GabrysiaBP 28.07.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Mea kurcze przeszukałam całą pocztę i tutaj na muratorze też i nie znalazłam tych namiarów na te panele.Sorki,Nawet żadnej ich aukcji nie moge teraz znaleźć,musisz chyba poczekać na Adama,bo to on mi podawał linka do aukcji.Tak jak Ci mówiłam,wiem że to jest Olesno ul.Częstochowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 29.07.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 ja za skosy tyle płaciłam....za równy sufit płacę mniej Bo wydaje mi się że u Ciebie robili Ci sami (choć nie jestem na 100% pewien). Kontakt przez p. Damiana. Ale ceną mnie trochę powalili. Mea - masz już to ocieplenie + k-gipsy zrobione czy na razie masz tylko tę wycenę 25PLN?? Pytam pod kątem czy ekipa sprawdzona i robią dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.07.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 To nie jest drogo, to normalna cena rynkowa. Więc Queen główka do góry. Ocieplenie poddasza, płyty k-g to baaaaaaaardzo niewdzięczna praca i wykonawcy często dają zaporową kwotę. Mi również taką propnowano. A że chciałam oszczędzić, to ten "niewdzięczny etap" wykonał mój Teść z kolegą. Robili to cztery miesiące, ale zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 29.07.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Ewus, GabrysiaBP, moje gratulacje z okazji przeprowadzek do domów ! Życzę Wam dużo szczęścia w nowych domkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.07.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Bo wydaje mi się że u Ciebie robili Ci sami (choć nie jestem na 100% pewien). Kontakt przez p. Damiana. Ale ceną mnie trochę powalili. . no dokładnie ci sami ale moge ci powiedziec że zrobili IDEALNIE !! wokół okien to mistrzostwo świata jak masz płaski sufit to wytarguj spokojnie do 55 i tak Aga - wydaje mi sie ze to średnia cena rynkowa firm za robote tego typu [p.s] czy p. Damian robi teraz na Zamysłowie u kogoś z forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 29.07.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Mea kurcze przeszukałam całą pocztę i tutaj na muratorze też i nie znalazłam tych namiarów na te panele.Sorki,Nawet żadnej ich aukcji nie moge teraz znaleźć,musisz chyba poczekać na Adama,bo to on mi podawał linka do aukcji.Tak jak Ci mówiłam,wiem że to jest Olesno ul.Częstochowska Dzisiaj wlasnie wrocilem I przywiozlem ze soba slonce bo ponoc caly tydzien padalo! Co do paneli to link do sklepu kronotexowego na allegro -> http://allegro.pl/Shop.php/Show?id=7961611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 29.07.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Dziękuję bardzo i przeprowadzki cd. AGA przypomnę sie ok 5 sierpnia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 29.07.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 no dokładnie ci sami ale moge ci powiedziec że zrobili IDEALNIE !! wokół okien to mistrzostwo świata jak masz płaski sufit to wytarguj spokojnie do 55 i tak Aga - wydaje mi sie ze to średnia cena rynkowa firm za robote tego typu [p.s] czy p. Damian robi teraz na Zamysłowie u kogoś z forum ? Z tego co mi mówił to robi teraz w Turzy. Potem wchodzi do mnie na ocieplenie zewn. elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.07.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Mea - masz już to ocieplenie + k-gipsy zrobione czy na razie masz tylko tę wycenę 25PLN?? Pytam pod kątem czy ekipa sprawdzona i robią dokładnie. sa w trakcie ... /zdjecia w dzienniku/ mam ocieplone juz wszystko i na poddaszu pozakladane plyty ... od jutra jest przez tydzien tylko jeden gosc /drugi sie urlopuje/ i bedzie gipsowal i takie tam ... imho 55 zl za m2 sufitu prostego ?? troche chyba duzo ... ja sie troche dziwie bo u mnie wyceny robily 3 firmy i najwyzsza cene mialam 40 zl OCZYWISCIE WSZYSTKO TO BEZ MATERIALU ?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 29.07.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Adam dobrze, że jużjesteś. Podaj proszę linka do twoich parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 29.07.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Ewa nie wiem, czyjeszcze masz siły żeby odpisywać - jakie masz parapety zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekRybnik 29.07.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 witajcie, mea napisz mi proszę, który to Twój murarz, bo zachwalałaś ekipę jak odbierałem zbiornik na wodę od Ciebie, a na wątku polecanych wykonawców jest taki miszmasz, że się nie łapię, kto od kogo polecany:) "Moja" pani z UM od pozwolenia na budowę po dwóch zwolnieniach lekarskich poszła na urlop, ale na połowę sierpnia rysuje się pozwolenie i powoli startujemy, chciałbym jutro obdzwonić ekipy do fundamentów i stanu otwartego i pozbierać wyceny, stąd pytanie... Pozdrawiam wszystkich i niedługo dołączę do budujących:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 29.07.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 witajcie, mea napisz mi proszę, który to Twój murarz, bo zachwalałaś ekipę jak odbierałem zbiornik na wodę od Ciebie, a na wątku polecanych wykonawców jest taki miszmasz, że się nie łapię, kto od kogo polecany:) "Moja" pani z UM od pozwolenia na budowę po dwóch zwolnieniach lekarskich poszła na urlop, ale na połowę sierpnia rysuje się pozwolenie i powoli startujemy, chciałbym jutro obdzwonić ekipy do fundamentów i stanu otwartego i pozbierać wyceny, stąd pytanie... Pozdrawiam wszystkich i niedługo dołączę do budujących:) Witam Wojtka, jak będziesz miał jakieś wiadomości co do stawek murarzy, to napisz proszę, bo to mnie interesuje. Póki co latam za pustakami, można dostać kota od negocjacji. Z czego masz zamiar stawiać???? Gdzie kupujesz materiały???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 29.07.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Adam dobrze, że jużjesteś. Podaj proszę linka do twoich parapetów Ale wewnetrznych czy zewnetrznych ?? Wewnetrzne -> Helopal Fenorm Helolit (jaka nazwa.. ) http://www.helopal.com.pl/produkty/produkty-fenorm/fenorm-helolit Zewnetrzne -> Aluron http://www.aluron.pl/pl/15/Oferta-Parapety.html Te zewnetrzne zamawialem w firmie Rduch-Borek w Gogolowej http://rduch-borek.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 29.07.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 chodzilo mi o zewnętrzne; Ty masz te andowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.07.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Z tego co mi mówił to robi teraz w Turzy. Potem wchodzi do mnie na ocieplenie zewn. elewacji. p.Damian był u mnie dziś umówić sie na poprawki, w przyszłym tygodniu robi na Zamysłowie więc wpadnie bo to blisko daj znać jak zrobi elewację bo u mnie też prawdopodobnie bedzie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 29.07.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 chodzilo mi o zewnętrzne; Ty masz te andowane Niestety nie. Niestety - bo te anodowane wygladaja bosko - maja je tam w Gogolowej na wystawce Nie moglem miec anodowanych bo mialem dwa nietypowe wykusze - tak jakby trzy laczone ze soba parapety pod katem 90st - oni mi to w fabryce spawali, a spawanych nie dalo sie niestety anodowac i mam malowane proszkowo. Tez spoko ale anodowane maja taki fajny matowy polysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacz 84 29.07.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam Wojtka, jak będziesz miał jakieś wiadomości co do stawek murarzy, to napisz proszę, bo to mnie interesuje. Póki co latam za pustakami, można dostać kota od negocjacji. Z czego masz zamiar stawiać???? Gdzie kupujesz materiały???? mnie przywiózł gostek z Krakowa na całą budowę :] dzwonisz do niego,on jedzie się ładuje i ci przywozi:] na budowę:] bez pośredników takich jak lubar czy handlobud .... w zeszłym roki za 44 P+W płaciłem 6,30 zł a inni chcieli 6,38 albo i więcej..... niestety warunek to dostawy pełno-samochodowe :] ale i to się da załatwić:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 29.07.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 mnie przywiózł gostek z Krakowa na całą budowę :] dzwonisz do niego,on jedzie się ładuje i ci przywozi:] na budowę:] bez pośredników takich jak lubar czy handlobud .... w zeszłym roki za 44 P+W płaciłem 6,30 zł a inni chcieli 6,38 albo i więcej..... niestety warunek to dostawy pełno-samochodowe :] ale i to się da załatwić:] A jakiś namiar na gościa? Rozumiem , że to pustaki wienerberger, te cholerne P+W, kompletnie nie wiem czym się różnią od innych:( Ile włazi na auto? Mnie potrzeba jakieś 32 palet, no może ciut więcej. Obecnie Lubar chce 7 zeta za szt , czeski Heluz jest nieco tańszy- 6,87/szt, Handlubud daje upust i wyjdzie jakieś 6,80/szt. Leiera nie bierzemy pod uwagę- ponoć lipa. Jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.07.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 wojtek moj muraz to tomek zniszczol ... swoja droga ma u n=mnie nachytane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts