adamscool 16.07.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Deski szalunkowe odsprzedam, prawie wszystko po jednej budowie musze policzyc ale około 4 m3 będzie plus płyty szalunkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 16.07.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 kubełkową ? koniecznie ! queene ---> kubełkowa to izolacja pionowa ale jak najbardziej masz racje, że trzeba się do tego przyłożyć yes yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 16.07.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 przyklejaliście jakoś folię/izolacja pozioma/ między ścianami fundamentowymi a ścianami parteru? u nas po wysmarowaniu całych ścian fundamentowych dysberbitem położyliśmy 2x pape, ale jakos specjalnie tego nie przyklejaliśmy. Moze sie mysle ale wg mnie to sam cieżar ścian to dobrze dociśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.07.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 queene ---> kubełkowa to izolacja pionowa ale jak najbardziej masz racje, że trzeba się do tego przyłożyć yes yes jak ja czytałam to nie było napisane że chodzi o izolację poziomą stąd mój post, musiało to zostać dopisane później generalnie wydaje mi się że potrafię rozróżnic poziom od pionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 16.07.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 heheh,,,, hmmm,,, wiesz po spotkaniu 0,7 i później ciężko z pionem i poziomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.07.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 no to na naszym spotkaniu było spokojniej ale patrząc na post Agi.....nie wiem co bedzie na nastepnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 16.07.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 heheheh :D to dopiero piony i poziomy będą się mieszały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.07.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 No, fajowo. Tyle, że teraz przy wódeczce by wypadało. :cool: no to ktos kto juz mieszka musialby zrobic jakiego grilla kazdy cos przyniesie i bedzie impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 16.07.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Hej, towarzystwo witam pourlopowo i cofam się czytać zaległości. I chyba trzeba na urlop , żeby odpocząć po urlopie. Zrobilismy 5500 km )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.07.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Hej, towarzystwo witam pourlopowo i cofam się czytać zaległości. I chyba trzeba na urlop , żeby odpocząć po urlopie. Zrobilismy 5500 km )) no to mieliscie wczoraj jeszcze zajechac na impreze witamy i spowiadaj sie co widzieliscie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 16.07.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 sluchajcie mam do was takie pytanie ... jak myslicie czy mozna podkleic tasme led POD LUSTRO ?? czy zeby to zrobic to trzeba jakos przygotowac lustro ?? bo tak wymyslilam sobie w lazience zeby dac paseczek ledow pod lustro ale nei wiem czy to da wymyslony efekt !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 16.07.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 sluchajcie mam do was takie pytanie ... jak myslicie czy mozna podkleic tasme led POD LUSTRO ?? czy zeby to zrobic to trzeba jakos przygotowac lustro ?? bo tak wymyslilam sobie w lazience zeby dac paseczek ledow pod lustro ale nei wiem czy to da wymyslony efekt !! powinno wejść, ja sobie wymyśliłam w schodku (mam całe 2 szt. ) i da sie to zrobic na złączeniu kąta prostego płytek jak je wysuniesz minimalnie (na kleju? ) to powinno wejśc moim zdaniem tylko nie wiem jak ukryjesz przewód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 16.07.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 powinno wejść, ja sobie wymyśliłam w schodku (mam całe 2 szt. ) i da sie to zrobic na złączeniu kąta prostego płytek jak je wysuniesz minimalnie (na kleju? ) to powinno wejśc moim zdaniem tylko nie wiem jak ukryjesz przewód może ukryć go w fudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.07.2011 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 mnie bardziej zastanawia czy bedzie widac diody swiecace POD LUSTREM !!! konkretnie pod szyba lustra !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.07.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 acha jeszcze jedna sprawa .. bede sciagac z sieci diody led - tasmy !! od goscia ktory ma naprawde rewelacyjny wybor i ceny ... jak ktos bylby zainteresowany to niech da znac !! wiadomo ze jedna przesylka i wieksza kwota do negocjacji to zawsze troche taniej sie udaje kupic http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=14794215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.07.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 jak ktos jest zainteresowany to jest kilka fot z piatku !! https://picasaweb.google.com/mosizab/2011_07_15MuratorWLesnejOstoi?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNuJktXgm76JuAE&feat=directlink i kilka fot dorzucilam do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 17.07.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Fajne zdjęcia impreza się udała, a ja siedziałem w domu i sprawdzałem urzadzenia po burzy straty mam w koło z sąsiadami b duże w sprzętach elektronicznych.:ja telefon, router, zmywarka, tuner satelitarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.07.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Fajne zdjęcia impreza się udała, a ja siedziałem w domu i sprawdzałem urzadzenia po burzy straty mam w koło z sąsiadami b duże w sprzętach elektronicznych.: ja telefon, router, zmywarka, tuner satelitarny. ulalalala a mowia elektrycy - jakiekolwiek zabezpieczenia masz tak najbezpieczniej porozlanczac fizycznie kabelki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.07.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 sprawa jest do rozważenia powiedz tylko kiedy - gdzie to juz wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.07.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 kolejne pyanie do posiadaczy ledow - czy diody 30 LED/mb (150) wystarcza mi do oswietlenia blatu roboczego w kuchni czy lepiej sie nie skapic i wziac 300 ?? ogolnie bede miala 2mb diod nad blatem czyli albo 60 albo 120 ... jak lepiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts