rutino78 06.07.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Aga, kciuki mocno zacisnięte!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 06.07.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Aga - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.07.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Aga-trzymamy kciuki i czekamy na opowieść przy piwku juz myślałam że nas opuścilas jak wiekszosc ktora sie wprowadza...fajnie ze wróciłąs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.07.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ja mialem lepiej: Adam ktos cie pokarał taką działką czy sam sie uszczęśliwiłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 06.07.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Adam ktos cie pokarał taką działką czy sam sie uszczęśliwiłes Sam kupilem Przed budowa wygladalo to tak: http://szyna.civ.pl/przed1.jpg http://szyna.civ.pl/przed2.jpg http://szyna.civ.pl/przed3.jpg I jak tu bylo nie kupic - 12 pln / m2 za dzialke w centrum miasta (do rynku mam 15 minut piechotka, do najblizszej biedronki 300m, do najblizszego baru 200m ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.07.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Mea, zapomniałam wczoraj napisać. Moglibysmy jednak wpasc kiedyś do Ciebie zoabczyc Twoją dachówkę? jasne ze tak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.07.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Aga ja tez moge dac ci pole do testow ... spora skarpa ... cos do zagospodarowania przy murkach oporowych i cos przy drzwiach i schodach ... jest gdzie pokombinowac !! acha i moja kuzynka robila architekture krajobrazu na SGGW w wawie ... jak bys cos potrzebowala to moge od niej sciagac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia8207 06.07.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Szukam namiaru na osobę,która posiada uprawnienia do podłączenia butli gazowej do piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.07.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Szukam namiaru na osobę,która posiada uprawnienia do podłączenia butli gazowej do piekarnika ze tak zapytam ze po co ?? chyba kazdy posiadajacy gazowe uprawnienia moglby to zrobic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia8207 06.07.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ze tak zapytam ze po co ?? chyba kazdy posiadajacy gazowe uprawnienia moglby to zrobic ... Własnie szukam takowej osoby,która ma uprawnienia gazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.07.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Własnie szukam takowej osoby,która ma uprawnienia gazowe. tylko pojac nie moge po co piekarnik na butle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 06.07.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 prośba do posiadaczy drzwi "suwanek" jak się sprawują zimą? jak jest ze szczelnoscią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 06.07.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 ma ktoś dachówkę Roben Fleming i mógłby się podzielic swoimi spostrzeżeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.07.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Dzięki za kciuki !!! Poszło super, ale trzymajcie proszę dalej te kciuki, bo na te miejsce jest pięciu kandydatów !!! Mea, ja właśnie na SGGW idę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 06.07.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Szukam namiaru na osobę,która posiada uprawnienia do podłączenia butli gazowej do piekarnika ja podlaczalem sam do plyty gazowej, trzeba miec tylko reduktor miedzy butla a plyta, ale chyba nie trzeba na to uprawnien ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 06.07.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 prośba do posiadaczy drzwi "suwanek" jak się sprawują zimą? jak jest ze szczelnoscią? raczej normalnie jak wszystkie okna, moa suwanka jest moze troche zimniejsza bo mam w niej podwojne szklenie a w pozostalych oknach potrojne. mam pytanie do trawnikarzy: posialem trawe i dzisiaj ja zwalcowalem, jest bardzo duzo sladow glebokich na 2-3cm po butach i niskich zaglebien od brony z traktora! czy musze to wszystko idealnie wyrownac grabkami czy samo sie to pozniej wyrowna od niezbieranej trawy z koszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.07.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 mam pytanie do trawnikarzy: posialem trawe i dzisiaj ja zwalcowalem, jest bardzo duzo sladow glebokich na 2-3cm po butach i niskich zaglebien od brony z traktora! czy musze to wszystko idealnie wyrownac grabkami czy samo sie to pozniej wyrowna od niezbieranej trawy z koszenia? Wyrównać. I na litość boską, nie kosić bez koszaaaaaaaaa !!! To morderstwo dla trawnika - za dwa trzy lata takiego koszenia non-stop bez kosza.... trawnik do wymiany !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.07.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 I żeby nie być gołosłownym, zapraszam na MÓJ WĄTEK, hehe : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?159794-Czy-funkcja-mielenia-trawy-szkodzi-trawnikowi :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 06.07.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Słuchajcie, czy ma znaczenie jaka jest siatka na ocieplenie, czy sa jakieś lepsze czy gorsze, czy wsio ryba jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.07.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Słuchajcie, czy ma znaczenie jaka jest siatka na ocieplenie, czy sa jakieś lepsze czy gorsze, czy wsio ryba jaka? imho nie ma to znaczenia ... siatka to siatka ... ciepla nei doda musi tylko byc po to zeby klej mial na czym sie trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts