dzogurt 18.07.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 tak, agusia pytała o robociznę Ahh niedoczytalem/przeoczylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.07.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 czy do chudego betonu dawaliście siatkę zbrojącą? ja dawalam taka jak do wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 18.07.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 ja dzis kompletuje rozne tajle ... teraz szukam schodow na strych ... mozecie cos konkretnego polecic ?? lepiej dolozyc do jakiejs "firmowki" czy wziac opcje "praktiker rules" OCZYWISCIE DOSTAWA GRATIS ODPADA !!! wtajemniczeni wiedza do czego pije!!!!!!! Mea ale bez stresu, ja ci tylko sugeruje nie zamawiać z transportem gratis materialów sypkich i plynnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 18.07.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Ja kupilem schody z Praktikera, sa ladne i spelniaja swoja funkcje. W zasadzie tylko ty bedziesz z nich korzystac, gosci raczej po strychu oprowadzac nie bedziesz wiec po co przeplacac i kupowac firmowki z Fakro za minimum 450zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 18.07.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Witaj AGA , czy ja się ewentualnie załapię na porady ogrodnicze. Mam zaplanowane ze 2 albo 3 miejsca na "chaszcze" jak mówi mój osobisty mąż, reszta ok 2700 m trawnika planuję. Na razie mam zamiar to wszystko potraktować rundupem No i skarpka z poziomu tarasu do bezobsługowego zagospodarowania. Ewus, tak, mogę pomóc. Ale bez "wizji lokalnej" się nie obędzie. Teraz wyjeżdżam, będę w domu dopiero od 5 do 7-ego sierpnia ( piątek, sobota, niedziela ). Więc w tych terminach mogłabym podjechać. To samo już pisałam Bdan... Jeśli jesteście zainteresowani to w razie czego piszcie na PW lub dzwońcie i się umówimy. Podaję swój nr telefonu : 665-455-754. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 18.07.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Mea ale bez stresu, ja ci tylko sugeruje nie zamawiać z transportem gratis materialów sypkich i plynnych No, Mea... Ty najlepiej przecież wiesz, o co chodzi. Reszta to luzzzzzzzzz. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 18.07.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Hej. Mam pytanko o koszty robocizny instalacji wodno-kanalizacyjnej i CO. Kumpel rozkręca firmę i może się zdecydujemy na jego usługi, ale chciałabym mieć jakieś prowizoryczne porównanie cen. Do zrobienia jest woda, kanaliza, ok 60 m2 podłogówki, na poddaszu kaloryfery. Jesteście mi w stanie podać tak na oko ile może to kosztować?? Za 100m2 podłogówki(700mb rurek,samo rozłożenie rurek+podpięcie do rozdzielacza ) dostałem ofertę na 1500zł.Koszt rurek to ok.2,5-3zł/mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.07.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 a ja dawałem tylko włókna PP ja d wylewek dalam tylko wlokna ale do chudziaka pod garazem dawalam siatke ... tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.07.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 szybkie pytanie - gdzie zamawialiscie lustra na wymiar ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 18.07.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Hej. Mam pytanko o koszty robocizny instalacji wodno-kanalizacyjnej i CO. Kumpel rozkręca firmę i może się zdecydujemy na jego usługi, ale chciałabym mieć jakieś prowizoryczne porównanie cen. Do zrobienia jest woda, kanaliza, ok 60 m2 podłogówki, na poddaszu kaloryfery. Jesteście mi w stanie podać tak na oko ile może to kosztować?? agusia_x mamy podobną instalację, do tego kilka kaloryferów również w piwnicy i na parterze i znajomemu płacimy 4,5 tys. za samą robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 18.07.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 szybkie pytanie - gdzie zamawialiscie lustra na wymiar ?? a proszę http://www.swiatluster.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=152&Itemid=133 konkretnie z pomiarem i montażem jak dla mnie cenowo w miarę ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 18.07.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Ewus, tak, mogę pomóc. Ale bez "wizji lokalnej" się nie obędzie. Teraz wyjeżdżam, będę w domu dopiero od 5 do 7-ego sierpnia ( piątek, sobota, niedziela ). Więc w tych terminach mogłabym podjechać. To samo już pisałam Bdan... Jeśli jesteście zainteresowani to w razie czego piszcie na PW lub dzwońcie i się umówimy. Podaję swój nr telefonu : 665-455-754. :yes: Ok to jesteśmy umówione )) będę się przypominać w okolicy 5 sierpnia do tego czasu powinnam to mieć zrekultywatorowane i poukładane mniej więcej. Dzięki AGA ) Mea ja brałam lustra, szyby do pryszniców w łazienkach u szklarza w Zebrzydwicach, polecam bardzo. Komraus Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.07.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Musze was niestety rozczarowac ... pan Paplinski napisal mi dzis nastepujace maile wlasciwie zacytuje wam nasz cala korespondencje: A Papliński "Dziękuję za współpracę przy powstawaniu artykułu o Grupach Budujących. Chciałbym wysłać pakiet Numerów Specjalnych "Muratora", by i w ten sposób podziękować za Państwa pomoc. Bardzo proszę o adres. W sprawie zdjęć wykorzystanych będę się kontaktował z autorami osobno." Mea "co do zdjec ... mam juz prawie wszystkie oswiadczenia /czekam na jedno bo znajomi dopiero wrocili z wakacji w weekend/ a moze to sie panu spodoba ?? piatkowe spotkanie z forum /oczywiscie wszyscy zgadzaja sie na publikacje - stosowne oswiadczenia moge zalatwic :)/ https://picasaweb.google.com/lh/photo/N5N5VLPrfkTrUla2sE1sQFNTG2kPWtnJW_eUmC5Y1AY?feat=directlink " A. Papliński "Pani Moniko, decyzją redakcji ograniczyłem opis do Grupy Łódzkiej, gdzie byliśmy z wizytą. Tyle pracy, zamieszania, a materiał z innych grup czeka na kolejne odcinki. Przepraszam, że to tak rozłoży się w czasie, stąd też chęć podziękowania za szybką naszą współpracę." Mea "Lipa straszna !! a ja obiecalam ekipie ze we wrzesniowym numerze bedzie artykol ... juz i tak marudzili ze nie bedzie pana na spotkaniu ... ech .. " A. Papliński "Czuję to samo rozgoryczenie. Mogę tylko przepraszać, no i wysyłam te numery specjalne. Proszę też o adresy innych osób z grupy." "Mają być kolejne spotkania, kolejne artykuły w przyszłości. Proszę ewentualnie o adresy osób, które zaangażowały się w sprawę publikacji zdjęć grupy, czekają na Muratora we wrześniu, itp. Chciałbym zatrzeć nieuchronne złe wrażenie :(" tym samym KTOKOLWIEK CZUJE ZE MIAL UDZIAL LUB CZEKAL NA TEN ART. PROSZE O ADDRESY POCZTOWE NA PRV ALBO PROSTO NA MAILA [email protected] czy uwazacie ze mam tu opublikowac to com naskrobala dla muratora ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.07.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 szkoda miałabym drugi nr do kolekcji mea adres pocztowe masz na tych zgodach, które wysyłaliśmy, ale jeśli nieczytelne to wyślę na @ pamiętacie sarne o której pisałam ? dziś znowu przyszła: http://img217.imageshack.us/img217/2527/20110718200057618.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 18.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 chyba cie polubila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 18.07.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 a patrzyłeś moze na te listwy co ci wkleilem linka ?? podobaja sie wam ? a jakie listwy? chyba cos przeoczylem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 18.07.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 tym samym KTOKOLWIEK CZEKAL NA TEN ART. PROSZE O ADDRESY POCZTOWE NA PRV ALBO PROSTO NA MAILA [email protected] czy uwazacie ze mam tu opublikowac to com naskrobala dla muratora ?? Adres masz, dawaj co skrobałaś - chociaz tyle, albo aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 18.07.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 pamiętacie sarne o której pisałam ? dziś znowu przyszła: Queene, nie wiem, czy macie wszystko ogrodzone ? Bo ja nie, hehe. I jak przychodziły sarenki to początkowo rozczulałam się i cieszyłam jak dziecko... a teraz zgrzytam zębami ze złości na ich widok, hahahaha ! Wystarczyła mi jedna noc : jak w jedną noc zeżarły WSZYSTKIE moje wrzosy ( około 60 - 70 sztuk ) i trzmieliny, hahaha !!! I już się nie lubimy za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 18.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 a jakie listwy? chyba cos przeoczylem ;/ kilka stron wczesniej, gdzie pierwszy raz pisales ze przewierciles rurke, to gdzies tam ci wkleilem linka z takimi fajnymi listwami tj. maja b. fajne rozwiazanie jesli chodzi o mocowanie i nadaja sie do niwelacji poziomu o kilka mm. poszukam zaraz i ci wkleje jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 18.07.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Aga nie mam ogrodzenia i mam same chwasty.....więc życze im smacznego bo zostala mi jeszcze wschodnia czesc do wyrwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts