preem82 05.07.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 no i szukamy kogoś kto nam wytnie dwa duze drzewa owocowe. była taka opcja,ze mąż z moim tatą się za to wezmą, ale tata sie trochę rozchorował. No i szukamy kogoś chetnego, kto by się na tym znał (czytaj: ni zabił przy tym, ani sasiadom chałup nie rozwalił ) a jakie masz te drzewa ??? jakie owocowki ,,, i jak wielkie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 05.07.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Adiqq, jak ja sobie przypomnę jak z nozykiem w łapie musiałam wygrzebywac trawsko pomiędzy kostką brukową.. to chyba se wokół domu wyasfaltuje:rotfl: Preem, a o czym ty do mnie mowisz Ja dąb od kasztanowca odrożniam tylko jesienią jak widzę kasztany i zołędzie:lol2: drzewa są duuuże, stare jak swiat, zero z nich juz pozytku. jedno to ponoć jabłoń. tak coś mi się kojarzy ale szczegóły to moze małzonek przedstawi wieczorem a tak w ogole to czemu pytasz? masz ochotę z pilą polatać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 05.07.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 o czym ty do mnie mowisz Ja dąb od kasztanowca odrożniam tylko jesienią jak widzę kasztany i zołędzie:lol2: heheheh,,, dobre no zapytam sie teścia, moze on bedzie zainteresowany,,, wiem ze szukał ostatnio owocowek, chyba do wędzenia. Ale zapytam sie go jak tam stoi z czasem szwagier, bo tesc po zawale, to raczej szwagier musiałby drzewo ściąć spytaj sie małzonka,,, jakie to dokładnie,,, a ja sie zapytam teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.07.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Z jakich programów korzystacie żeby zaprojektować kuchnie cz łazienkę?? pro100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.07.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Adam jaki Ty zimny chłopak jesteś,buuuu 20 stopni.Jak dla mnie to 23 jest oki,ale wczoraj było zimno.Aga po ilu godzinach od rozpalenia pieca podłoga jest chociażby letnia.Preem trudne pytania zadajesz,ja tylko blondynka jestem a piec rozpalał 11 letni syn.Dzisiaj mąż niech się martwi,ja marznę w mieszkaniu a od jutra zapowiedziałam,że podłogówka ma chodzić choćby na minimum przez tydzień,żebym w końcu doświadczyła co to znaczy "ogrzewanie podłogowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.07.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Adrian ja rozumiem,że podłoga nie będzie ciepła tylko letnia.Mąż mi to zawsze tłumaczy,że człowiek ma temperaturę ok.36 stopni i dlatego nie odczuwa tej ciepłoty podłogi,ale sek w tym,że ona nawet trochę letnia nie była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 GabrysiuBP, nie będzie teraz ciepła podłoga - raczej nie ma takiej opcji. Jest lato, w domach ( nawet przy tych deszczach i chłodzie ) jest naturalnie koło 20 - 21 stopni bez grzania. Nawet jak sobie ustawisz na regulatorach pokojowych na powiedzmy 23 stopnie ( docelowe, a to już ukrop w domu ! ) to wierz mi, że TERAZ nie ma szans na wyraźne odczucie ciepła przy dotknięciu płytki. Powiem tak : po prostu będzie MNIEJ ZIMNA. No, może letnia - w najlepszym przypadku. A nagrzeje się domek - powiedzmy w kilka godzin ( maks 8 godzin ). Słuchaj męża - ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Rutino78 i Adiqq, a ja dzioucha z bloków i lubię se popielić, a co ! Niektóre babeczki takie zboczenie mają - zamiast robienia tipsów to lubię poszaleć na budowie, pogrzebać w ziemi i pojeździć sobie taczkami, a co ! Dzisiaj wywiozłam sobie 3 PEŁNE taczki chwastów, hahahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.07.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Niektóre babeczki takie zboczenie mają - zamiast robienia tipsów to lubię poszaleć na budowie, pogrzebać w ziemi i pojeździć sobie taczkami, a co ! Dzisiaj wywiozłam sobie 3 PEŁNE taczki chwastów, hahahaha ! hehe a ja mam i tipsy i lubie grzebanie w piachu ale to takie zboczenie zawodowe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.07.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 ja oczysciłam własnie jakies 30m2 działki z chwastów...niektóre były wyższe ode mnie...wyrwałam je z korzeniami...dobrze że nie noszę tipsów bo by poleciały razem z tymi chwastami ale zostawiłam je na ziemi...jak wyschną to będą lzejsze ale ale.....sąsiadka uprzedziła mnie ze widziałą niedawno węża (zaskrońca ?? ) pod naszymi płotami....odechciało mi sie włazić w te chaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Brawo dziewczyny. To witajcie w klubie, hehe. Typowym TIPSIAROM mówimy zdecydowane NIE !!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Queene, zaskroniec - brrrrrrr ! Ale ja od tego mam psa - goni i rozszarpuje takie różne gady, hahahaha ! Ostra jak pańcia, hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Madzia11mk, PW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.07.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Czy ktoś coś słyzał i może się wypowiedzieć o takim urządzeniu jak aqua home 20?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Adiqq, to nie chodziło o temperaturę - to odczucie WILGOCI po tych deszczach. Wyraźnie obniża komfort przebywania w murach. I sprawia wrażenie zimna - mylne. To Wam dokuczało. Aaaa, żeby nie było : ja również dwa dni temu włączyłam C.O. Czyli u mnie podłogówkę. Od razu było przyjemniej. Dzisiaj wyłączyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.07.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 wszędzie podłogówka,sterownik pokojowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.07.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 o te nastawy zapytam męża to napiszę,ale wydaje mi się,że na podłogówkę 3o stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Dokładnie tak jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Kurka, ale mam stresa - jutro mam arcyważną rozmowę kwalifikacyjną !!! Pleeeeeeaaaase, trzymajcie kciuki za mnie !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.07.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Trzymamy!!!Adrian dzięki,przekażę te informacje mężowi i niech się martwi,mnie tam ma być ciepło i tyle.Więcej takich akcji nocnych nie chcę mieć.Młody w nocy aż płakał przez sen,chyba ten piec mu się śnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts