MałaR. 09.07.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Gdzie i za ile można kupic miałki piasek nadajacy sie do ubijania, pod kostkę brukową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 10.07.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Czy ktoś może mi polecić firmę od drzwi wew. Drzwi tanie ładne i szybko zamontowane...wiem to niemożliwe Szukam dobrych drzwi Zamawialam drzwi w Portlandzie na Jagiellońskiej z firmy DRE. Wybór bardzo dobry, obsluga polecam, z termianmi gorzej. Widziałam u znajomej te drzwi - podtrzymuję niedrogie i bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 10.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 preparat do impregnacji wiezby kupilem za okolo 84 zeta - 5 litrow koncentratu - wyjdzie z tego 50 litro gotowego speyfiku. wiem ze tani lecz polecili mi to ciesle z duuuuuuuuuzym stazem - polecani zreszta na tym forum przez inne osoby cześć - możesz coś więcej napisać?? Rozumiem, że skoro sam kupowałeś ten preparat to i sam impregnowałeś... My też planujemy zrobić to sami. Jak to robiłeś - wcierałeś, malowałeś pędzlem czy może moczyłeś drewno. I co kupiłeś do impregnacji? No i nasuwa mi się też pytanie o utylizację tego płynu 50l wystarczyło Ci na ile drewna? pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 10.07.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 gdzie moge kupic siatke zrojeniowa, zgrzewalna mam ulotkę (chyba z Arko dostaliśmy ją) - CENTROSTAL-WROCłAW oferuje takie siatki zgrzewalne z drutów stalowych gładkich i żebrowanych. tel. 071 325 53 83, 071 325 10 71-79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 10.07.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 dori - dzieki - juz znalazlam - w Nakle - po 9,5 za sztuke ( W castoramie po 41 - ale mniejsze oczka) i chyba w czwartek sie wybierzemy po 20 siatek bo na piatek przewidziano zalanie stropu - choc z ta pogoda nic nie wiadomo a u Ciebie - co teraz sie dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 10.07.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 ach- i mialam pisac ze znow beton zdrozal...na pocieszenie pani w Thomas Beton powiedziala ze w sierpniu znow podwyzka - i jesli mam mozliwosc zalac strop w lipcu - to mam zalewac. Druga polowa roku miala byc bardziej laskawa dla budowlanki - wiec czy to prawda czy tylko chwyt marketingowy aby zamawiac szybko beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 10.07.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 dori - dzieki - juz znalazlam - w Nakle - po 9,5 za sztuke ( W castoramie po 41 - ale mniejsze oczka) i chyba w czwartek sie wybierzemy po 20 siatek bo na piatek przewidziano zalanie stropu - choc z ta pogoda nic nie wiadomo a u Ciebie - co teraz sie dzieje?? jakie masz wymiary tej siatki? I w Nakle - gdzie ją kupujesz? Pytam bo i my niebawem pewnie będziemy się za tym rozglądać. Czyli domyślasz się, że u nas trwają prace przygotowawcze pod strop - nadproża, podciąci, słupy... strasznie mnie irytuje ta pogoda, wszystko spowalnia. No ale co nagle to po diable .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 10.07.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 w projekcie mam oczko co 15, z drutu 5udalo mi sie dostac 10 z drutu 3i taka wezme - wystarczy mi - w koncu od zazbrojenia konstrukcji stropu sa inne pretyw Castoramie byly bardzo geste - i stad chyba ta cena siatki z Nakla maja 1x2 metry - i taka wlasnie kosztuje 9,5 zlpodaje adres Stalbud Naklo, Jacowskiego 4 tel. 386 50 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 10.07.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Orientuje się ktoś czy można gdzieś wypozyczyć mały traktorek do zaorania i bronowania działki? Normalnej wielkości traktor raczej nie bardzo nam pasuje i myslimy o czyms mniejszym. Są jakieś szanse na znalezienie takiego sprzętu? Na Łęczyckiej jest wypożyczalnia maszyn. Sami chcemy wziąć glebogryzarkę( doba 100 zł) + kaucja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 10.07.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Czy macie namiary na sprzęt do bram przesuwnych, bądź wykonawców takich bram.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 10.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Cześć AGA ŻONA FACIA. Jeszcze żyję , wnerwiona na "fachowców", na przeciąganie terminów, ale żyję i napisałam ci na priva. Co tam u ciebie? Prace postępują zgodnie z terminem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 10.07.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Orientuje się ktoś czy można gdzieś wypozyczyć mały traktorek do zaorania i bronowania działki? Normalnej wielkości traktor raczej nie bardzo nam pasuje i myslimy o czyms mniejszym. Są jakieś szanse na znalezienie takiego sprzętu? Na Łęczyckiej jest wypożyczalnia maszyn. Sami chcemy wziąć glebogryzarkę( doba 100 zł) + kaucja. Dziękuję Nie wiem co prawda gdzi ejest Łęczycka, ale mężu będzie bardziej zorientowany. Wyślę go, żeby zobaczył jakim sprzętem dysponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 10.07.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Łęczycka jest na koncu Bartodziejow - rownolegla do Szajnochy. prostopdla do Sklodowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 10.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dzięki, już wiem gdzie jest Łęczycka. Słabo znam Bydgszcz, ale wiem gdzie jest Skłodowskiej hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 10.07.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 preparat do impregnacji wiezby kupilem za okolo 84 zeta - 5 litrow koncentratu - wyjdzie z tego 50 litro gotowego speyfiku. wiem ze tani lecz polecili mi to ciesle z duuuuuuuuuzym stazem - polecani zreszta na tym forum przez inne osoby cześć - możesz coś więcej napisać?? Rozumiem, że skoro sam kupowałeś ten preparat to i sam impregnowałeś... My też planujemy zrobić to sami. Jak to robiłeś - wcierałeś, malowałeś pędzlem czy może moczyłeś drewno. I co kupiłeś do impregnacji? No i nasuwa mi się też pytanie o utylizację tego płynu 50l wystarczyło Ci na ile drewna? pzdr! w innym temacie: ciesli mam teraz zarabistych i za wiezbe, deski i pape - place 30 zeta (najdrozej jak znalazlem to bylo 43 zeta (po rabacie 40) dachowka + wykonczenia (blacha, rynny i nie wiem sam co jeszcze) - place 30 zeta jak sie nazywa impregnat to napisze jak przeczytam malujemy sami po rozcienczeniu takim sporym pedzlem - w planie 2-3 warstwy mam w metrach nastepujace ilosci: wiezba - ponad 7 deski - ponad 4 laty - nieca 1 jak bedzie z wydajnoscia to napisze jak skoncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 10.07.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Łęczycka jest na koncu Bartodziejow - rownolegla do Szajnochy. prostopdla do Sklodowskiej A gdzie dokładnie na Łęczyckiej? Bo tez chyba sobie odpuszczę przewalania mnóstwa humusu na swoje miejsce za pomoca łapaty i taczki. Nie nadążam lebiody z tej hałdy wyrywać... JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 10.07.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Poszukuję łat 6x4cm 3,6kubika zaimpregnowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 10.07.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Poszukuję łat 6x4cm 3,6kubika zaimpregnowanych. napisz lepiej w jakiej cenie szukasz. JesterS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 10.07.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Poszukuję łat 6x4cm 3,6kubika zaimpregnowanych. napisz lepiej w jakiej cenie szukasz. JesterS To oczywiste, że najtaniej jak można. A cenę podaje sprzedawca a nie kupujący. Trochę sprawdziłem i jestem przerażony. Każdy zresztą tego doświadczy jak stanie przed kładzeniem dachówki. Szukam po prostu tanio kupić łaty - to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cookiez 10.07.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 witam mam na zbyciu 50szt. pustaków wentylacyjnych ceramicznych (z systemu kominowego twister crh klinkier) o wym. 180x180x250wystarczy na dwa ciągi kominowe około 6m. odbiór we własnym zakresie z budowy http://www.crh-klinkier.pl/gfx/twister/kanaly_wentylacyjne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts