mea 24.07.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 ewa a wy kiedy sie ostatecznie przeprowadzacie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 24.07.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 My mamy wszystkie sprzęty inne,usłyszałam gdzieś opinię,że jedna firma nie robi wszystkiego dobrze.Mea ta Twoja teściowa to gdzie takie rewelacje usłyszała??Ja użytkuję od tygodnia płytę teki i garnki prosto z lodówki też daję i nic się nie dzieje.Tzn.nic złego się nie dzieje,bo grzać to szybciutko grzeje.Co do bajerów to chyba gadżeciara jestem,bo powybierałam sprzęty z bajerami,których i tak pewno używać nie będę.Piekarnik to już w ogóle kosmos (amica ebi 81074) Drzwi mamy produkcja Pan Karol.Swoją drogą mam wszystkie od piątku i oka nacieszyć nimi nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.07.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 My mamy wszystkie sprzęty inne,usłyszałam gdzieś opinię,że jedna firma nie robi wszystkiego dobrze tylko skąd sie dowiedzieć co dana firma robi najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.07.2011 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 ciekawa jestem kto wyrazil zgode na to zeby dzis byl poniedzialek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 25.07.2011 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Maćku dla Ciebie i oczywiście Kamili i Malwinki wszystkiego dobrego. Aby powstały dom był dla Was miejscem gdzie rozkwita Wasza miłość i wzajemny szacunek do siebie. No i zmieniaj opis z buduję na mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.07.2011 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 no właśnie maciek ... teraz od muratorowej parapetowy się nie wywiniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 25.07.2011 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 ewa a wy kiedy sie ostatecznie przeprowadzacie ?? Mea ten i następny tydzien, bo my jak sójki się przeprowadzamy. Wczoraj córka płakała , że jednak nie chce się przeprowadzać Bdan znowu chyba moje pw nie doszły. Zaraz skrobne na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 25.07.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 my mamy na zewnatrz drzwi hormanna a w srodku dre model piano Gratulacje BTW duchow nie bylo ??? A i gdzie kupowales dre bo tez sie nad nimi zastanawiam mam takie w domu i sa spoko a porta zdeke za droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 25.07.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Sprzęt AGD mam Teka ale nie testowałam jeszcze. My z Teki mamy okap i plyte indukcyjna. Jeszcze nie testowana, ale zdecydowalismy sie na wybor sprzetu z roznych firm, wiec piekarnik i mirkofalowke mamy z Samsunga, a zmywarke z Bosha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.07.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 My z Teki mamy okap i plyte indukcyjna. Jeszcze nie testowana, ale zdecydowalismy sie na wybor sprzetu z roznych firm, wiec piekarnik i mirkofalowke mamy z Samsunga, a zmywarke z Bosha. u nas chyba bedzie dokladie tak samo, jeszcze lodówka z samsunga dojdzie mozesz mi napisac modele ktore wybrałes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 25.07.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 A jeszcze z innej beczki - czy wiecie że BUDOZYT to teraz spółka w "upadłości likwidacyjnej"? Mamy u nich jeszcze kilkaset zł do wybrania, chyba trzeba to jak najszybciej wybrać - może stelaże, albo wełna... No, któż by powiedział. Ale pospiesz się z rozliczeniem z nimi, bo z tego co słyszałam to wyprzedają materiały i nie zamawiają już nowych. Znajomy chciał od coś od nich ostatnio brać i mieli tylko po kilka sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agucha77 25.07.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 a co do suszenia wylewek, u mnie było zamknięte 2 tyg..po 4 tyg płytki (bez fug)....i jak sie okazuje było to za prędko. Od poniedziałku też zaczynamy znowu grzać bo ciągle ma padać Queene, a dlaczego było to za prędko? Coś się stało? U nas też po 4 tygodniach kładli płytki w kuchni i w gospodarczym. Tyle, że my wcześniej wygrzaliśmy trochę wylewki (w kominku paliliśmy, a mamy podłogówkę). Póki co, nic się nie dzieje. Łazienki "kładą się" dopiero teraz (minęło 7 tygodni). My też gruntujemy Śnieżką Grunt i jesteśmy zadowoleni (osobiście malowałam wałkiem, wykończyłam pędzlem, żadnych pistoletów). W Leroy Merlin w Gliwicach była 10l po 60 PLN (59.99 chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 25.07.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 No, któż by powiedział. Ale pospiesz się z rozliczeniem z nimi, bo z tego co słyszałam to wyprzedają materiały i nie zamawiają już nowych. Znajomy chciał od coś od nich ostatnio brać i mieli tylko po kilka sztuk. No wiem, wiem, chyba jednak stanie na styropianie na podłogi Oczywiście jak będą mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 25.07.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 A jeszcze mam pytanko odnośnie wylewek. Bo to, że można je robić zaraz po tynkowaniu to już wyczytałam, ale jeszcze mam pytanie kiedy można cokolwiek w domu robić? Chcielibyśmy zaraz po wylewkach, wykorzystując ten czas, zacząć ocieplać dach. Po jakim czasie można wejść do domu i swobodnie poruszać się/stawiać jakieś sprzęty na świeżych wylewkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.07.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Queene, a dlaczego było to za prędko? Coś się stało? U nas też po 4 tygodniach kładli płytki w kuchni i w gospodarczym. Tyle, że my wcześniej wygrzaliśmy trochę wylewki (w kominku paliliśmy, a mamy podłogówkę). Póki co, nic się nie dzieje. Łazienki "kładą się" dopiero teraz (minęło 7 tygodni). My też gruntujemy Śnieżką Grunt i jesteśmy zadowoleni (osobiście malowałam wałkiem, wykończyłam pędzlem, żadnych pistoletów). W Leroy Merlin w Gliwicach była 10l po 60 PLN (59.99 chyba). chyba u nas za wczesnie, teraz jak jest wilgoc w powietrzu to podciaga w piwnicy po scianach a sniezka jest obecnie w promo w leroyu 15 l wychodzi po 5,30 za litr i jeszcze bialy klej do gresu wielkoformatowego Atlas Prestige-jest w promo za 49 zl u nas nie da sie kupic ponizej 70zl, wiec jade dzis na ciezkie zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 25.07.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Czy możecie mi podać linka do naszej listy wykonawców? Akurat na tym komputerze nie mam go zapisanego a nie chce mi się szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 25.07.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Czy możecie mi podać linka do naszej listy wykonawców? Akurat na tym komputerze nie mam go zapisanego a nie chce mi się szukać Proszę: http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2952 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 25.07.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Proszę: http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=2952 Dzięki bardzo, właśnie rozglądam się za wylewkami, trzeba coś umawiać na koniec września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 25.07.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 A jeszcze mam pytanko odnośnie wylewek. Bo to, że można je robić zaraz po tynkowaniu to już wyczytałam, ale jeszcze mam pytanie kiedy można cokolwiek w domu robić? Chcielibyśmy zaraz po wylewkach, wykorzystując ten czas, zacząć ocieplać dach. Po jakim czasie można wejść do domu i swobodnie poruszać się/stawiać jakieś sprzęty na świeżych wylewkach? wstrzymaj sie trochę, bo ci wełna wilgoci naciągnie i płyty kg tak samo.... chodzić po wylewkach możesz na 2,3 dzień, ale z tym ocieplaniem się wstrzymaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 25.07.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 wstrzymaj sie trochę, bo ci wełna wilgoci naciągnie i płyty kg tak samo.... chodzić po wylewkach możesz na 2,3 dzień, ale z tym ocieplaniem się wstrzymaj... No właśnie, tego się obawiałam. W takim razie te 4 tygodnie przeznaczymy chyba na ocieplanie domu z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts