Jasek 13.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Attenzione Jakby ktos szukal schodow strychowych to jest fajna promocja w praktikerze (jeszcze sa dzisiaj kupowalem) 60x120 za 199 i 70x120 za 229 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 13.07.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 wpisujcie sie na piatkowe spotkanie żeby ktoś nie przeoczył Mea juz tam pytałam ale...moge sie z toba (wami) zabrac ? jasne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 13.07.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Ciekawa ta dyskusja o tym drzewie,a ja znowu swoje.Bardzo mi się drzewo podoba i nie szkoda mi kasy na nie,bo jej nie mam ha,ha.Bawcie się dobrze na spotkaniu,ja się wynoszę z Katowic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 14.07.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Przepraszam, że tu, ale że się tak wyrażę większy tu ruch Spotkanie w piątek, 15.07.2011, o godz. 18 w Leśnej Ostoi? Tak, czy coś pomieszałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 14.07.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ocieplamy sami poddasze i mamy welna megarock 15 i 10 . Jak ukladac (mocowac) druga warstwe welny zeby trzymala sie na stelazach bo u nas jakos tak dziwnie opada i rozwarstia sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 14.07.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Przepraszam, że tu, ale że się tak wyrażę większy tu ruch Spotkanie w piątek, 15.07.2011, o godz. 18 w Leśnej Ostoi? Tak, czy coś pomieszałam? Tak. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.07.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ocieplamy sami poddasze i mamy welna megarock 15 i 10 . Jak ukladac (mocowac) druga warstwe welny zeby trzymala sie na stelazach bo u nas jakos tak dziwnie opada i rozwarstia sie Ja pocialem resztki listw tynkarskich i co 50-70cm wsuwalem w poprzek profili. http://szyna.civ.pl/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=1522&g2_serialNumber=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.07.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Ocieplamy sami poddasze i mamy welna megarock 15 i 10 . Jak ukladac (mocowac) druga warstwe welny zeby trzymala sie na stelazach bo u nas jakos tak dziwnie opada i rozwarstia sie mysmy dawali drugą wartswę tak samo jak Adam, czyli wzdłuż stelażu, ale docinaliśmy wymiar tak aby był większy o jakies 5 cm niz przestrzen miedzy stelażem i spokojnie sie trzymało bez listw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 14.07.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 mysmy dawali drugą wartswę tak samo jak Adam, czyli wzdłuż stelażu, ale docinaliśmy wymiar tak aby był większy o jakies 5 cm niz przestrzen miedzy stelażem i spokojnie sie trzymało bez listw. Wszystko zalezy od welny - ta moja druga warstwa to byl isover - miekka kolderka Gdyby to byl toprock albo cos podobnego to tez by sie pewnie trzymalo No i wazna rzecz - dawac welne w profile!! Ja docinalem takie 5-6cm grube paseczki i wciskalem w profile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 14.07.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 hej miał ktoś styczność badz tez porownywał okna z firmy Deceuninck Zendow ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.07.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 hej miał ktoś styczność badz tez porownywał okna z firmy Deceuninck Zendow ???? kiedys to były bardzo dobre okna (kilka lat temu) nie wiem jak jest obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 14.07.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 No i wazna rzecz - dawac welne w profile!! Ja docinalem takie 5-6cm grube paseczki i wciskalem w profile. Po co? Niby mostek cieplny? Przeciez od dachu do tego profila masz dwie warstwy welny zakladam ze minimum 20cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 14.07.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Tynki c.d.Marcin od Adama odpadł brak wolnego terminu na ten rokAdam Szczęch odpadł brak wolnych terminówjak narazie tylko Piotr od Agi czekam na dalsze propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 14.07.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 ja nadal bede polecam p Damiana, u mnie tynki igla jak to sie mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 14.07.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Tynki c.d. Marcin od Adama odpadł brak wolnego terminu na ten rok Adam Szczęch odpadł brak wolnych terminów jak narazie tylko Piotr od Agi czekam na dalsze propozycje Wysłałam Ci na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.07.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 ja nadal bede polecam p Damiana, u mnie tynki igla jak to sie mowi u mnie generalnie też bez zarzutów, odpukac puk puk puk jedna ściana do poprawki ale to akurat wina mrozów - bo to nieocieplona sciana piwnicy była, tynk sie trzyma ale po opukaniu ma głuche fragmenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 14.07.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 kiedys to były bardzo dobre okna (kilka lat temu) nie wiem jak jest obecnie przegladam watki, fora aby odszukac jakies opinie ale niestety nic... :( Co myslicie o ramie okna tarasowego szer.3,5 m z aluminium??? warto brac i doplacać czy lepiej pozostać przy standardzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.07.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Wszystko zalezy od welny - ta moja druga warstwa to byl isover - miekka kolderka Gdyby to byl toprock albo cos podobnego to tez by sie pewnie trzymalo może byc myśmy akurat mieli Schwenk-a, tez była w miarę miękka, ale jednak naddatek trzymał ją w miejscu. czasami robily sie lekkie brzuszki i tak jakby chcialo odpasc, ale myśmy robili pokoj za pokojem wiec zaraz po welnie dawalismy folię i niemiala okazji spasc. choć twój pomysł z resztkami profili b.dobry tzw. wykorzystanie materiału w każdym calu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 14.07.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 A mam od razu pytanko do tych co dawali halogenki w łazienkach,,,, w jaki sposób zabezpieczaliście przestrzen pomiędzy okablowaniem a wełną ??? bedziemy dawać chyba LED-owe wiec ciepło odpada ale jednak chcemy to jakoś zabezpieczyc, słyszałem że ponoc jest knif z doniczkami ??? ktoś to praktykował ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 14.07.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 mozesz sprobowac wsadzic halogen do zwyklej puszki (nasciennej do gniazdek), taki mialem pomysl ale ogolnie zrezygnowalem z halogenek na rzecz normalnej lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts