bdan 18.07.2011 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 czym najlepiej wyszorowac kafle podlogowe? mamy jakies jasne plamy ala zacieki niewiadomo po czym ;/ i nie bardzo sie chca usunac! Jeszcze polecali magiczne gabki Jan Niezbędny (chyba inne podobne tez mogły być) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 18.07.2011 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witam Hehe ciotka mnie prosiła wiec piszę :]Może ktoś chciałby kupić pieska małego?? Lablador - kolor czarny z białym krawatem:] mogę podesłać zdjęcia na priv cena to 300 zł do negocjacji.- pieski bo jest ich 5 są odrobaczone, szczepione i mają książeczkę zdrowia..... można je osobiście zobaczyć w Zebrzydowicach :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 18.07.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Gratulacje a co z przewiercona rurka od podlogowki bo zbladlem jak czytalem ??? )) pozniej przewiercilem nastepna, pisali, zeby stosowac mufki do zapresowania ale uzylem skrecanych bo by nie bylo dojscia. nastepne listwy laczeniowe juz kleilem ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 18.07.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 )) pozniej przewiercilem nastepna, pisali, zeby stosowac mufki do zapresowania ale uzylem skrecanych bo by nie bylo dojscia. nastepne listwy laczeniowe juz kleilem ;d Osz kur no to miales roboty i kucia brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 18.07.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Pogoda nas dopieszcza, moja ekipa mi dziisaj powiedziała, że szczyty mogą mi dopiero zrobić w połowie sierpnia, to prawie za miesiąc. Nie wiem czy czekać czy brać inną, powiedzcie mi a ile was kosztowało postawienie ścianek działowych + wyjechanie szczytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 18.07.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Jeszcze polecali magiczne gabki Jan Niezbędny (chyba inne podobne tez mogły być) Potwierdzam. "Magiczne gąbki" to podstawa. :cool: Danusiu, napisałam Ci maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 18.07.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 czy do chudego betonu dawaliście siatkę zbrojącą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 18.07.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Ja dawałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 18.07.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Ja dawałem a jaką dawałeś? 2,8 mm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 18.07.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witaj AGA , czy ja się ewentualnie załapię na porady ogrodnicze. Mam zaplanowane ze 2 albo 3 miejsca na "chaszcze" jak mówi mój osobisty mąż, reszta ok 2700 m trawnika planuję. Na razie mam zamiar to wszystko potraktować rundupem No i skarpka z poziomu tarasu do bezobsługowego zagospodarowania. Mea ja moje płytki też traktowałam, kawą i czerwonym winem - schodziło ładnie ale moje ponoć szkliwione i nie trzeba impregnować. Ale już widzę, że trzeba będzie jeździć na mopie ( ale kocham te płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamscool 18.07.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 NIe wiem o co dokładnie ci chodzi chudy beton ale w piwnicy lałem wewnątrz ław płyte i tam dawałem właśnie siatki rozporowe, 3mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 18.07.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Osz kur no to miales roboty i kucia brrrr za drugim razem to juz byly 2h, wiedzialem jak rozebrac kuchnie, klej pod plytka nie wyschnal do konca, a kolo tej plytki mialem juz odkute bo byla zaraz kolo niej tylko bylo zagiecie i sie przeliczylem ;d wiem jedno ze juz nigdy w podlogach nie bede wiercil tylko wszystko na klejach montazowych, latwiej, szybciej i bezpieczniej i trzyma na calej dlugosci a nie telko punktowo tam gdzie wkret! klej montazowy w dodatku kosztuje 10zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 18.07.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Potwierdzam. "Magiczne gąbki" to podstawa. :cool: Danusiu, napisałam Ci maila. nic nie da magiczna gabka jak nawet ostra gabka i szpachelka slabo sobie radza ;/ kipilem wlasnie 'atlas szop' i zona to dzisiaj przetestuje, ma rozpuscic wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 18.07.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 za drugim razem to juz byly 2h, wiedzialem jak rozebrac kuchnie, klej pod plytka nie wyschnal do konca, a kolo tej plytki mialem juz odkute bo byla zaraz kolo niej tylko bylo zagiecie i sie przeliczylem ;d wiem jedno ze juz nigdy w podlogach nie bede wiercil tylko wszystko na klejach montazowych, latwiej, szybciej i bezpieczniej i trzyma na calej dlugosci a nie telko punktowo tam gdzie wkret! klej montazowy w dodatku kosztuje 10zl a patrzyłeś moze na te listwy co ci wkleilem linka ?? podobaja sie wam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 18.07.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 to ze grunt jest bardziej naiakniety nie znaczy ze bedzie ci wymywac podbudowe !! moim zdaniem powinno byc ok zwlaszcza ze spad masz od domu ... sama podbudowa bedzie wystarczajacym drenazem ... dzieki MEA za porade z tą podbudowa też tak myślałem,,, ale wolałem sie upewnić. A jesli chodzi o rowki to raczej beda zbedne bo droga bedzie o jakies 10 cm wyzej niz trawa, wiec woda samoistnie bedzie spływac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 18.07.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Hej.Mam pytanko o koszty robocizny instalacji wodno-kanalizacyjnej i CO. Kumpel rozkręca firmę i może się zdecydujemy na jego usługi, ale chciałabym mieć jakieś prowizoryczne porównanie cen. Do zrobienia jest woda, kanaliza, ok 60 m2 podłogówki, na poddaszu kaloryfery. Jesteście mi w stanie podać tak na oko ile może to kosztować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 18.07.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Wiesz agusia, to zalezy od paliwa jakim bedziecie grzac, czyli czy instalacja otwarta czy zamknieta. Ja moge powiedziec, ze calosc dokladnie wszystko (od rurek , przez piec po grzejniki) wraz z solarami wyszla nas 40 tys, instalacja przygotowana pod gaz. Podlogowki mam mniej wiecej tyle co ty, 5 grzejnikow (2 w piwnicy) + 2 lazienkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.07.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 agusia nie wiem czy da sie to porównać ale u mnie za 160m2 podłogówki (z rozłożeniem styro), 2 drabinki w łazienkach, 3 kaloryfery w piwnicy i 1 w garażu, dodatkowo wyprowadzenie na poddasze rurek CO (na wszelki wypadek ) , kompletna kanaliza, woda, podłączenie pieca - wszystko wszystko wszystko, nic nie musiałam robic....zapłaciłam 8tys zł - też robił to kolega - i nie wiem czy to dużo czy mało...ale było to najlżej wydane 8 tys...i najlepsza ekipa do tej pory na budowie, jedyna do której póki co nie mam ŻADNEGO ale a właśnie - wrzucam namiary do odpowiedniego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 18.07.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 queene te 8 tysi to sama robocizna co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.07.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 tak, agusia pytała o robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts