alex_ 12.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 http://www.jasmin2.photosite.com/alex_/04_09_2005/IMG_2624.jpg tyle wydumałam podglądając Facia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.09.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 tyle wydumałam podglądając Facia Pozdrawiam wow dla mnie bomba szybko sie uczysz, tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 13.09.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 wow dla mnie bomba szybko sie uczysz, tak trzymać A co baba też może i proszę tak nie pisać bo a tak w ogóle to mam dużo ALE do tego, fotka na forum za wielka, a w albumie kombinowalam nad estetyką, ale jakoś nic z tego nie wyszło i mam wrażenie że to nie jest dla freeware'a i jak tu dogodzić kobiecie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 14.09.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 wow dla mnie bomba szybko sie uczysz, tak trzymać A co baba też może i proszę tak nie pisać bo a tak w ogóle to mam dużo ALE do tego, fotka na forum za wielka, a w albumie kombinowalam nad estetyką, ale jakoś nic z tego nie wyszło i mam wrażenie że to nie jest dla freeware'a i jak tu dogodzić kobiecie Pozdrowionka Do Kobiet nic nie mam służę radą, telefon na priv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 14.09.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Ale ja nie moge phone na priva bo mi mąż każe w budzie dla psa mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.09.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Facio dzięki za kontakt na priv ale będę się kontaktować jak ochłonę po wizycie w Nordei Pani mnie powaliła chodzi o zdolność kredytową rozumiem że banki mają różny sposób jej wyznaczania i liczę się z kwotą 20-30tys różnicy ale Pani poszła dalej wskazała różnicę w wys 100tys na naszą niekorzyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 16.09.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 No i dzisiaj po wniosku o telefoniczna konsultację Pani z Nordea ta co wie że jest netto i brutto i netto z ZUSem wyliczyła zdolność porównywalną z innymi bankami czyli jak się okazuje Nordea nie jest bankiem dla Marsjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 21.09.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/sport/n010.gif troszkę tutaj cicho.... czy nikt już się nie buduje w okolicach Bydgoszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.09.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Zostaliśmy tylko sami chyba na tym forum nikt wiecej nie buduje albo nie ma internetu ale nie ma tego złego co by na dobre:) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reteki 21.09.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Budują się a raczej czekają na pozwolenie na budowe.Ta biurokracja trwajaca prawie pół roku potrafi zniechęcić do wszystkiego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.09.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Nie jest źle to dopiero początek dalej to się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.09.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 My walczymy z architektami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.09.2005 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 U nas w fazie projektu to były cudau jednej kobiety jak nam sypnęła ceną to się załamaliśmy i prosimy o rabat a ona że jak nie mamy pieniędzy to po co budujemyodpadła w przedbiegach ale za to oświeciła nas że mamy słup na działce który przeszkadzaa stoi zaledwie kawałek przy granicy za to poszliśmy do jej konkurentki od razu lepiej się skończyłoale zaczęliśmy walkę ze słupem, który okazał się TPSA i parę kwestii przez to się przesunęło i to kupę czasubo my im pismo oni na odpowiedź ok.30dnii tak w sprawie słupa na naszej działce dzwonili z Olsztyna, z chyba Katowicw każdym razie ze Śląska i ktoś ze Szczecina się odezwał i nawet wystosowali prawnika do kontaktu z namia koleś bez skrupółów WIECIE ŻE DO MNIE PO UZGODNIENIA MUSICIE PRZYJSCtakże pomyślcie zanim coś zrobicie coś w ten deseń szłoa i tak skubani przeciągali jak tylko się da i niemożna było o pozwolenie startowaćskończyło się że do 1listopada słupa nie ma byćna razie nie ma jeszcze prąduteż projektują linię i Fordońska Spółdzielnia to przeciągaa by ktoś pomyślał że jak pozwolenie to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.09.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Właśnie się dowiedziałam że za 3m-ce wyjdzie projekt linii energetycznej z pracowni projektowej nic tylko płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.09.2005 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 W sumie oby to zrobili do marca a tak w ogóle pierwsze warunki mówiły o prądzie za parę lat kwestia budowy trafo później nastąpiły zmiany ale jeszcze nie satysfakconujące no nie ma być już ale max. 1 rok powinni się wyrabiać to jest skandal że tyle to trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.09.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 alex_ pogubilismy się troszkę czytając to wszystko o słupie i prądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.09.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 alex_ pogubilismy się troszkę czytając to wszystko o słupie i prądzie Jutro postaram się jaśniej teraz muszę uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 23.09.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 alex_ pogubilismy się troszkę czytając to wszystko o słupie i prądzie teraz już mogę może uda mi się jaśniej jeśli chodzi o prąd złożyliśmy wniosek o warunki a oni że prąd za kilka lat może ujmą w planach budowy trafo na 2008 to my odwołanie a oni nowe warunki że będzie wcześniej bo nie na trafo a na istniejącej linii (wcześniej nie było możliwe z powodu zbyt dużego obciążenia) teraz już może obciązenia nie ma Podpisaliśmy umowę i wpłaciliśmy i mamy umowę że 12 m-cy trwa projekt a max 6m-cy później realizacja bo trzeba przetarg itd.... a ja się dowiedziałam że za 3m-ce dopiero wyjdzie z fazy projektu chociaż istniała szansa że do końca września uda się to zrobić chcąc nie chcąc prąd będzie przed 2008 to jest Ok ale chcielibyśmy aby był przed 03.2006 i to może być problem a w marcu miała by przyjść firma stawiająca domek mam nadzieję że jaśniej chociaż wiem że mam z tym problem ale nie jestem nauczycielką czyli jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 23.09.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Jeśli chodzi o prąd to jest bardziej skomplikowane i nie wiem czy to opisywać albo jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 23.09.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 alex_ pogubilismy się troszkę czytając to wszystko o słupie i prądzie teraz już mogę może uda mi się jaśniej jeśli chodzi o prąd złożyliśmy wniosek o warunki a oni że prąd za kilka lat może ujmą w planach budowy trafo na 2008 to my odwołanie a oni nowe warunki że będzie wcześniej bo nie na trafo a na istniejącej linii (wcześniej nie było możliwe z powodu zbyt dużego obciążenia) teraz już może obciązenia nie ma Podpisaliśmy umowę i wpłaciliśmy i mamy umowę że 12 m-cy trwa projekt a max 6m-cy później realizacja bo trzeba przetarg itd.... a ja się dowiedziałam że za 3m-ce dopiero wyjdzie z fazy projektu chociaż istniała szansa że do końca września uda się to zrobić chcąc nie chcąc prąd będzie przed 2008 to jest Ok ale chcielibyśmy aby był przed 03.2006 i to może być problem a w marcu miała by przyjść firma stawiająca domek mam nadzieję że jaśniej chociaż wiem że mam z tym problem ale nie jestem nauczycielką czyli jest OK ok czyli będziemy mieli w tym samym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts