facio 11.11.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 No właśnie ten drożejący gaz. Jestem ciekawa jak nas prąd wyniesie. Pożyjemy zobaczymy. Stemple już mamy zamówione po 2 zł/szt. Pozdrawiam Faciowa próbuje pół dnia napisać a to nie działa, gdzie są te stemple i czy jest ich więcej?? No ładnie to ja tyram na działce a tutaj żona mi się rozpisuje i jeszcze w błąd wprowadza... małe sprostowanko: stemple będą we wtorek (jak wszystko się uda) i wychodzi, że po 2,5pln obdzwoniłem wszystkie nadleśnictwa włącznie z "nadkanalem" w Murowańcu... ale po nowym roku.... alex_ ile potrzebujesz tych stempli? daj znać jak najszybciej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.11.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 No właśnie ten drożejący gaz. Jestem ciekawa jak nas prąd wyniesie. Pożyjemy zobaczymy. Stemple już mamy zamówione po 2 zł/szt. Pozdrawiam Faciowa próbuje pół dnia napisać a to nie działa, gdzie są te stemple i czy jest ich więcej?? No ładnie to ja tyram na działce a tutaj żona mi się rozpisuje i jeszcze w błąd wprowadza... małe sprostowanko: stemple będą we wtorek (jak wszystko się uda) i wychodzi, że po 2,5pln obdzwoniłem wszystkie nadleśnictwa włącznie z "nadkanalem" w Murowańcu... ale po nowym roku.... alex_ ile potrzebujesz tych stempli? daj znać jak najszybciej ! a w tym murowańcu to za ile mają bo u nas to szczegółów nie znam bo mężusia nie ma ale może moglibyśmy poczekać do przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 11.11.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 No właśnie ten drożejący gaz. Jestem ciekawa jak nas prąd wyniesie. Pożyjemy zobaczymy. Stemple już mamy zamówione po 2 zł/szt. Pozdrawiam Faciowa próbuje pół dnia napisać a to nie działa, gdzie są te stemple i czy jest ich więcej?? No ładnie to ja tyram na działce a tutaj żona mi się rozpisuje i jeszcze w błąd wprowadza... małe sprostowanko: stemple będą we wtorek (jak wszystko się uda) i wychodzi, że po 2,5pln obdzwoniłem wszystkie nadleśnictwa włącznie z "nadkanalem" w Murowańcu... ale po nowym roku.... alex_ ile potrzebujesz tych stempli? daj znać jak najszybciej ! a w tym murowańcu to za ile mają bo u nas to szczegółów nie znam bo mężusia nie ma ale może moglibyśmy poczekać do przyszłego roku nie wiem po ile skoro nie mieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 11.11.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Facio napisz wiecej skąd te stemple i jakie czy z korą czy bez jak transportowo jak chcesz możesz na privabo my potrzebujemy ok.50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 11.11.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2005 Facio napisz wiecej skąd te stemple i jakie czy z korą czy bez jak transportowo jak chcesz możesz na priva bo my potrzebujemy ok.50 poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.11.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Facio napisz wiecej skąd te stemple i jakie czy z korą czy bez jak transportowo jak chcesz możesz na priva bo my potrzebujemy ok.50 poszło na priv Dzięki bardzo na razie ten temat się oddalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pooh-atec 22.11.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Cześć i czołem, po przejrzeniu grupy wydaje mi się, że jestem z rejonu, gdzie do sąsiadów daleko Ziemia jest w okolicach Lipinek - gm. Warlubie, w zasadzie na granicy z woj. pomorskim Ziemia jest, projekt zamówiony - szkielet - tu pewnie będę uśmiechać się do Alex Domek mały: niecałe 70 m i planujemy ogrzewanie tylko kominkiem - i ciekawe, co o tym myślicie? Pozdrowienia dla całej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.11.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Cześć i czołem, po przejrzeniu grupy wydaje mi się, że jestem z rejonu, gdzie do sąsiadów daleko Ziemia jest w okolicach Lipinek - gm. Warlubie, w zasadzie na granicy z woj. pomorskim Ziemia jest, projekt zamówiony - szkielet - tu pewnie będę uśmiechać się do Alex Domek mały: niecałe 70 m i planujemy ogrzewanie tylko kominkiem - i ciekawe, co o tym myślicie? Pozdrowienia dla całej grupy jak najbardziej alex_ tez sie uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.11.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 PRZEPRASZAM BARDZO powinnam zacząć od wielkich PODZIĘKOWAŃ dla FACIA stemple leżą i czekają na mnie i lepsze czasy FACIO DZIĘKUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.11.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Mam pytanie kto ma namiary na dobrego cieślę, dekarza. A może ktoś wie gdzie można kupić więźbę dachową (TANIĄ!!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 24.11.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Mam pytanie kto ma namiary na dobrego cieślę, dekarza. A może ktoś wie gdzie można kupić więźbę dachową (TANIĄ!!!). witam, W przyszlym tygodniu cieśla zaczyna u mnie, zobaczymy efekty.... mam go z polecenia - widzialem efekty jego pracy - dlatego mam nadzieje że nie odwali fuszerki więźbę kupowalem w tartaku w Gorzeniu (nie wiem czy najtaniej) ale w okolicy nie znalazlem lepszej oferty - porównywalem z tartakiem w Mroczy i Zielonce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.11.2005 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witaj Robert!!! Bardzo bym prosiła namiar na Cieślę i na tartak w Gorzeniu. Na priva albo emaila. plisssss Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 25.11.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witaj Robert!!! Bardzo bym prosiła namiar na Cieślę i na tartak w Gorzeniu. Na priva albo emaila. wyslane pzdr Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.11.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Witaj Robert!!! Bardzo bym prosiła namiar na Cieślę i na tartak w Gorzeniu. Na priva albo emaila. wyslane pzdr Robert dzięki odebrane pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.11.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 alex_ and RobertEs Bylśmy dzisiaj z Agą przejazdem na inspekcji budowlanej w murowańcu. Widzieliśmy Wasze działeczki i budowle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.11.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Ja tylko mogę podać namiary na stropy betonowe terriva i filigran oraz nadproża L-19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.11.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 alex_ and RobertEs Bylśmy dzisiaj z Agą przejazdem na inspekcji budowlanej w murowańcu. Widzieliśmy Wasze działeczki i budowle i jak wrażenia bo my też tam dzisiaj byliśmy z naszym wykonawcą jak wiesz o tym jak dobrze pójdzie na początku stycznia powinno zacząć się coś dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.11.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Ja tylko mogę podać namiary na stropy betonowe terriva i filigran oraz nadproża L-19. alex_ stemple czekaja bardzo proszę o namiary RobertEs nawet reklamę ma na domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 26.11.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 alex_ and RobertEs Bylśmy dzisiaj z Agą przejazdem na inspekcji budowlanej w murowańcu. Widzieliśmy Wasze działeczki i budowle i jak wrażenia bo my też tam dzisiaj byliśmy z naszym wykonawcą jak wiesz o tym jak dobrze pójdzie na początku stycznia powinno zacząć się coś dziać alex_ każda budowa inna.. np. Wy nie macie ocieplonych fundamentów a Wasz sąsiad ma... jedni grodzą działki inni nie... Czytam na "szkielecikach" o Waszych postępach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.11.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Właśnie dzisiaj rozmawiałam o tym z naszym kierownikiem i mi tłumaczył, że ocieplanie to stara metoda i nic poza dodatkowymi kosztami nie wnosijeżeli fundamenty ocieplane na zewnątrz to trzeba całe fundamenty ogrzać do jakiejś temp. i styropian po to aby nie uciekało ciepłoa nie ma sensu ogrzewać muru w ziemidlatego u nas będzie styropian na podłodze wylanej w poziomiei połączy się z tym w pionie i stworzy taką jednolitą izolację domu od ziemi i od powietrza na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts