DagaAdam 09.08.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No właśnie też jestem ciekawa jaka cena takiego wideodomofonu 500-10000000 pln. 500 to chinszczyzna, 1000-1500 sensowne modele, 1500-5000 wypasy, a powyzej snobistyczne wersje dla bogaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 09.08.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No właśnie mi spodobał się taki:http://www.wideodomofon.pl/cena,842,onyx_mc_820c_abaxo_wideodomofon_z_dwoma_monitorami_lcd_8quot;.html Lub taki:http://www.wideodomofon.pl/cena,650,orno_sd880d4_2r19sr19s_zestaw_wideodomofonowy_dwurodzinny.html Potrzebujemy dwa monitorki, tylko nie wiem czy potrzebne nam są dwa przyciski? Trwają rozmyślania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.08.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No właśnie też jestem ciekawa jaka cena takiego wideodomofonu Dzwoniłam do meża i powiedział mi tylko tyle ze firma kenwei - szukałam na allegro, ale naszego modelu nie ma. i co jeszcze 10' to ma moj laptop a ekranik w wideodom. to 3,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 09.08.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dzwoniłam do meża i powiedział mi tylko tyle ze firma kenwei - szukałam na allegro, ale naszego modelu nie ma. i co jeszcze 10' to ma moj laptop a ekranik w wideodom. to 3,5 No właśnie te 10' wydawało mi się jakoś dużo, największy jaki znalazłam to 8' A firma kenwei - słyszałam że dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 09.08.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 witam, sprzedam tanio ok. 180 sztuk stempli o długości 2,50m, budowa w Skrzyszowie pozdrawiam Izarek, odbierz PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 09.08.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Byłam dzisiaj u Ewus. Wizja lokalna. I muszę Wam powiedzieć, że zdjęcia, które wkleiła absolutnie nie oddają piękna tego domu. Ślicznie. A górna łazienka ( z tą wypasioną wanną ).... ach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.08.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No właśnie te 10' wydawało mi się jakoś dużo, największy jaki znalazłam to 8' A firma kenwei - słyszałam że dobra. hehe no tak na videodomofon to duze duze choc jak porownam mojego pierwszego laptopa do tego obecnego to taki jakis mini ekranik Co do firmy to mam nadzieje ze po latach bede nadal zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netmar 09.08.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Byłam dzisiaj u Ewus. Wizja lokalna. I muszę Wam powiedzieć, że zdjęcia, które wkleiła absolutnie nie oddają piękna tego domu. Ślicznie. A górna łazienka ( z tą wypasioną wanną ).... ach ! oj tak łazienka piękna - nawet na zdjeciach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 09.08.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 A w rzeczywistości.... szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 09.08.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Wklejam dla Ewus i dla Was też ( może też ktoś będzie zainteresowany ) wątek o automatycznym podlewaniu ogrodu : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?33968-System-automatycznego-podlewania-ogrodu Wątek "wiecznie żywy" i wiecznie aktualny. No i cenne porady jak zrobić go samemu. Bo oczywiście firmy specjalizujące się w tym wołają bajońskie kwoty. Zwracam szczególną uwagę na porady Forumowicza Amber, który jest tam swoistego rodzaju fachowcem w tej dziedzinie i zawsze chętnie Wam doradzi. Potem wkleję to samo do MOJEGO wątku ogrodniczego. Dodam tam Wam jeszcze kilka rad odnośnie zakładania i pielęgnacji trawnika. W końcu idzie jesień a jesień to idealny czas na zakładanie trawników ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewus1719503518 09.08.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 A w rzeczywistości.... szok. Oj AGA )) dziękuję a ja musze powiedzieć, że bardzo miło się nam rozmawiało, cudowną dziewczyną jesteś Aga ) i na wejście wstrzeliła się w kwiatowe preferencje mojego męża hehehe, a rzadko się zdarza . Dziękuje bardzo za linka, zaraz się będę brała za przestudiowanie go )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 09.08.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Nie ma za co, Ewus. Było mi BARDZO MIŁO Was poznać. Będziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.08.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 mea a zadowolona jestes z wykonanej pracy i wspołpracy z Irkiem?? Ewus na muszki woda z octem w szklance u mnie spierniczyl wiezbe ale wziol to na klate /mysle ze tak mu sie oberwalo ze teraz 10 razy sprawdza/ i potem juz bylo wszystko super ... nadbitka elegancka, rowniutko poprzycinane ... tylko zwroc uwage zeby jetki byly poziomo b o u mnie strasznie uciekaly i teraz to wyszlo przy sufitach !! ogolnie mam z nim dobry kontakt, na poprawki przyjechal natychmiast !! /a do poprawek byla np uszczelka na rynnie czy przeciekajace plamy w 2 miejscach /niestety konieczne byly laty na folii i silikon miedzy dachowkami ... / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.08.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Słuchajcie czy ktoś ma/ zamierza kupić/ zainstalować wideodomofon? Jaką firmę/ model polecicie? moj maz ma kilka modeli "w obserwowanych" ... zalezy czy oczekujesz od niego minimum funkcjonalnosci czy chcesz zeby tez slozyl za fotoramke na przyklad powysylam ci na prv co ciekawsze modele kenwei "reklamuja" w dominium w wodzislawiu /bo sa jego dystrybutorem na nasz region/ ja znalazlam kilka ciekawych modeli z moja opcja fotoramki za rozsadna cene i wygladajace neizle !! grunt zeby obraz z kamerki byl ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.08.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Słuchajcie czy ktoś ma/ zamierza kupić/ zainstalować wideodomofon? Jaką firmę/ model polecicie? u mnie sie robi...ale kompleksowo łącznie z alarmem, kamerkami itp, firma F&Home, ceny nie znam bo płaciłam za wszystko razem, ale wydaje mi się że to przydatna sprawa, wszystko powinno działac do miesiąca wiec zobaczymy a co do wpisywania kodów - mam teraz w mieszkaniu domofon na kod....nie minął tydzień a wszystkie dzieciaki znały wszystkie kody wejścia, łącznie z kodem listonosza któy otwiera wszystkie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 09.08.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 u mnie sie robi...ale kompleksowo łącznie z alarmem, kamerkami itp, firma F&Home, ceny nie znam bo płaciłam za wszystko razem, ale wydaje mi się że to przydatna sprawa, wszystko powinno działac do miesiąca wiec zobaczymy a co do wpisywania kodów - mam teraz w mieszkaniu domofon na kod....nie minął tydzień a wszystkie dzieciaki znały wszystkie kody wejścia, łącznie z kodem listonosza któy otwiera wszystkie drzwi A bo w bloku to zupelnie inna para kaloszy U mnie rozwiazanie z zamkiem szyfrowym sprawdza sie doskonale od juz prawie 2 lat Zreszta - to tylko kod do otwarcia bramy / furtki, obojetnie jakiego bys rozwiazania nie zastosowala to zawsze zlodziej moze przeskoczyc przez brame i po otwarciu obudowy z napedu odblokowac go i otworzyc brame recznie Moj zamek ma jeszcze wbudowany czytnik kart RFID - przyznam ze w praktyce nie stosuje ale chyba sobie zamowie pare naklejek z RFID i nakleje na moj telefon - sa male, cienkie, wystarczy potem przylozyc komore do zamka i tak otwieramy furtke Sa tez bryloczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciekKamila 09.08.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 a ja mam jakies zaby w kotlowni, zagoscily sie i dziennie jedna lapie i pale w piecu, nie wiem jak sie ich pozbyc calkowicie ?;/ laza miedzy workami z opalem i co jakis czas zostawiaja mala kupke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 09.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 żaby z grilla btw gdzie kupujecie opał ? musze się rozejrzeć....podobno z Piekar najlepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.08.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 żaby z grilla btw gdzie kupujecie opał ? musze się rozejrzeć....podobno z Piekar najlepszy ? ja tez musze szukac bo na uruchomienei pieca bedzie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 09.08.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 a ja mam jakies zaby w kotlowni, zagoscily sie i dziennie jedna lapie i pale w piecu, nie wiem jak sie ich pozbyc calkowicie ?;/ laza miedzy workami z opalem i co jakis czas zostawiaja mala kupke JAKEM ŻABKA SPRZECIWIAM SIE MORDOWANIU NIEWINNYCH ŻABEK !!! ktos w koncu musi stanac w ich obronie !! ... widocznie im sie tam spodobalo a nie pomyslales o toalecie dla nich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts