Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RYBNIK !!!! chyba też tu budujecie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 34,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mea

3735

• DagaAdam

3628

• queene

2053

• MaciekKamila

1087

Najaktywniejsi w wątku

Madzia11mk, Preem82, :p

jeśli chodzi o założenie trawnika to ja już jestem ekspertem, Kochani, hihihi.... :D :D :D

Słuchajcie, ja naprawdę mogę chętnie pomóc - przyjadę na oględziny, zbadam Waszą glebę, jej kwasowość i na tej podstawie dobierzemy mieszankę traw ( to bardzo ważne ).

Poza tym wytłumaczę jak to wszystko po kolei zrobić z głową - żeby było chronologicznie, ekonomicznie i estetycznie. :yes:

Muszę zdobywać doświadczenie - na razie robię to nieodpłatnie, hehe. :cool:

Jak coś to pisać lub dzwonić.

A co tam : podaję Wam mój numer telefonu : 665-455-754.

I tak połowa ma mój numer, hehe.

:rotfl:

Aga ciekawa jestem czy rozmawiałaś z Instalmexem,oczywiście miał być wczoraj p.Przemek i nas olał,nie pierwszy raz oczywiście!

Tak, rozmawiałam. Wszystko ok.

;)

Tłumaczył, że coś tam z elektryką macie nie tak, prądu nie ma w tym gniazdku, który zasila piec, tak ?

A nie zadzwonił, że nie da rady przyjechać w piątek ???

jeśli chodzi o założenie trawnika to ja już jestem ekspertem, Kochani, hihihi.... :D :D :D

Słuchajcie, ja naprawdę mogę chętnie pomóc - przyjadę na oględziny, zbadam Waszą glebę, jej kwasowość i na tej podstawie dobierzemy mieszankę traw ( to bardzo ważne ).

Poza tym wytłumaczę jak to wszystko po kolei zrobić z głową - żeby było chronologicznie, ekonomicznie i estetycznie. :yes:

AGA my od 18-tego mamy dwa tygodnie urlopu i pewnie będziemy dzień w dzień na budowie także zapraszamy, bardzo chętnie posłuchamy rad bo szczerze nie bardzo wiemy od czego zacząć :)

Zresztą dokładnie możemy się dogadać na spotkaniu :) mam nadzieję, ze wypali...

Słuchajcie a macie może namiary na firmy które robią badania gruntu, chodzi mi o to że musimy wykopać jeszcze jedną studnię chłonną ale nie chcemy tak na ślepo, sąsiedzi mówią że w drugim końcu działki powinny być piaski, ale te "powinny być" jakoś do mnie nie przemawia :)

AGA my od 18-tego mamy dwa tygodnie urlopu i pewnie będziemy dzień w dzień na budowie także zapraszamy, bardzo chętnie posłuchamy rad bo szczerze nie bardzo wiemy od czego zacząć :)

Zresztą dokładnie możemy się dogadać na spotkaniu :) mam nadzieję, ze wypali...

Oki, zgadamy się na spotkaniu. Wypali... mam nadzieję.

;)

heheh ,,, ja juz tel. mam ;)

a urlop mamy od polowy sierpnia, także jedynie ten termin, ale dopoki niebede juz na urlopie, to niemoge powiedziec ze go mam :) hehe

a ja dzisiaj przy montazu listwy laczeniowej kafekki z panelami przewiercilem rurke z pozdlogowki w kuchni;]

ojeje :( to niezle

a widziales moze takie listwy ktory montuje sie na takiej niby listwie montazowej, ktorej nózki podchodzą pod kafelki i pod panele,,,, i na tą, ja to nazywam choinke wciska sie listwe.

ja juz takie oglądałem, bo tez wszedzie mamy podłogówke no i na bank niebede wiertac :)

jak znajde linka to wkleje :)

ja mam te inne niz monika, unoszono-przesuwne i w zyciu nie wzialbym tych uchylno-przesuwnych! moje sa szerokie na 290cm. mozesz podjechac i porownac u mnie i u moniki i w tedy bedziesz miala porownanie :)

hmm bardzo chętnie zawitamy na ogledziny :) cos mi swita ze Wasz domek w okolicach Zamyslowa/Niedobczyc??

polecam wysłać oficjalne pismo...bo takie brak kontaktu nie wróży dobrze....

osobiście trochę mnie to dziwi, bo wielokrotnie kontaktowalem się z p. Przemkiem, robili mi wodę, mieli też robić CO - ale zrezygnowałem, bo znalezłem tańszych wykonawców - i za każdym razem kontakt był dobry...

Rozmawiałam z Przemkiem, to w porządku chłopak. ;)

Tłumaczył mi, że u Gabrysi jakiś problem z prądem jest... i w zasadzie on był w ciągłym kontakcie telefoniczbym, ale z mężem Gabrysi.

Myślę, że to zwykłe nieporozumienie.

A jak znam Przemka to na pewno wcześniej zadzwonił, że nie przyjedzie w piątek albo coś w tym stylu...

To naprawdę porządna firma i pilnuje sobie takich spraw.

:yes:

Dostalismy wycenę na nasze okna, drzwi tarasowe i rolety.

Moze ktoś z Was objasnić??:

System VEKA 5 komorowe Perfectlineline -głębokość zabudowy 70mm.

Klasa okna – A

Szyby K= 1.1

Ma ktos z Was drzwi tarasowe 340??

Aga nr1 dzięki za namiary na Twoje znajomego od okien :) jutro wycieczka do Jastrzebia wiec zawitamy i opytamy :)

Dostalismy wycenę na nasze okna, drzwi tarasowe i rolety.

Moze ktoś z Was objasnić??:

System VEKA 5 komorowe Perfectlineline -głębokość zabudowy 70mm.

Klasa okna – A

Szyby K= 1.1

Ma ktos z Was drzwi tarasowe 340??

Aga nr1 dzięki za namiary na Twoje znajomego od okien :) jutro wycieczka do Jastrzebia wiec zawitamy i opytamy :)

Nie ma za co, polecam.

:yes:

To jak tam będziecie u Piotrka, to pogłaskajcie kotka Majkę od Cioci Agnieszki.

:)

Ja mam okna od niego - VEKA, pięciokomorowe, linia Swing Line ( zaokrąglone ), kolor orzech.

Te, w które celujcie ( Perfectline ) też fajowe.

;)

A my wrocilismy z wyprawy do szczecina ... kabina juz u nas ... do tego mamy brodzik z syfonem, obudowe do niego i baterie prysznicowa !! lacznie z droga wyszlo nas to 2500 wiec jestesmy zadowoleni !! ale nie pytajcie jak skonani !! boze jedyny wyprawa 1400km autem bez klimy w tym ukropie - NIE POLECAM !!! łeb mi rozrywa, nic w domu nie zrobione, wylewki w weekend nie podlane bo zapomnielismy zostawic klucza ... a na dodatek moja matula uspila mi dzis corcie o 15 i gwiazda ciagle szaleje!!! litosci !!