nonoa_ona 04.08.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 mów szybko kto i za ile no Maxbud;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.08.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 no Maxbud;) no i wszystko jasne znowu jestem 5% do przodu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 04.08.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 no i wszystko jasne znowu jestem 5% do przodu :D masz cos tanszego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.08.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 masz cos tanszego???? nie, od nich biorę ale skoro sprowadziłam im klienta to chce dodatkowy rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 04.08.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 nie, od nich biorę ale skoro sprowadziłam im klienta to chce dodatkowy rabat haha, nie nie nie, klienta im sprowadzil ktos inny Nie tym razem queene hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzogurt 04.08.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 nie, od nich biorę ale skoro sprowadziłam im klienta to chce dodatkowy rabat a tak wogole ktora kostke wybralas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.08.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 haha, nie nie nie, klienta im sprowadzil ktos inny Nie tym razem queene hehe e tam nie połapią się a kostke - zaraz tam jadę, jeszcze nie wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof i Elżbieta 04.08.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A u mnie, kilka dni temu, podczas wichury widziałem jak taki blaszak leci przez wioskę U mnie to samo - więc polecam porządne kotwienie do ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 04.08.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Mam jedno pytanko, może banalne, ale im więcej czytam i szukam to chyba mniej rozumiem Chodzi o kolejność warstw przed wylewkami - bo w necie znajdują się dwie wersje: 1. folia - styropian(jedna, dwie lub trzy warstwy) - folia - wylewka lub 2. folia - styropian(jedna, dwie lub trzy warstwy) - wylewka Jak jest poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 04.08.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Mam jedno pytanko, może banalne, ale im więcej czytam i szukam to chyba mniej rozumiem Chodzi o kolejność warstw przed wylewkami - bo w necie znajdują się dwie wersje: 1. folia - styropian(jedna, dwie lub trzy warstwy) - folia - wylewka lub 2. folia - styropian(jedna, dwie lub trzy warstwy) - wylewka Jak jest poprawnie? Na gorze styropianu powinna byc folia - zeby wylewka nie dostala sie miedzy plyty styropianowe bo bedzie stanowila mostek cieplny Pod styropianem ja tez wszedzie folie dawalem. Czyli poprawna odpowiedz nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 04.08.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Kto miał do czynienia z firmą INTER-DECOR z Żor?Dają mi 30 zł/m2 wylewek (z materiałem) - dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 04.08.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Na gorze styropianu powinna byc folia - zeby wylewka nie dostala sie miedzy plyty styropianowe bo bedzie stanowila mostek cieplny Pod styropianem ja tez wszedzie folie dawalem. Czyli poprawna odpowiedz nr 1 OK dzięki bardzo A jaką folię polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 04.08.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 To ja się podłączę pod pytanie o wylewki. Robiła u kogoś firma Adama J. ?? Zaczynamy "casting" na ekipę i zaproponował swoje usługi, oczywiście w konkurencyjnej cenie Za tynki chyba go chwaliliście, ale nie wiem jak z wylewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justus67 04.08.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A ja mam pytanie o kabiny i drzwi prysznicowe, macie juz wybrane?Ogladalam w sklepie drzwi huppe, jak dla mnie bajka ale cena zaporowa. Na allegro duzo jest drzwi prysznicowych radaway i chcialabym poznac opinie na ich temat , ma je ktos moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonoa_ona 04.08.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A macie jeszcze jakiegos sprawdzonego brukarza? Bo w namiarach pustki a chce porównać oferte, kt mam z Max-budu...Ktoś pisal o ekipie z Rydułtów ale nie potrawie tego znalez w tym glownym wątku... Może jeszcze ktoś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 04.08.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Jeżeli chodzi o Adama J z Lubaru to ja go wszystkim i wszędzie polecam!Z inter-decoru mam brame garażową,wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 04.08.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 OK dzięki bardzo A jaką folię polecasz? Folia alu w miarę najtańsza, ta z namalowaną kratką bo te firmowe typu Wavin niczym sie nie różnią od takich tanich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preem82 04.08.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A macie jeszcze jakiegos sprawdzonego brukarza? Bo w namiarach pustki a chce porównać oferte, kt mam z Max-budu... Ktoś pisal o ekipie z Rydułtów ale nie potrawie tego znalez w tym glownym wątku... Może jeszcze ktoś inny? a to u nas ale czy godni polecenia, to dam ci znac za 2 tygodnie, narazie mamy wykorytowane i czekamy aż ubiją kamien i zaczną brukować, ponoc w przyszłym tygodniu, bo narazie gdzieś tam jeszcze konczą także zobaczymy czego są warci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiaaa 04.08.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A mogłabyś podać namiary? Może być na priv...a gdzie budujesz? Madzia poszlo na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiaaa 04.08.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Na gorze styropianu powinna byc folia - zeby wylewka nie dostala sie miedzy plyty styropianowe bo bedzie stanowila mostek cieplny Pod styropianem ja tez wszedzie folie dawalem. Czyli poprawna odpowiedz nr 1 A czy dawaliscie folie pod stryropian na poddaszu? Bo moj instalator twierdzi ze nie trzeba, wystarczy styropian-folia -wylewka. W projekcie tez nie mam tam folii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts