajne ceny i możliwy odbiór osobisty niedaleko wolałem neo24.pl nie duże róznice a sklep chyba pewniejszy neomix i bodajże mixmedia to to samo przynajmniej pod tym samym adresem stąd miałem trochę strach, że coś kombinują ale ogólnie opinie byly ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.06.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 wolałem neo24.pl nie duże róznice a sklep chyba pewniejszy neomix i bodajże mixmedia to to samo przynajmniej pod tym samym adresem stąd miałem trochę strach, że coś kombinują ale ogólnie opinie byly ok w neo24 nie znalazłam żadnego modelu agd z tych które mam wybrane a czemu strach z neomixem ? planuję odbiór osobisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 30.06.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 w neo24 nie znalazłam żadnego modelu agd z tych które mam wybrane a czemu strach z neomixem ? planuję odbiór osobisty Neomix / mixmedia - zadnego strachu - to duza firma obecna na rynku od lat - zwykle w czolowce ceneo / skapca Kupowalem tam wiele rzeczy i jestem 100% zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.06.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Neomix / mixmedia - zadnego strachu - to duza firma obecna na rynku od lat - zwykle w czolowce ceneo / skapca Kupowalem tam wiele rzeczy i jestem 100% zadowolony osobiscie czy z dostawą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 30.06.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Ja zamawiałam sprzęty w różnych sklepach,wyszukiwałam na ceneo,skąpiec,nokaut najtańszych ofert i tam zamawiałam.Jutro ma przyjechać ostatnia rzecz z mix-media-zmywarka.Na razie wszystko bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts