GabrysiaBP 09.07.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Aga ciekawa jestem czy rozmawiałaś z Instalmexem,oczywiście miał być wczoraj p.Przemek i nas olał,nie pierwszy raz oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 09.07.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 a ja dzisiaj przy montazu listwy laczeniowej kafekki z panelami przewiercilem rurke z pozdlogowki w kuchni;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.07.2011 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Madzia11mk, Preem82, jeśli chodzi o założenie trawnika to ja już jestem ekspertem, Kochani, hihihi.... :D Słuchajcie, ja naprawdę mogę chętnie pomóc - przyjadę na oględziny, zbadam Waszą glebę, jej kwasowość i na tej podstawie dobierzemy mieszankę traw ( to bardzo ważne ). Poza tym wytłumaczę jak to wszystko po kolei zrobić z głową - żeby było chronologicznie, ekonomicznie i estetycznie. Muszę zdobywać doświadczenie - na razie robię to nieodpłatnie, hehe. Jak coś to pisać lub dzwonić. A co tam : podaję Wam mój numer telefonu : 665-455-754. I tak połowa ma mój numer, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.07.2011 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Aga ciekawa jestem czy rozmawiałaś z Instalmexem,oczywiście miał być wczoraj p.Przemek i nas olał,nie pierwszy raz oczywiście! Tak, rozmawiałam. Wszystko ok. Tłumaczył, że coś tam z elektryką macie nie tak, prądu nie ma w tym gniazdku, który zasila piec, tak ? A nie zadzwonił, że nie da rady przyjechać w piątek ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 10.07.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Madzia11mk, Preem82, jeśli chodzi o założenie trawnika to ja już jestem ekspertem, Kochani, hihihi.... :D Słuchajcie, ja naprawdę mogę chętnie pomóc - przyjadę na oględziny, zbadam Waszą glebę, jej kwasowość i na tej podstawie dobierzemy mieszankę traw ( to bardzo ważne ). Poza tym wytłumaczę jak to wszystko po kolei zrobić z głową - żeby było chronologicznie, ekonomicznie i estetycznie. Muszę zdobywać doświadczenie - na razie robię to nieodpłatnie, hehe. Jak coś to pisać lub dzwonić. A co tam : podaję Wam mój numer telefonu : 665-455-754. I tak połowa ma mój numer, hehe. AGA my od 18-tego mamy dwa tygodnie urlopu i pewnie będziemy dzień w dzień na budowie także zapraszamy, bardzo chętnie posłuchamy rad bo szczerze nie bardzo wiemy od czego zacząć Zresztą dokładnie możemy się dogadać na spotkaniu mam nadzieję, ze wypali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 10.07.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Słuchajcie a macie może namiary na firmy które robią badania gruntu, chodzi mi o to że musimy wykopać jeszcze jedną studnię chłonną ale nie chcemy tak na ślepo, sąsiedzi mówią że w drugim końcu działki powinny być piaski, ale te "powinny być" jakoś do mnie nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.07.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 AGA my od 18-tego mamy dwa tygodnie urlopu i pewnie będziemy dzień w dzień na budowie także zapraszamy, bardzo chętnie posłuchamy rad bo szczerze nie bardzo wiemy od czego zacząć Zresztą dokładnie możemy się dogadać na spotkaniu mam nadzieję, ze wypali... Oki, zgadamy się na spotkaniu. Wypali... mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 10.07.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Słuchajcie a macie może namiary na firmy które robią badania gruntu, http://geoprofit.eu.interia.pl/ U mnie robili badania,trzy odwierty-600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 10.07.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Madzia11mk, Preem82, jeśli chodzi o założenie trawnika to ja już jestem ekspertem, Kochani, hihihi.... :D Słuchajcie, ja naprawdę mogę chętnie pomóc - przyjadę na oględziny, zbadam Waszą glebę, jej kwasowość i na tej podstawie dobierzemy mieszankę traw ( to bardzo ważne ). Poza tym wytłumaczę jak to wszystko po kolei zrobić z głową - żeby było chronologicznie, ekonomicznie i estetycznie. Muszę zdobywać doświadczenie - na razie robię to nieodpłatnie, hehe. Jak coś to pisać lub dzwonić. A co tam : podaję Wam mój numer telefonu : 665-455-754. I tak połowa ma mój numer, hehe. heheh ,,, ja juz tel. mam a urlop mamy od polowy sierpnia, także jedynie ten termin, ale dopoki niebede juz na urlopie, to niemoge powiedziec ze go mam hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 10.07.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 a ja dzisiaj przy montazu listwy laczeniowej kafekki z panelami przewiercilem rurke z pozdlogowki w kuchni;] ojeje to niezle a widziales moze takie listwy ktory montuje sie na takiej niby listwie montazowej, ktorej nózki podchodzą pod kafelki i pod panele,,,, i na tą, ja to nazywam choinke wciska sie listwe. ja juz takie oglądałem, bo tez wszedzie mamy podłogówke no i na bank niebede wiertac jak znajde linka to wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 10.07.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 o to jest to: http://allegro.pl/flex-listwa-podlogowa-do-lukow-profil-profile-step-i1694358962.html tam jest kilka wersji, nadają się również niwelacji wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 10.07.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 ja mam te inne niz monika, unoszono-przesuwne i w zyciu nie wzialbym tych uchylno-przesuwnych! moje sa szerokie na 290cm. mozesz podjechac i porownac u mnie i u moniki i w tedy bedziesz miala porownanie hmm bardzo chętnie zawitamy na ogledziny cos mi swita ze Wasz domek w okolicach Zamyslowa/Niedobczyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.07.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 polecam wysłać oficjalne pismo...bo takie brak kontaktu nie wróży dobrze.... osobiście trochę mnie to dziwi, bo wielokrotnie kontaktowalem się z p. Przemkiem, robili mi wodę, mieli też robić CO - ale zrezygnowałem, bo znalezłem tańszych wykonawców - i za każdym razem kontakt był dobry... Rozmawiałam z Przemkiem, to w porządku chłopak. Tłumaczył mi, że u Gabrysi jakiś problem z prądem jest... i w zasadzie on był w ciągłym kontakcie telefoniczbym, ale z mężem Gabrysi. Myślę, że to zwykłe nieporozumienie. A jak znam Przemka to na pewno wcześniej zadzwonił, że nie przyjedzie w piątek albo coś w tym stylu... To naprawdę porządna firma i pilnuje sobie takich spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 10.07.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Dostalismy wycenę na nasze okna, drzwi tarasowe i rolety. Moze ktoś z Was objasnić??: System VEKA 5 komorowe Perfectlineline -głębokość zabudowy 70mm. Klasa okna – A Szyby K= 1.1 Ma ktos z Was drzwi tarasowe 340?? Aga nr1 dzięki za namiary na Twoje znajomego od okien jutro wycieczka do Jastrzebia wiec zawitamy i opytamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 10.07.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 hmm bardzo chętnie zawitamy na ogledziny cos mi swita ze Wasz domek w okolicach Zamyslowa/Niedobczyc?? tam to do mnie Maciek to Jankowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 10.07.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 tam to do mnie Maciek to Jankowice haha no być może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.07.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Dostalismy wycenę na nasze okna, drzwi tarasowe i rolety. Moze ktoś z Was objasnić??: System VEKA 5 komorowe Perfectlineline -głębokość zabudowy 70mm. Klasa okna – A Szyby K= 1.1 Ma ktos z Was drzwi tarasowe 340?? Aga nr1 dzięki za namiary na Twoje znajomego od okien jutro wycieczka do Jastrzebia wiec zawitamy i opytamy Nie ma za co, polecam. To jak tam będziecie u Piotrka, to pogłaskajcie kotka Majkę od Cioci Agnieszki. Ja mam okna od niego - VEKA, pięciokomorowe, linia Swing Line ( zaokrąglone ), kolor orzech. Te, w które celujcie ( Perfectline ) też fajowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 10.07.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 tynkarze zewnetrzni sprawdzeni pilnie poszukiwani jak narazie mam namiar od Adama na Marcina (cięazko się do niego dodzwonić)gdzie najtaniej kostkę brukową można kupić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 10.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Wejdźcie na podwątek naszej Grupy "Polecani wykonawcy". Dzisiaj uaktualniłam Wam moją "złotą listę". :D Miłego wieczoru, oglądam sobie "Gwiezdne wojny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 10.07.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 A my wrocilismy z wyprawy do szczecina ... kabina juz u nas ... do tego mamy brodzik z syfonem, obudowe do niego i baterie prysznicowa !! lacznie z droga wyszlo nas to 2500 wiec jestesmy zadowoleni !! ale nie pytajcie jak skonani !! boze jedyny wyprawa 1400km autem bez klimy w tym ukropie - NIE POLECAM !!! łeb mi rozrywa, nic w domu nie zrobione, wylewki w weekend nie podlane bo zapomnielismy zostawic klucza ... a na dodatek moja matula uspila mi dzis corcie o 15 i gwiazda ciagle szaleje!!! litosci !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts