AGA NR 1 02.08.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Aga my sobie z mężem obiecujemy ze jakis weekend w SPA zaliczymy....należy sie nam No to polecam te SPA ( niedaleko, ceny niewygórowane jak na wysoki standard, a superowo ) : http://www.kocierz.pl/ Byłam tam raz z Przyjaciółkami. Bosssssko. Do dzisiaj mile wspominamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agreston 02.08.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 No to polecam te SPA ( niedaleko, ceny niewygórowane jak na wysoki standard, a superowo ) : http://www.kocierz.pl/ Byłam tam raz z Przyjaciółkami. Bosssssko. Do dzisiaj mile wspominamy... Kocierz to bezwzględnie polecam także. Idealne na weekend się zrelaksować. Można i po górach połazić bo to świetne miejsce wypadowe na spokojne spacerki. Oczywiście super jedzonko, sauna i basen a jakby co i potańcówka w podziemiach. Trzeba tylko uważać na imprezy firmowe z piątku na sobote, ludziom wali na mózgi wyrwanym od żon i mężów i dają czadu. Ale za to rano jest spokój bo kacora leczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 02.08.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 wow! ale zamieszania narobiłam z tymi kominami ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.08.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 a jak tam cenowo wychodzi taki weekend w tym kocierzu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.08.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 a mialam pytac czy ktos juz dostal ten pakiet gazetek od muratora ?? bo ja dostalam i fajne sa zwlaszcza ogrody i wykanczanie mieszkania ... widac ze gosc "dostosowal to do mojego poziomu budowy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 02.08.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Słyszałam że Apacz dostał, i też zadowolony...a ja zapomniałam podać adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.08.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 hehe jade na budowe poznac tescia queene tesciowa juz znam - rowna babka /tylko pozazdroscic :)/ no i na bank u nich bede zamawiac drzwi :)nawet wybralismy juz ktore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiaaa 02.08.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Witam. Jaki dawaliscie styropian pod wylewki? Nie chodzi mi o parametry bo to mniej wiecej wiem ale o firme. Myslalam o termoorganice ale przeczytalam gdzies na forum ze to badziewie, ze plyty sa nierowno przyciete a te kropki to zwykla sciema. Producentow jest mnostwo i juz sie w tym wszystkim gubie...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.08.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 hehe jade na budowe poznac tescia queene tesciowa juz znam - rowna babka /tylko pozazdroscic :)/ no i na bank u nich bede zamawiac drzwi :)nawet wybralismy juz ktore Zostałaś przy porta line? My juz tez zamówiliśmy ale Porta Koncept Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.08.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Zostałaś przy porta line? My juz tez zamówiliśmy ale Porta Koncept tak porta line wersja A-3 okleina orzech 4 ... mam nadzieje ze bedzie ok ktora wersja wzielas ?? mnie sie koncept A-9 podoba ale moj maz nie chce szybek wiec poszlam na latwizne i wzielam calkiem plasie skrzydla ... mniej sie kurza no i sie okazuje ze wszedzie wejda drzwi we framugach opaskowych ... oczywiscie po dorobieniu niezbednych 5 czy 6 slupkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.08.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Witam. Jaki dawaliscie styropian pod wylewki? Nie chodzi mi o parametry bo to mniej wiecej wiem ale o firme. Myslalam o termoorganice ale przeczytalam gdzies na forum ze to badziewie, ze plyty sa nierowno przyciete a te kropki to zwykla sciema. Producentow jest mnostwo i juz sie w tym wszystkim gubie...Pozdrawiam. ja wzielam z polstyru ... rowniutkie i mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiaaa 02.08.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 ja wzielam z polstyru ... rowniutkie i mocne Mea dzieki:) To juz cos wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.08.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Mea dzieki:) To juz cos wiem:) zamawialam przez mega1000 w katowicach ... autko prosto z polstyru przyjechalo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiaaa 02.08.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 zamawialam przez mega1000 w katowicach ... autko prosto z polstyru przyjechalo !! A ile kosztuje ten polstyr? I ile wiecej trzeba zamowic? Bo cos pewnie odpadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 02.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 A ile kosztuje ten polstyr? I ile wiecej trzeba zamowic? Bo cos pewnie odpadnie... ja zamowilam styro paczke wiecej niz powierzchnia ... i paczka zostala i zebrano jeszcze 3 worki odpadkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.08.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 tak porta line wersja A-3 okleina orzech 4 ... mam nadzieje ze bedzie ok ktora wersja wzielas ?? mnie sie koncept A-9 podoba ale moj maz nie chce szybek wiec poszlam na latwizne i wzielam calkiem plasie skrzydla ... mniej sie kurza no i sie okazuje ze wszedzie wejda drzwi we framugach opaskowych ... oczywiscie po dorobieniu niezbednych 5 czy 6 slupkow ja wzór C.6, tylko kolor orzech verona, też ościeżnice opaskowe....i też po małych doróbkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 02.08.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 o takie tylko kolor poniżej http://bi.gazeta.pl/im/8/5023/z5023788X,Drzwi-z-przeszkleniem-z-kolekcji-Natura-KONCEPT.jpg http://www.alltro.pl/_var/edytor/PORTAKONCEPT/orzech-verona-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 02.08.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Witam. Jaki dawaliscie styropian pod wylewki? Nie chodzi mi o parametry bo to mniej wiecej wiem ale o firme. Myslalam o termoorganice ale przeczytalam gdzies na forum ze to badziewie, ze plyty sa nierowno przyciete a te kropki to zwykla sciema. Producentow jest mnostwo i juz sie w tym wszystkim gubie...Pozdrawiam. ja bralem najtanszy! styropian to styropian, najwieksze sciemy wala najwieksi producenci w tzw "korporacjach styropianowych"- mozna o tym poczytac w siesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 02.08.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 ja bralem najtanszy! styropian to styropian, najwieksze sciemy wala najwieksi producenci w tzw "korporacjach styropianowych"- mozna o tym poczytac w siesi Dokladnie Obojetnie jaki producent byle o jak najnizszym "U". Czy firma znana, czy nieznana - i tak nie sprawdzimy tych parametrow, a im bogatsza firma tym jej latwiej przeplacic "testy" Queene - jutro/pojutrze bede dzwonil w sprawie tego styro, jezeli go jeszcze masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisek_77 02.08.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Az sprawdzilem na stronie schiedla i jest czarno na bialym napisane ze Rondo Plus moze byc uzyte do piecow kondensacyjnych... Czyzby klamali? Kłamią, przerabiałem temat, wiele ludzi się na to nabrało, kominiarz nie odbierze. Poza tym pod kondensat mają nie Rodno Plus tylko Schiedel Avant, jeszcze droższy a i tak sie nie nadaje (jego odpowiednik w Leierze to Leier Turbo). Obydwa się nie nadają, poczytaj na forum Muratora jest temat rozgryziony. Najlepszy sposób, najtańszy systemowy (moga byc same pustaki) a w to rura. Polecam: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?162905-Jaki-komin-do-pieca-gazowego-kondensacyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts