Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

a parapet mam zrobic po bokach rowno z oknem czy taki wciety 3cm w tynk ?? bo wszystkie beda wciete ale tu bedzie kafla na kontakcie okno sciana ...

no i kolejny zonk ... bede robila blat granitowy ... i teraz jak zamowie parapety to potem z blatem beda sie roznily kolorystycznie !!!

Myślę że parapet równo z oknem.

A nie możesz wybrać parapetu takiego jak blat - pewnie już wiesz jaki blat (kolor) to chyba nie trudno dobrać kolorystycznie parapetu?

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

madzia moge wybrac z tego samego kamienia ale problem jest w tym ze kamien naturalny z 2 roznych blokow po prostu jest inny !!

a kafle odpadaja bo blat przy duzym oknie nie bedzie na calej dlugosci i parapety musza byc kamienne ...

chyba to zrobie tak ... kafle do listwy wykonczeniowej przy oknie a potem parapety razem z blatem ale bedzie sie pan kowalski musial wykazac idealnym wyszlifowaniem pod wymiar zeby nie wcinac parapetu w tynk wogole !!!

chyba to zrobie tak ... kafle do listwy wykonczeniowej przy oknie a potem parapety razem z blatem ale bedzie sie pan kowalski musial wykazac idealnym wyszlifowaniem pod wymiar zeby nie wcinac parapetu w tynk wogole !!!

No i już - dobry fachman sobie poradzi :D

Z obcieciem i szlifowaniem co do milimetra on sobie poradzi bez najmniejszego problemu - wiekszy problem moze stanowic prawidlowe zmierzenie tego co do milimetra :p Chyba, ze to on bedzie mierzyl ? :)

Słuchajcie, znalazłam w naszym wątku z namiarami namiar na ekpię od tynów:

tynki robia na baumicie (nie zadne tam mieszanie piasku cementu) fajne mlode chlopaki pozartuja a i fuchy nie odwalaja tel. 664744078 powolajcie sie na Jacka z Polnej moze zejda z ceny 23zl cena wyjsciowa - od Jasek

Czy możecie coś więcej o nich powiedzieć, o ich robocie?

Jasek - tynki dobre?

czy ten zbrojarz też od schodów ?? bo takiego potrzebuje PILNIE !

Dizers,

zadzwoń do niego.

P. Janusz to taki fachman od wielu rzeczy.

W zasadzie to jest dekarz i robi perfekcyjnie dachy, ale u mnie robił też strop - i gitara.

Tyle, że może być problem z terminami ( jest dość rozchwytywany ), ale zadzwoń i podpytaj.

:yes:

kupował ktoś w sklepie internetowym neomix ? mają fajne ceny i możliwy odbiór osobisty niedaleko

wolałem neo24.pl nie duże róznice a sklep chyba pewniejszy

neomix i bodajże mixmedia to to samo przynajmniej pod tym samym adresem stąd miałem trochę strach, że coś kombinują ale ogólnie opinie byly ok

wolałem neo24.pl nie duże róznice a sklep chyba pewniejszy

neomix i bodajże mixmedia to to samo przynajmniej pod tym samym adresem stąd miałem trochę strach, że coś kombinują ale ogólnie opinie byly ok

w neo24 nie znalazłam żadnego modelu agd z tych które mam wybrane

a czemu strach z neomixem ? planuję odbiór osobisty