mea 08.08.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 a jak wam poszło z tymi akcjami JSW ? ja nie mam więc sie tym nie interesuje, sporo sie udało zyskać ? zle zadalas pytanie "udalo sie wam nei stracic ??" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 08.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 My jeszcze nie możemy dostać ostatniej transzy kredytu,ale jak zaczniemy spłacać kapitał to też się pewnie za głowę złapiemy.A w pracy to nam się popierdzieliło równo.Spać przez to nie mogę.Teraz kombinujemy na szybko,żeby zrobić jakieś ogrodzenie,bo się bank doczepił i nie chce dać ostatniej dychy,bo nie mamy ogrodzenia.Ah a jeszcze elewacje też przed zimą trzeba zrobić.I wcale się nie pocieszam,bo wysłuchałam dzisiaj w radiu,że sierpień już będzie taki do końca jak dzisiaj,lata mało w tym roku,skończy się z początkiem września kiedy to przyjdą przymrozki.Buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 08.08.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Sprawdzam czy potrafię.......http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89f8ed91a8029ed6.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.08.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 wcale się nie pocieszam,bo wysłuchałam dzisiaj w radiu,że sierpień już będzie taki do końca jak dzisiaj,lata mało w tym roku,skończy się z początkiem września kiedy to przyjdą przymrozki.Buuuuuu wez mnie nei strasz bo ja na wrzesien zaplanowalam elewacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 08.08.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Sprawdzam czy potrafię....... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89f8ed91a8029ed6.html wchodzac w link - dziala ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 08.08.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Inaczej nie potrafię..... http://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie/krok-2/?uniqId=d3c2edae8ee364e1571ca6cc7be88df4&isLogged=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.08.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 wez mnie nei strasz bo ja na wrzesien zaplanowalam elewacje!! ja też..... i koniecznie obejście ogarnąć żeby błota nie wnosić a z tymi akcjami - to co sie schrzaniło, takie dobre prognozy były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 09.08.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 dzień przed debiutem obniżyli ratingi bodajże portugalii i jeszcze komuś i w dniu debiutu, zamiast do góry, to większość giełd była na minusie..ot taki pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.08.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 mea a zadowolona jestes z wykonanej pracy i wspołpracy z Irkiem?? Ewus na muszki woda z octem w szklance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 09.08.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 ja też..... i koniecznie obejście ogarnąć żeby błota nie wnosić a z tymi akcjami - to co sie schrzaniło, takie dobre prognozy były ? Wielkich pieniedzy sie nie zrobilo, poki co. Ja polowe sprzedalem po 141 (zysk 5 pln na akcji.. malutko ale zawsze cos Reszte trzymam. We wrzesniu JSW wchodzi do WIG20 wiec bedzie odpal w gore Cierpliwym te akcje jeszcze dadza sporo zarobic. Niecierpliwi stracili po pare stowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 09.08.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Witamdzisiaj rano zauważyłem obok drogi dojazdowej do domu takie oto "ozdoby" - co to jest i do czego może służyć?wie ktoś?http://static.garnek.pl/3/7o/fi/5302e31ee4da3a16627868a/4.jpghttp://static.garnek.pl/3/7o/fm/7eff66c559880a16627872a/2.jpghttp://static.garnek.pl/3/7o/fo/5de08a7ad10c7a16627874a/1.jpg nie wiem czemu to ma służyć, więc na razie wstrzymam się ze zgłoszeniem tego na policję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.08.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 hehe moze ktos grobowiec chce budowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 09.08.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Słuchajcie czy ktoś ma/ zamierza kupić/ zainstalować wideodomofon? Jaką firmę/ model polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.08.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 netmar dzięki,już wlałam pół szklanki wody,pół octu.Mam nadzieję,że te muszki znikną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.08.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Tak my chcemy i mamy juz zakupiony Narazie próbowany tylko miedzy pokojami Firmę i model mogę sprawdzic dopiero w domu, ale wiem ze jest z 10'' wyswietlaczem, bezprzewodowy - wg mnie swietna sprawa zwlaszcza na letnie przebywanie na trasie lub ogrodzie, pamiec do 100 zdjec dzwoniacych os. tryb nocny podswietlania twarzy, to tyle co pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 09.08.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Tak my chcemy i mamy juz zakupiony Narazie próbowany tylko miedzy pokojami Firmę i model mogę sprawdzic dopiero w domu, ale wiem ze jest z 10'' wyswietlaczem, bezprzewodowy - wg mnie swietna sprawa zwlaszcza na letnie przebywanie na trasie lub ogrodzie, pamiec do 100 zdjec dzwoniacych os. tryb nocny podswietlania twarzy, to tyle co pamietam Jeśli możesz to sprawdź firmę i model A drogie takie cacko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.08.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 netmar dzięki,już wlałam pół szklanki wody,pół octu.Mam nadzieję,że te muszki znikną. a prosze mam nadzieje ze ten octowy zapaszek zadziała u mnie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.08.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Jeśli możesz to sprawdź firmę i model A drogie takie cacko? Moj przywieziono z USA, ale jakis czas temu widziałam podobny model na allegro za 950 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 09.08.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Słuchajcie czy ktoś ma/ zamierza kupić/ zainstalować wideodomofon? Jaką firmę/ model polecicie? Ja zamierzalem ale im dluzej uzytkuje zamek szyfrowy przy bramie (mam dwa kody - jednym otwieram brame, drugim furtke) tym ochota na videodomofon mi przechodzi Wszyscy znajomi znaja kod i sobie furtke sami otwieraja. Przynajmniej nie mam problemu z ankieterami i obwoznymi sprzedawcami jajek Jak trzeba to z kuchni czy salonu (mam widok na wejscie) moge otworzyc komus brame z pilota. Jedyne co by mi sie jeszcze czasem przydalo to zwykly dzwonek lub zwykly domofon ale z funkcja przekazania rozmowy na moja komorke. Bede mial monitoring (4-5 kamerek) to sobie popatrzec na wejscie bede mogl np. z TV czy sprzed komputera. Tak czy siak - nieznajomi maja przesrane, a znajomi albo znaja kod i sami wchodza albo sie wczesniej telefonicznie umawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 09.08.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No właśnie też jestem ciekawa jaka cena takiego wideodomofonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts