alex_ 16.03.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 1. Docięty bloczek z betonu komórkowego o 1 cm cieńszy niż otwór, posmarowany od góry klejem a od spodu rozparty pianką? Że się tak wyrażę: trąba ze mnie http://akwa.ovh.org/forum/usmiech.jpg no sąsiad trąba jak nic , bo choćby po drodze wejść na kawę i podpytać też da radę może szanowny małżonek coś by doradził choćby z okazji zdobywanej wiedzy w szkole a i stosunki sąsiedzkie by się uczłowieczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 16.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam! Czy ktoś z Was ma okna M&S firmy Oknoplus. Czy jesteście zadowoleni z wyboru? W piątek mam montaż. Jakieś uwagi co do ekipy montującej? Pozdrawiam. Generalnie my mamy, Faciowie z rodziną, Marciny z Bydzi, RobertEs i nie słyszałam aby ktoś narzekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 16.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 A tak przy okazji, czy spaliście w swoich domkach zaraz po montażu okien. Słyszałam, że wiele osób tak robi i zastanawiam się czy to ma sens. Jest ogolna psychoza w tym temacie. Na pewno wielu osobom okna ukradziono, ale wydaje mi sie ze temat urosl do rangi legendy czy mitu, ktory troche odstaje od rzeczywistosci. Tak czy siak proby "ataku" nie mozna wykluczyc. Ja tez uleglem tej "okiennej sraczce" i w dniu montazu okien montowalem tez alarm i spalem na budowie... Michal My generalnie popłynęliśmy z nurtem "sraczki okiennej" i spaliśmy w kwietniu w domu nieocieplonym ze słoneczkiem i namiotem zrobionym w pokoju z opakowań wełny mineralnej dostarczonej na tzw. kreskę z nieznaną bliżej datą wpływu kolejnej transzy a przy podpisywaniu umowy powiedzieliśmy sprzedawcy, aby łaskawie poinformował ekipę iż zamierzamy okien w nocy pilnować ale oburzenie na twarzy sprzedawcy wyrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 16.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 WYCINEK Z PLANOWANEGO BRAKU PRĄDU Białe Błota > Murowaniec ul.: Strusia, Żurawia i przyległe do w/w ulic. > w dniach: 2009-03-21 - 2009-03-21, > w godzinach: 08:00 - 15:00[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 16.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 no sąsiad http://akwa.ovh.org/forum/usmiech.jpg jak nic , bo choćby po drodze wejść na kawę i podpytać też da radę może szanowny małżonek coś by doradził choćby z okazji zdobywanej wiedzy w szkole a i stosunki sąsiedzkie by się uczłowieczyły Ale właśnie mają na uwadze uczłowieczone sąsiedztwo nie chciałem po nocy głowisi zawracać i w nauce przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 16.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 no sąsiad http://akwa.ovh.org/forum/usmiech.jpg jak nic , bo choćby po drodze wejść na kawę i podpytać też da radę może szanowny małżonek coś by doradził choćby z okazji zdobywanej wiedzy w szkole a i stosunki sąsiedzkie by się uczłowieczyły Ale właśnie mają na uwadze uczłowieczone sąsiedztwo nie chciałem po nocy głowisi zawracać i w nauce przeszkadzać. no ale sąsiad odrobina dobrej woli i uczłowieczyć sprawę by się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia555 16.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Cześć, Poszukuję jakiegoś sensownego fachowca lub firmy od DGP. Chodzi mi przede wszystkim o przygotowanie projektu/konsultacje. Możecie kogoś polecić ? Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 17.03.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Korzystając z okazji, chciałbym podziękować alex_ za pomoc związaną z filigranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 17.03.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ale generalnie też polecam Hoermanna (choć niekoniecznie salon Nalazka z Łęczyckiej). Tylko trzeba pamiętać, że do siłowników Hoermana nie pasują inne niż macierzyste systemy zdalnego sterowania (np. nice nie jest kompatybilny). Czemu odradzasz salon na Łęczyckiej? Zamówiłam u nich bramę i właśnie za nią czekam. Obsługa miła, pan wydawał się bardzo kompetentny. Pojechał z nami na budowę i tak długo kombinował, aż wykombinował jak i jaką wstawić bramę aby uniknąć dodatkowych kosztów, jakie byśmy ponieśli na skutek błędu w projekcie. Masz jakieś złe doświadczenia z tą firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_partner 17.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 z Waszej Bydgoskiej Grupy to jest grupa bydgosko-toruńska i mimo wszystko myślę że się z nią identyfikujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magak 18.03.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Szukam firmy z uprawnieniami na wykonanie przyłącza wodociągowego w Bydgoszczy - ok. 10m. Projekt i pozwolenia już mam. Może ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magak 18.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Eee, myślałam, że przeskoczę na 200. stronę. No trudno Ale pytanie jak najbardziej aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 18.03.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ale generalnie też polecam Hoermanna (choć niekoniecznie salon Nalazka z Łęczyckiej). Czemu odradzasz salon na Łęczyckiej? (...) Nie odradzam, a jedynie niekoniecznie polecam, a to spora różnica Przyczyny tego nie są bardzo poważne, brama jak i montaż nie były jak dotąd reklamowane. Nie mniej w pewnym momencie okazało się, że nie wszystko co obiecywali spełnili, a wyjaśnienia nie były przekonujące. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 19.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Mam pytanko: Czy ktoś z was przedłużał termin zakończenia inwestycji w umowie z bankiem? Jeśli tak to o ile i czym to uzasanialiście? PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Mam pytanko: Czy ktoś z was przedłużał termin zakończenia inwestycji w umowie z bankiem? Jeśli tak to o ile i czym to uzasanialiście? Pozdrawiam Marcin Ja przedłużałam, bo nie zdążyliśmy zrobić płotu . Przedłużyliśmy termin o 8 miesięcy. Uzasadniliśmy problemami z dostawami materiałów i opóźnieniami w pracy ekip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 19.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja przedłużałam, bo nie zdążyliśmy zrobić płotu . Przedłużyliśmy termin o 8 miesięcy. Uzasadniliśmy problemami z dostawami materiałów i opóźnieniami w pracy ekip. A w jakim banku jeśli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 19.03.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 W ING Banku Śląskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guśka1 19.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Nie odradzam, a jedynie niekoniecznie polecam, a to spora różnica Przyczyny tego nie są bardzo poważne, brama jak i montaż nie były jak dotąd reklamowane. Nie mniej w pewnym momencie okazało się, że nie wszystko co obiecywali spełnili, a wyjaśnienia nie były przekonujące. pozdrawiam Dzięki. W środę mam montaż. Zobaczymy jak się spiszą. Mam nadzieję, że nie będę uderzać głową w prowadnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ETOR 20.03.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 chciałem oddać dom do użytkowania ale bez Świadectwa Charakterystyki energetycznej nie mogłem tego uczynić. Zdenerwowałem się i zrobiłem uprawnienia ( studia podyplomowe). Teraz zapraszam wszyskich co potrzebują takie Świadectwo[ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.03.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 chciałem oddać dom do użytkowania ale bez Świadectwa Charakterystyki energetycznej nie mogłem tego uczynić. Zdenerwowałem się i zrobiłem uprawnienia ( studia podyplomowe). Teraz zapraszam wszyskich co potrzebują takie Świadectwo [ moderowano - reklama ] Ale ściema - studia podyplomowe w 3 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts