AGA NR 1 05.07.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Aha. I w sumie słusznie. Ja mam inne sposoby na wykonawów : WDZIĘK I CZAR OSOBISTY. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 05.07.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Aga dobra za bardzo nie krzycz,mąż dzwonił,że się umówili na piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.07.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Adam, teraz nie mam czasu, ale jutro wyślę Ci listę fajnych roślin - pewniaków m.in. na skarpy. to ja też poproszę bo musze jakos zagospodarować tył domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Adam, no dokładnie mam takie samo zdanie, hahaha ! Właśnie trawka to jest dopiero.... pracochłonna ! Ja mam 50 arów, też mam skarpy - jedną ogromną : na niej wyłożona jest agrowłóknina i sadzone są roślinki - głównie niskie i płożące. Za rok dwa nawet chwastów nie będzie widać. Luz. Adam, teraz nie mam czasu, ale jutro wyślę Ci listę fajnych roślin - pewniaków m.in. na skarpy. Ja mam 52 ary Ale wieksza polowa to maly lasek z bardzo starymi drzewami i wielkimi wysokimi skarpami gdzie nawet dojsc ciezko Przy ogrodzeniu frontowym mam taka ponad dwumetrowa skarpe dosc stroma (wejsc ciezko) i najpierw ja chce zagospodarowac. O ile patelnie mozna latwo i szybko skosic to koszenie skarpy to katorga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Oki, jutro jak już ochłonę po tej rozmowie kwalifikacyjnej, to wieczorkiem Wam poślę listę i instrukcję co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.07.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Oki, jutro jak już ochłonę po tej rozmowie kwalifikacyjnej, to wieczorkiem Wam poślę listę i instrukcję co i jak. I pamietaj ze jutro debiut JSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Adam, no to my jesteśmy posiadacze ziemscy. U mnie to samo - od podkaszarki ( skarpa ) więdły nam ręce. Masakra jakaś - po godzinie, dwóch godzinach każdy miał dość i nie chciał tego robić przez kilka następnych tygodni ! A chwasty wtedy szalały dosłownie. Jak masz kiedyś czas, to podeślij mi kilka zdjęć działki... przyjrzę się co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 I pamietaj ze jutro debiut JSW Pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.07.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Adam, no to my jesteśmy posiadacze ziemscy. Rolnicy ;D Jak masz kiedyś czas, to podeślij mi kilka zdjęć działki... przyjrzę się co i jak. Ooooo znasz sie na projektowaniu troche ?? Bardzo chetnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ooooo znasz sie na projektowaniu troche ?? Bardzo chetnie skorzystam Troszku. Dopiero zaczynam - na razie samouk a potem... własna firma. W grudniu idę na studia podyplomowe Architektura Krajobrazu ( kierunek "Projektowanie ogrodów" ) w Warszawie. A na razie polecam się... amatorsko i nieodpłatnie. Dlatego chciałam z Tobą zagadać na spotkaniu... o przyszłej współpracy, Adamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.07.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Troszku. Dopiero zaczynam - na razie samouk a potem... własna firma. W grudniu idę na studia podyplomowe Architektura Krajobrazu ( kierunek "Projektowanie ogrodów" ) w Warszawie. A na razie polecam się... amatorsko i nieodpłatnie. To sie BARDZO ciesze bo ja nie mam narazie pomyslu na ten moj ogrod, a wyzwanie chyba jest calkiem calkiem bo teren mam troche dziwny Przygotuje niebawem jakies szablony z fotkami i szczegolami i sie odezwe! Dlatego chciałam z Tobą zagadać na spotkaniu... o przyszłej współpracy, Adamie. Yyyy ale w jakim zakresie? Jak co to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.07.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Aga jeśli szukasz pola do testów to moge Ci udostepnic moją skarpę http://img859.imageshack.us/img859/3073/20110408162134429.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Oki. Jutro się z Tobą skontaktuję na PW i wszystko wytłumaczę. Teraz leki na uspokojenie ( stresik ) i nunu. Kolorowych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Queene, ale czad, hahaha ! Ale luz, damy radę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 05.07.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Queene, ale czad, hahaha ! Ale luz, damy radę ! Ja mialem lepiej: http://szyna.civ.pl/trawka/masakra1.jpg He he he Na szczescie dzisiaj to juz wyglada jakos - zupelnie nie do poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 05.07.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 Ja mialem lepiej: Nie wiedziałem,że 30km od Gliwic to już pogórze rybnicko-wodzisławskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 06.07.2011 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Preem, no szkoda. Aga, ja z tych co ani tipsów ani grzebania w ziemi nagrzebałam się jak byłam dzieckiem i na razie mam uraz Adam, altanki nie chcę, bo taras będzie zadaszony Oczka nie chcę, chyba ze będziesz przy nim siedział Nie chce cały czas mysleć czy mi się w nim dzieci nie topią. Oczywscie jestem swiadoma,ze trawa też wymaga duzej pracy, ale po co dokładać sobie jej krzaczkami;) Asfalt przed domem głupio by wyglądał, więc choc trawa musi byc A tak na powaznie. moze kiedyś mnie najdzie na zrobienie pięknego ogrodu. na razie chce mieć swoją patelnie. poza moją niechęcią do grzebania w ziemi, to głownie spowodowane to jest dziećmi. Posadzę jakies piekne kwiaty, a parę dni poźniej moj syn przyniesie mi same głowki do domu, bo mamie trzeba kwiatyd awac:D o nie to nie na moje nerwy. chce żeby moje chłopaki mogły grac w piłkę bez obaw ze tu uszkodzą roze,a tam jakieś inne cuda. no zobaczymy. oczywiscie się nie zarzekam. zycie bywa przewrotne, więc moze byc i tak ze mi sie spodoba i jeszcze ogrodnikiem zostanę Queene, szacunek za pozbycie się tych chaszczy Mea, zapomniałam wczoraj napisać. Moglibysmy jednak wpasc kiedyś do Ciebie zoabczyc Twoją dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.07.2011 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 AGA nr1 dzięki za PW, skontaktuję się z Tobą popołudniu, teraz trzeba trochę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.07.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Aga, ja z tych co ani tipsów ani grzebania w ziemi nagrzebałam się jak byłam dzieckiem i na razie mam uraz Oczywiscie się nie zarzekam. zycie bywa przewrotne, więc moze byc i tak ze mi sie spodoba i jeszcze ogrodnikiem zostanę Rutino78, fajna dziewczyna jesteś. A tak, życie bywa przewrotne, wierz mi... U mnie wogóle odwróciło się do góry nogami.... ale przeżyłam i żyję.... No, ale to nie rozmowa na FM... może kiedyś przy piwku. A ogrody ? Hmmm.... ja też myślałam, że nie chcę ( miała być tylko trawa ) a teraz pragnę go najbardziej na świecie, hahaha ! No i okazało się, że wsiąkłam w temat ogrodnictwa na amen. Z Tobą też tak może być. Daga&Adam, nooooooooo, TWOJA SKARPA pobiła wszystkie, hahahaha ! Dobra, jadę na rozmowę kwalifikacyjną. TRZYMAĆ KCIUKI ZA MNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.07.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 AGA nr1 dzięki za PW, skontaktuję się z Tobą popołudniu, teraz trzeba trochę popracować Madzia, dokładnie. Zadzwoń popołudniem lub wieczorkiem. Pa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts