Lisek_77 05.08.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 A wygląda on mniej więcej tak : http://images35.fotosik.pl/831/97972b1007a31ec6gen.jpg O Aga, ja myślę dokładnie nad tym samym modelem, tylko prawostronnym. Gdzie kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.08.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 mogę Wam polecić sklep neo24....doskonały kontakt, informacje o przebiegu transakcji na smsa, w 48h od mojej wpłaty sprzęt AGD był na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 05.08.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 mogę Wam polecić sklep neo24....doskonały kontakt, informacje o przebiegu transakcji na smsa, w 48h od mojej wpłaty sprzęt AGD był na miejscu co kupowalas w neo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 05.08.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 lodówke i zmywarke - dużo taniej niż gdzie indziej i dostępne od ręki, reszte rzeczy kupiłam w electromarket i sell24, zobaczę jak im pójdzie, sell24 jest najtanszy ale czeka sie na towar do 3 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.08.2011 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 O Aga, ja myślę dokładnie nad tym samym modelem, tylko prawostronnym. Gdzie kupowałaś? Bezpośrednio u nich - Kozy ( koło Bielska ). Podjechałam osobiście, bo chciałam sobie pooglądać itd. i zdecydowałam się na miejscu na kupno i wpłaciłam zaliczkę. Nawet dobrze wyszło, bo na specjalne zamówienie jeszcze powiększyłam wkład o kilka centymetrów i dostałam fajny rabat. Kominki z tej firmy polecono mi na FM. Ja mam zwykły tradycyjny, powietrzny ( nie chciałam z płaszczem wodnym ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.08.2011 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 mogę Wam polecić sklep neo24....doskonały kontakt, informacje o przebiegu transakcji na smsa, w 48h od mojej wpłaty sprzęt AGD był na miejscu Ja też gorąco polecam NEO24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.08.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Aga a ty spac nie mozesz w sobotnie poranki ?? bo mnie ma kto budzic ... jak bym nie musiala to pewnie bym jeszcze nie wstala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.08.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Mea, ja tak wstaję. Jak spać nie mogę. A nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 06.08.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Jacek nam wypłukało zaprawe z 1 komina i też leci do środka, dziwne bo oba kominy robila ta sama osoba tymi samymi materiałam a drugi jest ok czekam na taką fuge z ceresita Ccośtam43 generalnie miałam zaprawę nie fugę ale teraz chyba uzupelnie to fugą bo ją kupie w worku 5kg a zaprawe tylko 25kg a to za dużo no a ja jechalem na zaprawie do klinkieru kupa kasy poszla a madrzy ludize powiedzieli ze musze to zaimpregnowac bo jakos niby po fugach leci i dwie plamy sa. Jak ktos szuka to znalazlem jakies ustrojstwo z alpola AI 780 sie zwie, juz zamowilem ale jak ja tam na komin wyjde to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.08.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 kurde chcalam pojechac poogladac sobie baterie i odplywy liniowe do tychow ale kurna w sobote jest zamkniete ;( troche dziwne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.08.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 jaka folie w plynie polecacie ?? musze dzis pilnie cos kupic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.08.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 mea w medremie dostałam z mapeia za 145 zł 10 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 06.08.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Ale dyskusja mnie ominęła, "niemanie" netu czasem dobrze człowiekowi zrobi )) Co do impregnacji fug w klinkierce, mieliśmy coś z siki , a miało nie przeciekać - miało. Po zaimpregnowaniu spokój. Teraz powoli zapominam o stresach budowlanych ) Polecac będę tylko dobrych fachowców A sama chętnie bym wysłuchała drugiej strony, ale jak skoro do dzisiaj się nie zjawił jeden i drugi. Ale teraz to jakoś straciło na znaczeniu, najwazniejsze przeżyć "to w trakcie". Tylko , że czasem to bywa kosztowne i to już jest niefajne. Ale ręczę wszystkim, że to mija ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.08.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 ktos osoatnio ruszyl temat pistoletu do malowania z boscha ... wiecie cos wiecej na temat tych urzadzen ?? dzis bylam w casto w zorach i malowalam takim "cudakiem" i kurcze fajne to jest ... tylko jak to sie ma do stanu faktycznego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.08.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 lodówke i zmywarke - dużo taniej niż gdzie indziej i dostępne od ręki, reszte rzeczy kupiłam w electromarket i sell24, zobaczę jak im pójdzie, sell24 jest najtanszy ale czeka sie na towar do 3 tygodni jaka zmywarke wzielas i za ile ?? wzieas ta z czarnym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.08.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 tak tą co ci pokazywałam, miała najlepsze parametry spośród wszystkich dostępnych modeli z odkrytym czarnym panelem i do tego była przystępna cenowo, płytę jednak wzięłam z Teki....są specjalistami w tej dziedzinie więc powinna być OK ...zlew i bateria jednak Franke, no a reszta samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.08.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 tak tą co ci pokazywałam, miała najlepsze parametry spośród wszystkich dostępnych modeli z odkrytym czarnym panelem i do tego była przystępna cenowo, płytę jednak wzięłam z Teki....są specjalistami w tej dziedzinie więc powinna być OK ...zlew i bateria jednak Franke, no a reszta samsunga hehe u mnie jak narazie kroi sie kuchnia elektroluksowa plyte juz mam, piekarnik wybrany, dzis trafilam na super zmywarke /parametry ma swietne a kosztuj 1375zl/ - ja patrze glownie na zuzycie wody /11l/ i halas /47db/ okap sie dopasuje taki za 300zl teleskopowy ... tylko lodowka z siamsunga bo tak mysle ciagle nad zlewozmywakiem bo podobaja mi sie czarne "granitowe" z franke, bemco itp ... ale moze lepiej wziac stalowy podwieszany ?? i okapnik wyszlifowac w granicie ... nie wiem co lepsze ... a czy ktos z was robi relingi czy to juz calkiem wyszlo z mody ?? bo imho sa funkcionalne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 06.08.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 jaka folie w plynie polecacie ?? musze dzis pilnie cos kupic ... Mea jakbys chciala to jutro zamawiam ale czy dobra to kij wie ale alpol to chyba porzadna firma a 20 kg za 150 to taniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 06.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 electrolux ma fajne wizualnie sprzęty, sa po prostu ładne, widziałam dziś fajny ekspres ciśnieniowy wlasnie z electroluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 06.08.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 dzis trafilam na super zmywarke /parametry ma swietne a kosztuj 1375zl/ - ja patrze glownie na zuzycie wody /11l/ i halas /47db/ okap sie dopasuje taki za 300zl teleskopowy ... tylko lodowka z siamsunga bo tak Są lepsze parametry(dla mnie najważniejsze dB) Moje faworyty: Zmywara: http://www.ceneo.pl/2073201s Płyta: http://www.ceneo.pl/;0153306265-10.htm Piekarnik: http://www.ceneo.pl/1172049 TV: http://www.ceneo.pl/5817274 I Samsung rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts