mea 25.07.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 A jeszcze mam pytanko odnośnie wylewek. Bo to, że można je robić zaraz po tynkowaniu to już wyczytałam, ale jeszcze mam pytanie kiedy można cokolwiek w domu robić? Chcielibyśmy zaraz po wylewkach, wykorzystując ten czas, zacząć ocieplać dach. Po jakim czasie można wejść do domu i swobodnie poruszać się/stawiać jakieś sprzęty na świeżych wylewkach? chodzic mozna zaraz ale tak jak pisze adiqq - wilgosc ci pojdzie w welne ... my zaczelismy ocieplac ok 3 tyg po wylewkach ale sprawdzalismy wilgotnosc i jest ok ... poza tym mamy rockwoola a on nie ciagnie wilgoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.07.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 powiedzcie mi blagam gdzie szukac drabinek - grzejnikow do lazienki !!!!! moze wiecie kto ma dobre ceny i jakies wystawki albo stany magazynowe ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka11 25.07.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Jeszcze w temacie sprzętu do zabudowy - whirlpool ma teraz taką promocję, że jak się kupi min. 3 urządzenia do zabudowy tej marki można otrzymać 5 letni okres gwarancyjny, a jeżeli więcej niż (chyba) 4 to dodatkowo bezpłatny montaż i jeszcze jakieś gratisy - jedyny minus to to że trzeba kupić te sprzęty do końca lipca. Ma ktoś z Was może Whirlpoola u siebie ? jak z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka11 25.07.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 powiedzcie mi blagam gdzie szukac drabinek - grzejnikow do lazienki !!!!! moze wiecie kto ma dobre ceny i jakies wystawki albo stany magazynowe ??????????? Mea sprawdź w leroy - ostatnio też oglądałam i mają tam grzejniki takiej podobno polskiej firmy Luxrad, pani dała mi ulotkę z tymi grzejnikami - mają fajny desing no i cena jest do przełknięcia w porównaniu do drogich enixów warto zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 25.07.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 no właśnie maciek ... teraz od muratorowej parapetowy się nie wywiniesz na razie wielki balagan bo sie zaczelo ocieplenie zewnetrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 25.07.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Gratulacje BTW duchow nie bylo ??? A i gdzie kupowales dre bo tez sie nad nimi zastanawiam mam takie w domu i sa spoko a porta zdeke za droga duchow nie bylo ;d choc sasiadka cos wspominala ale nie wyszlo. drzwi bralismy w w zorach w bako, cenowo podobne do porty a ponoc dre sa lepiej klejone?! kiedys ktos wspominal o kosiarkach jakis fajny sklep z okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 25.07.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 25.07.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Jeszcze w temacie sprzętu do zabudowy - whirlpool ma teraz taką promocję, że jak się kupi min. 3 urządzenia do zabudowy tej marki można otrzymać 5 letni okres gwarancyjny, a jeżeli więcej niż (chyba) 4 to dodatkowo bezpłatny montaż i jeszcze jakieś gratisy - jedyny minus to to że trzeba kupić te sprzęty do końca lipca. Ma ktoś z Was może Whirlpoola u siebie ? jak z jakością? Mamy lodówke i pralke z Whirlpoola i od 3 lat spisuja sie ok. Brak zaszczerzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 25.07.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam. Poszukuję pilnie solidnego i fachowego dekarza z okolic Rybnika. Przemakają mi trochę dwa kominy jeden systemowy a drugi murowany - obydwa obłożone płytkami klinkierowymi i zakończone betonowymi czapami. Należałoby zaizolować te czapy oraz zrobić obróbkę blacharską no i jakoś zaimpregnować całość kominów i je uszczelnić. ( oczywiście zdaję się tu na mistrza dekarskiego bo być może trzeba jeszcze coś poprawić). Proszę o pilny kontakt i namiary na dobrego fachowca w tej dziedzinie - bo znowu zacznie lać i będzie przeciekać. !!!!!!!! :) Ponawiam - potrzebny dekarz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 25.07.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ja mam dwa enixy i bardzo polecam,kupowałam na allegro a odbierałam osobiście w Mikołowie.Duży wybór grzejników jest w metalowcu w Gliwicach,koło TGS-u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sero0 25.07.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam wszystkichSzukam domku budowanego z Ytonga przez profesjonalną ekipę, taki jeszcze bez tynków w stanie surowym. Czy jest ktoś na takim etapie?Czy można podjechać i przyjrzeć się z bliska?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 25.07.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 No właśnie, tego się obawiałam. W takim razie te 4 tygodnie przeznaczymy chyba na ocieplanie domu z zewnątrz. Oj agusia widzę, że zaczęło Wam się bardzo śpieszyć. Jakiś konkretny powód? A co z nowymi zdjęciami w dzienniku, proszę, choć kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.07.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Ponawiam - potrzebny dekarz !!!! bierz watek z namiarami i dzwon !! tam jest conajmniej kilku !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.07.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 No właśnie, tego się obawiałam. W takim razie te 4 tygodnie przeznaczymy chyba na ocieplanie domu z zewnątrz. mi odradzano po tysiackroc ocieplanie domu w ktorym schna tynki i wylewki !!!! dlatego odlozylam ocieplenie na jesien ... zato zaraz po wylewkach ruszylam z kafelkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 25.07.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam wszystkich Szukam domku budowanego z Ytonga przez profesjonalną ekipę, taki jeszcze bez tynków w stanie surowym. Czy jest ktoś na takim etapie? Czy można podjechać i przyjrzeć się z bliska?? U nas zaczynają w przyszłym tygodniu stawiac, także można będzie zobaczyc efekty za jakies 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 25.07.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Maciek&Kamila, wielkie gratki z okazji przeprowadzki ! Co do kosiarek - najtaniej i najlepsze wybór standardowo : Castorama, Leroy... Oraz net. Specjalistyczne salony z kosiarkami mają zawsze drożej. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 25.07.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 pytanie za 100 pktczy za wanny, kibelki itp mozna odliczac vat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 25.07.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 pytanie za 100 pkt czy za wanny, kibelki itp mozna odliczac vat ?? można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 25.07.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Oj agusia widzę, że zaczęło Wam się bardzo śpieszyć. Jakiś konkretny powód? A co z nowymi zdjęciami w dzienniku, proszę, choć kilka Wiesz jak to jest, im z budową dalej tym bardziej chcę się wynieść z blokowiska. A zdjęcia obiecuję wrzucić jeszcze w tym tygodniu. Teraz już się nie wywinę skoro obiecałam na forum :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 25.07.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 A propos kosiarek, to spalinówka do ok. 900 zł, możecie coś polecić z netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts