mea 22.07.2011 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 dzieki bogu ze dzis juz piatek ... tylko czemu tak leje!!!??!!??!! halina - witamy co do stepli to pewnie ktos sie odezwie a gdzie sie budujecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 22.07.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 No pogoda nas nie rozpieszcza.... wiec chyba zaczniemy mysleć z Dzogurtem o malowaniu. Jakie farby polecacie?? Rodzaj i firma?? Silikonowe na pewno na kladce schodowej ale nie jestem przekonana, by w pierwszym malowaniu użyć ich w całym domu... Poza tym obawiam sie, że jeśli pasek oderwiemy "za póżno" bo beda spore problemy... A ja to czepialska jestem w detalach:D Macie jakieś "know how" i "what"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 22.07.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 coś dla ludzi z górniczym fachem:] Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 22.07.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 No pogoda nas nie rozpieszcza.... wiec chyba zaczniemy mysleć z Dzogurtem o malowaniu. Jakie farby polecacie?? Rodzaj i firma?? Silikonowe na pewno na kladce schodowej ale nie jestem przekonana, by w pierwszym malowaniu użyć ich w całym domu... Poza tym obawiam sie, że jeśli pasek oderwiemy "za póżno" bo beda spore problemy... A ja to czepialska jestem w detalach:D Macie jakieś "know how" i "what"?? ja malowalem beckersami lateksowymi, najwazniejsze nie zaluj na tasmach do oklejania!! ja sie wyleczylem z tasm po 4zl/rolka, te kolo 10zl a nawet wiecej spisuja sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 22.07.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 coś dla ludzi z górniczym fachem:] Polecam stare jak broda dziadka mroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.07.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 ja malowalem beckersami lateksowymi, najwazniejsze nie zaluj na tasmach do oklejania!! ja sie wyleczylem z tasm po 4zl/rolka, te kolo 10zl a nawet wiecej spisuja sie dobrze a co jest nie tak z tasma za 4 zl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 22.07.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Witam. Proszę o namiary sprawdzonych ekip cieśli - szukam firmy do wykonania kompletnego dachu - więźba+pokrycie+orynnowanie. Jest szansa na info w sprawie aktualnych cen za takie usługi? Ile za m2 pokrycia, ile za np. wprawienie okno dachowego i ile za orynnowanie?? Z góry dziękuję za info. Pozdrawiam. Mi dach robiła ta firma: http://czajka-bud.pl/ Za kompletny dach, z 4 oknami dachowymi i pełnym orynnowaniem skasowali 60 zł/m2. Ale to cena z zeszłego roku, bo wtedy się z nimi umawialiśmy. Ile teraz kasują to nie wiem. Ogólnie jestem zadowolona z ekipy. Wszystko szybko, sprawnie i przyjemnie. Narazie nic nie przecieka. Będą mi jeszcze robić odgromienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 22.07.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 a co jest nie tak z tasma za 4 zl ?? ma za mocny klej i pije farbe przy malowaniu, przez co przy odrywaniu sciaga farbe ze sciany, najlepsze sa pcv ze slabym klejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 22.07.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 ma za mocny klej i pije farbe przy malowaniu, przez co przy odrywaniu sciaga farbe ze sciany, najlepsze sa pcv ze slabym klejem teraz rozumiem tasma zrywajaca farbe mija sie z celem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.07.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 ja malowalem beckersami lateksowymi, najwazniejsze nie zaluj na tasmach do oklejania!! ja sie wyleczylem z tasm po 4zl/rolka, te kolo 10zl a nawet wiecej spisuja sie dobrze gdzie kupowales te farby ? brałes gotowe kolory czy mieszales ? bo tez bede ta farbą a jeszcze nic nie wiem a czym sie różnią lateksowe od akrylowych i czemu lateksowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.07.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 aha za radą mei płyty k-g zielone kupiłam w medremie....po 25 zl za 2.60, dowóz 10 zl (pytać o rabat ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_8384 22.07.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 dzięki za odp. Może ktoś jeszcze ma ekipę godną polecenia......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 22.07.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Wczoraj odwiedzilismy naszą budowe. U nas niestety od tygodnia zastój, ale za to u pozostalych sasiadów (deszczy czy nie) robota idzie pełną parą. Domy, domki nabieraja formy, wiec dopiero teraz mozna określić kto co buduje. Tak wiec zobczylismy i przerazilismy się gdyz jeden z budowanych domkow (działka obok nas) jest z gotowego projektu, ktory rok temu byl naszym faworytem. Widzicie to ... dwie rozne rodziny, z innych czesci miasta zakupily dzialke.... i po jakims czasie okazuje sie ze powstają dwa identyczne domy i to jeszcze obok siebie!! Szok!! ale... ale... na cale szczescie wybil nam sie z glowy "gotowiec" i ostatecznie postawilismy na projekt ind. dopasowany pod nas Teraz mogę stwierdzić ze mielismy farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 22.07.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Wczoraj odwiedzilismy naszą budowe. U nas niestety od tygodnia zastój, ale za to u pozostalych sasiadów (deszczy czy nie) robota idzie pełną parą. Domy, domki nabieraja formy, wiec dopiero teraz mozna określić kto co buduje. Tak wiec zobczylismy i przerazilismy się gdyz jeden z budowanych domkow (działka obok nas) jest z gotowego projektu, ktory rok temu byl naszym faworytem. Widzicie to ... dwie rozne rodziny, z innych czesci miasta zakupily dzialke.... i po jakims czasie okazuje sie ze powstają dwa identyczne domy i to jeszcze obok siebie!! Szok!! ale... ale... na cale szczescie wybil nam sie z glowy "gotowiec" i ostatecznie postawilismy na projekt ind. dopasowany pod nas Teraz mogę stwierdzić ze mielismy farta hehehe, noo to ci sie udalo. Niedaleko rodzicow ktos wybudowal dom taki jak oni. Naszczescie dystans jest na tyle duzy, ze to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 22.07.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 heheh.... kolega mieszka na takim malym osiedlu domkow jednorodzinnych, ktore są wszystkie takie same, budowane jako blizniaki i ktorejs nocy pijany sąsiad się pomylil i dobijał się mu przez pół nocy do drzwi z tarasu,,,, więc lepiej niebudować takich samych domów hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 22.07.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 heheh.... kolega mieszka na takim malym osiedlu domkow jednorodzinnych, ktore są wszystkie takie same, budowane jako blizniaki i ktorejs nocy pijany sąsiad się pomylil i dobijał się mu przez pół nocy do drzwi z tarasu,,,, więc lepiej niebudować takich samych domów hehehe hahah to nie tylko na domkach tak bywa bo w blokach podobnie ... sasiad na fazie po nocnej "zmianie" kilka razy pomylil sobie mieszkania tyle ze on mieszka na 5p. a my na 2p a ze winda zatrzymuje się na P/3/6/9 pietro to facet mogl sobie pomylić drzwi to dopiero sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 22.07.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 hahah to nie tylko na domkach tak bywa bo w blokach podobnie ... sasiad na fazie po nocnej "zmianie" kilka razy pomylil sobie mieszkania tyle ze on mieszka na 5p. a my na 2p a ze winda zatrzymuje się na P/3/6/9 pietro to facet mogl sobie pomylić drzwi to dopiero sztuka Ano zdarza się sam w tym roku zimą musiałem odeskortować sąsiada piętro wyżej który za chiny nie potrafił zrozumieć dlaczego każe mu iść do obcego mieszkania i ciągle mówił panie władzo za co ja nic nie zrobiłem. Był tak nawalony że wziął mnie za policjanta chociaż byłem ubrany w dres. To jest dopiero amok i zaćmienie.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 22.07.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Był tak nawalony że wziął mnie za policjanta chociaż byłem ubrany w dres. To jest dopiero amok i zaćmienie.:D ha ha ano dobre!!! moze barwy dresu go zmyliły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 22.07.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 dzieki bogu ze dzis juz piatek ... tylko czemu tak leje!!!??!!??!! halina - witamy co do stepli to pewnie ktos sie odezwie a gdzie sie budujecie ?? Witam, witam. Pogoda rzeczywiście okropna, jutro zalewamy piwnice, nie mam pojęcia jak gruszka poradzi sobie z rozmokłym podłożem, chyba się nie "utopi"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 22.07.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 A co do budowy- budujemy w Popielowie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts