Gość adiqq 24.07.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 A ja mam wszystko z innej firmy - płyta Candy, piekarnik Zelmer, Zmywarka Electrolux, Lodówka Whirpool, okap Amika i jakoś mi to specjalnie nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 24.07.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 ja sie tez nad tym zastanawialam ... na poczatku chcialam wziac mastercooka ... tanio i w miare funkcjonalnie - poczytalam opinie i mi przeszlo ... no i wrzucilam to do jednego worka z amika, candy, aristonem itp ... E tam ja mam mastercooka i zyje co prawda pare lat temu kupione i teraz musze dlubac po forach jak mowisz ze zeszli na psy ,a teraz taka fajna promocja jest daja okap za friko albo zmywarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 24.07.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 No dekarza jeszcze jakoś nie widać - a co do płyty indukcyjnej to żonka wybrała sobie Mastercooka za 2 k z jakimiś małymi bajerami typu ( programatory czasowe, bostery, rozpoznawanie wielkości, zabezpieczenie przed dziećmi, zabezpieczenia przy zalaniu i jakieś wskaźniki mocy po bokach każdego palnika, itp. ). W każdym razie indukcja działa bez zarzutu - no będzie prawie dwa lata to niedługo się gwarancja skończy - podobno jest teraz taka możliwość, że można sobie gwarancji dokupić ale chyba z tego nie skorzystamy. Garnki stawiamy też z lodówki i jeszcze się się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 24.07.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 No dekarza jeszcze jakoś nie widać - a co do płyty indukcyjnej to żonka wybrała sobie Mastercooka za 2 k z jakimiś małymi bajerami typu ( programatory czasowe, bostery, rozpoznawanie wielkości, zabezpieczenie przed dziećmi, zabezpieczenia przy zalaniu i jakieś wskaźniki mocy po bokach każdego palnika, itp. ). W każdym razie indukcja działa bez zarzutu - no będzie prawie dwa lata to niedługo się gwarancja skończy - podobno jest teraz taka możliwość, że można sobie gwarancji dokupić ale chyba z tego nie skorzystamy. Garnki stawiamy też z lodówki i jeszcze się się nie stało. to ja mam wszystko to samo co ty(te bajery) a płaciłem za Candy coś koło 1k.... to coś w tym stylu: http://www.ceneo.pl/2646303s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 24.07.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 prawie miesiac opoznienia ale pierwsza noc za nami tylko jakos mnie dziwnie boli glowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 24.07.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 jakim cudem ?? to ty im dalas kase i potem mialas wybierac material ?? lepiej bierz co maja!! a co do tynkow i wylewek - czas pomiedyz jednymi i drugimi = sprzatanie po tynkarzach, hydroizolacja piwnicy, rozkladanie styro i ukladanie podlogowki u nas piwnica miesiac a reszta 6 tyg !! Wszystko ze zwrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.07.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Wszystko ze zwrotów to zmienia postac rzeczy ale wybieraj szybko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 24.07.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 a nie możesz tych pieniędzy wypłacić? w Lubarze nie robili z tym problemów, albo wybierało się z materiału albo wypłacali kase... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Elżbieta 24.07.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Gdzie najtaniej dostanę tą śnieżkę grunt?Czy malował ktoś pistoletem swój domek ? zastanawiam się nad kupnem czegoś takiego: http://allegro.pl/pistolet-do-malowania-rozpylajacy-bosch-pfs-105-i1687981108.html lub http://allegro.pl/pistolet-do-malowania-rozpylajacy-bosch-pfs-65-i1725582147.html My praktycznie wszystkie ściany gruntowaliśmy "Śnieżką grunt". Było OK. BTW zakupiłem taki pistolet - efekt był taki, że kończyłem malowanie wałkiem. Po pistolecie zostawały jednak widoczne "pasy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 24.07.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 to ja mam wszystko to samo co ty(te bajery) a płaciłem za Candy coś koło 1k.... to coś w tym stylu: http://www.ceneo.pl/2646303s Widocznie ta płyta miała ładniejszy odcień i dlatego żona ją wybrała http://www.okazje.info.pl/okazja/sprzet-agd/mastercook-ide64l-s.html teraz jak widać już potaniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 24.07.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 2 lata dla plyt indukcyjnych /zreszta dla calego sprzetu / to przepasc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.07.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 prawie miesiac opoznienia ale pierwsza noc za nami tylko jakos mnie dziwnie boli glowa GRATULACJE i jak sie spało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.07.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 a co do indukcji....wszystkie płyty odlewane są w jednej fabryce i potem gołe trafiają do producentów którzy "ozdabiają" je swoimi znaczkami i dodają elektronikę...więc chyba nie warto przepłacać...u rodziców w Boschu za 3k ubił się róg....generalnie nie powinna być już używana....tylko że ona ma rok....więc nikt jej nie wyrzuci więc ja szukam tylko takiej ze ściętymi i szlifowanymi brzegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 24.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Maciek, gratuluję! A ja tak z innej beczki. Jakie macie (lub zamierzacie mieć) drzwi zewnętrzne i wewnętrzne. Głownie mi chodzi o firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 24.07.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 A ja tak z innej beczki. Jakie macie (lub zamierzacie mieć) drzwi zewnętrzne i wewnętrzne. Głownie mi chodzi o firmę My zewnęrzne mamy "kupne" drewniane w kolorze "złoty dąb". Zakupione w sklepie z drzwiami na Wodzisławskiej w Rybniku - skrzyżowanie Zamysłów. A drzwi węwnetrzne robił nam nas stolarz, drzwi drewniane fornirowane w kolorze dębu. Za komplet skrzydło + futryna obejmująca 1300 zł z montażem, niezależnie od szerokości futryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 24.07.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 GRATULACJE i jak sie spało ? dziwnie sie spalo bo na osiedlu do rana ktos sie darl pod blokiem ;d ;d ;d i jakos mnie glowa bolala z rana od %%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 24.07.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Maciek, gratuluję! A ja tak z innej beczki. Jakie macie (lub zamierzacie mieć) drzwi zewnętrzne i wewnętrzne. Głownie mi chodzi o firmę my mamy na zewnatrz drzwi hormanna a w srodku dre model piano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.07.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 dziwnie sie spalo bo na osiedlu do rana ktos sie darl pod blokiem to co za cicho macie w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.07.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 A ja tak z innej beczki. Jakie macie (lub zamierzacie mieć) drzwi zewnętrzne i wewnętrzne. Głownie mi chodzi o firmę zewn Derpal orzech tabacco z doświetlem bocznym, wewnętrzne Porta orzech (teraz mają 5 lat gwaranacji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 24.07.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Maciek - gratuluje ogromnie ))) Sprzęt AGD mam Teka ale nie testowałam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts