alex_ 02.11.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 stemple drewniane to jak byście coś wiedzieli to bardzo chętnie my również bo w tym temacie to zima całkowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldas 03.11.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Mam do zbycia stęple drewniane od 2,5 do 2.8m.długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldas 03.11.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Stęple są w Zielonce po rozstęplowaniu stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 03.11.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Bardzo chętnie zobaczę na privie cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 04.11.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Nareszcie TPSA zabrała mi słup z działki co prawda po terminie ale teraz przynajmniej można zacząć coś robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 04.11.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 grupa chętnych na kawę rośnie już z Faciami jestem umówiona chyba RobertEs dołączysz miejsce to taras tego co go pierwszy będzie miał termin bliżej nieokreślony pewnie ze sie na to piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.11.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 pewnie ze sie na to piszę No to jesteśmy umówieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.11.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Ale na poważnie - jesteśmy umówieni. Teraz tylko będziemy się wspierać podczas budowania naszych domów. Ten kto pierwszy będzie miał taras to jedziemy do niego (możemy pić kawe z plastikowych kubeczków bez cukru i bez mleczka ) Życzę żeby nam się wszystkim udało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 06.11.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 alex wiesz coś już o tych stemplach? ciekawa propozycja? no i czytałam, że udało Ci się dostać kredyt w Millenium długo nad nimi pracowałaś? Jak długo czekałaś na odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.11.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 alex wiesz coś już o tych stemplach? ciekawa propozycja? no i czytałam, że udało Ci się dostać kredyt w Millenium długo nad nimi pracowałaś? Jak długo czekałaś na odpowiedź? udało się dostać decyzję kredytową a trwało to tydzień a w sumie miesiąc zbierałam dokumenty i negocjowałam warunki które trochę się zmieniły a jeśli chodzi o stemple to cisza nic nie wiem :? a kawa jak najbardziej my zamierzamy coś robić krótko po nowym roku nasza technologia na to pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.11.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Tylko pogratulować i trzymamy kciuki za tempo prac budowlanych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 08.11.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 alex wiesz coś już o tych stemplach? ciekawa propozycja? Prawdopodobnie ja będę mial troche stempli do sprzedania (ok.40szt - mialem wiecej ale czesc zostala pocięta) - zostaly mi stemple róznej dlugosci 2,5-3m grube i ociosane kupilem je po 5 zl./szt i w tej cenie moglbym je odsprzedać pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 08.11.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 a kawa jak najbardziej my zamierzamy coś robić krótko po nowym roku nasza technologia na to pozwala ... ja rozpoczynam nowy sezon w marcu - w tym roku jeszcze zostala mi więźba i dachówka... jak zdąże to może jeszcze ścianki dzialowe TARAS na pewno w polowie przyszlego roku... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 08.11.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Jakie planujecie ogrzewanie w swoich domach??[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.11.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Hm my się zastanawiamy nad ogrzewaniem prądem tzn. ogrzewanie podłogowe elektryczne, a w pokojach grzejniki. Atak naprawdę marzy nam się pompa ciepła - ale drooooooooooogo Robert - szczerze to stemple troche drogie. A Ty jakie będziesz miał ogrzewanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 09.11.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Prawdopodobnie ja będę mial troche stempli do sprzedania (ok.40szt - mialem wiecej ale czesc zostala pocięta) - zostaly mi stemple róznej dlugosci 2,5-3m grube i ociosane kupilem je po 5 zl./szt i w tej cenie moglbym je odsprzedać pozdrowienia No drogawo bo są już używane, czyli taniej myslę że jakieś 3zl/szt mogłoby być dobrze. Sąsiad no Ty nie bądź taki Faciowa co Ty na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 09.11.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Hm my się zastanawiamy nad ogrzewaniem prądem tzn. ogrzewanie podłogowe elektryczne, a w pokojach grzejniki. Atak naprawdę marzy nam się pompa ciepła - ale drooooooooooogo A Ty jakie będziesz miał ogrzewanie? A my się szykujemy na gaz + kominek z płaszczem, nie wiem jak to wyjdzie przy tych cenach gazu w razie czego będzie sam kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 10.11.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 No właśnie ten drożejący gaz. Jestem ciekawa jak nas prąd wyniesie. Pożyjemy zobaczymy. Stemple już mamy zamówione po 2 zł/szt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 10.11.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2005 No drogawo bo są już używane, czyli taniej myslę że jakieś 3zl/szt mogłoby być dobrze. Sąsiad no Ty nie bądź taki Wiem, że drogo je kupilem, ale są naprawde grube i ladne stemple. Nie chce wyjść też na jakiegoś sknere, dlatego mówie szczerze. ... co do tego że używane - to nawet lepiej bo są dobrze wyschnięte - za świeże nie mogą być bo podobno się minimalnie uginają. Jeżeli masz za 2 zl./szt to bierz i się nie zastanawiaj. Ja jak kupowalem to nawet leśniczy wolal 4zl Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.11.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 No właśnie ten drożejący gaz. Jestem ciekawa jak nas prąd wyniesie. Pożyjemy zobaczymy. Stemple już mamy zamówione po 2 zł/szt. Pozdrawiam Faciowa próbuje pół dnia napisać a to nie działa, gdzie są te stemple i czy jest ich więcej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts