rutino78 14.07.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 My niestety z jutrem odpadamy.. zdecydowalismy się na kierownika budowy. Mąż dzisiaj z nim rozmawiał. mamy nadzieję,ze współpraca będzie bardzo dobra hadex chyba nie lubi zarabiać. nie mozna się od nich wyceny doprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 14.07.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 A mam od razu pytanko do tych co dawali halogenki w łazienkach,,,, w jaki sposób zabezpieczaliście przestrzen pomiędzy okablowaniem a wełną ??? bedziemy dawać chyba LED-owe wiec ciepło odpada ale jednak chcemy to jakoś zabezpieczyc, słyszałem że ponoc jest knif z doniczkami ??? ktoś to praktykował ?? Dokladnie doniczka ceramiczna (poszerzyc tylko dziurke na kabel i bedzie dobrze) i bron cie panie boze zadne plastikowe kubki czy doniczki halogen grzeje (nawet led) a plastik i ciepelko hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosowa 14.07.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Witajcie, chyba nadszedł czas, by się Wam przedstawić, bo póki co tylko Was podczytuję (bardzo regularnie) i jesteście dla mnie źródłem bezcennych rad. Nie jestem z Rybnika (choć mamy tu przyjaciół, więc często bywamy), budujemy się w Mikołowie, jesteśmy na etapie kończenia fundamentów. Budujemy z kredytem, więc zależy nam na szybkiej budowie, choć póki co trudno mówić o jakimś zabójczym tempie Budujemy piętrowy dom z płaskim dachem (sposobem gospodarczym, tzn. mój tata wziął na siebie ten ciężar), jesteśmy po trzydziestce, przychówek w drodze (bardzo zaawansowany) Bardzo proszę nie przepędzajcie mnie na śląską grupę, bo tam panuje zupełnie inny klimat, zresztą sami wiecie, że nie ma skali porównawczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.07.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Bardzo proszę nie przepędzajcie mnie na śląską grupę, bo tam panuje zupełnie inny klimat, zresztą sami wiecie, że nie ma skali porównawczej Spoko,Rybniczanie są gościnni Ja jestem z...Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.07.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Spoko,Rybniczanie są gościnni Ja jestem z...Gliwic goscinni i cierpliwi prawda arturo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.07.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dokladnie doniczka ceramiczna (poszerzyc tylko dziurke na kabel i bedzie dobrze) i bron cie panie boze zadne plastikowe kubki czy doniczki halogen grzeje (nawet led) a plastik i ciepelko hmmmm dobra juz dobra beda doniczki /kolejna wyprawa do praktikera ... a praktiker mnie dzis wqrwil bo mi nie zrobili transportu !!/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.07.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 goscinni i cierpliwi prawda arturo ?? oj tam,oj tam Że mam inne zdanie na niektóre tematy ? No cóż,nie ma ludzi...idealnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosowa 14.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Cierpliwość na budowie - rzecz święta. Tyle już wiem na pewno. Oj zdążyłam już zauważyć sympatie i antypatie na tutejszym forum, ale to normalne. I tak trzymacie niesamowity poziom, nawet jak się zupełnie ze sobą nie zgadzacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 14.07.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Cierpliwość na budowie - rzecz święta. Tyle już wiem na pewno. Oj zdążyłam już zauważyć sympatie i antypatie na tutejszym forum, ale to normalne. I tak trzymacie niesamowity poziom, nawet jak się zupełnie ze sobą nie zgadzacie. hehe widze ze sporo czytasz fajnie ze teraz wlaczysz sie w dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.07.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Cierpliwość na budowie - rzecz święta. Tyle już wiem na pewno. Oj zdążyłam już zauważyć sympatie i antypatie na tutejszym forum, ale to normalne. I tak trzymacie niesamowity poziom, nawet jak się zupełnie ze sobą nie zgadzacie. e tam antypatie.....różnice zdań nie do pogodzenia ale to przeciez nie wyklucza przyjaźni trudno żeby wszyscy sobie z dziubka jedli a wątek śląski.....jest nuuuuudnyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 14.07.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 czy jest ktoś na etapie wykonywania elektryki ale jeszcze bez tynków??/ chciałbym sobie zobaczyć najnowsze techniki i sposoby wykonania zanim zacznę robić ja u siebie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.07.2011 02:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 czy jest ktoś na etapie wykonywania elektryki ale jeszcze bez tynków??/ chciałbym sobie zobaczyć najnowsze techniki i sposoby wykonania zanim zacznę robić ja u siebie :] ja mam spora dokumentacje foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 15.07.2011 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 odliczxanie czas zaczac ... do weekendu pozostalo: 9h i 8 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 15.07.2011 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 ja mam spora dokumentacje foto oki a jak mogę je zobaczyć???? bo w foto albumie onet ich nie ma ...ani w dzienniku :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 15.07.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 a jakie miales "za" a jakie "przeciw" ?? przedewszystkim jak to odizolowac, niby welna jest niepalna ale potrafi sie przytopic. W zasadzie jedna lampa starczy, sa tam tez dwa okna (dachowe i normalne). Halogenki beda w polce nad wanna jako dodatkowy "bajer". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 15.07.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 czy jest ktoś na etapie wykonywania elektryki ale jeszcze bez tynków??/ chciałbym sobie zobaczyć najnowsze techniki i sposoby wykonania zanim zacznę robić ja u siebie :] My od poniedziałku startujemy z elektryką, mamy dwa tygodnie urlopu, więc myślę, że pod koniec miesiąca będą już rezultaty Będziesz mógł obejrzeć na żywo, bo przecież nie masz daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 15.07.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Spoko,Rybniczanie są gościnni Ja jestem z...Gliwic Potwierdzam. My jestesmy z Bytomia a budowa w Pyrzowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 15.07.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Budujemy piętrowy dom z płaskim dachem W jakiej technologii ten daszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 15.07.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 przedewszystkim jak to odizolowac, niby welna jest niepalna ale potrafi sie przytopic. W zasadzie jedna lampa starczy, sa tam tez dwa okna (dachowe i normalne). Halogenki beda w polce nad wanna jako dodatkowy "bajer". no własnie, wszystko biega o tą wełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 15.07.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Dokladnie doniczka ceramiczna (poszerzyc tylko dziurke na kabel i bedzie dobrze) i bron cie panie boze zadne plastikowe kubki czy doniczki halogen grzeje (nawet led) a plastik i ciepelko hmmmm heheh,,,, dzieki za potwierdzenie teorii spiskowej tak gdzies wlasnie czytałem że mozna taki knif zastosowac, ale wolalem sie upewnic czy to na pewno działa. Choć bardziej jestesmy nastawieni na LED-owe, a te raczej sie juz az tak mocno niegrzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts