anja8 03.10.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam, moim marzeniem jest adaptacja stodoły z warsztatem na domek, potrzebuje w związku z tym projektu. Czy znacie kogoś kto narysuje taki projekt, najlepiej za nieduże pieniądze... Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 03.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Jestem na etapie rozglądania się za oknami PCV - w okleinie zloty dąb. Zależy mi na stosunkowo ciepłych i dobrych oknach. Jakiego producenta polecacie? Jakie macie doświadczenia? Myślałem trochę o Oknovidzie - ale czytając wątki o fatalnym serwisie powiem szczerze, że mam spore obawy co do tej firmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 03.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Wczoraj wstawiłem 3-szybowe okna + rolety z LECHA, wykonanie co najmniej dobre, po zimie powiem więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia555 03.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 tylko nie Katafiasza pliz Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 04.10.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Jestem na etapie rozglądania się za oknami PCV - w okleinie zloty dąb. Zależy mi na stosunkowo ciepłych i dobrych oknach. Jakiego producenta polecacie? Popoularne i sprawdzone przez pare z grupy osob - M&S w regionie sprzedawane przez Oknoplus (willa Gertruda przy Jagiellonskiej). Ja mam od roku i jestem bardzo zadowolony - profil sevenline - bardzo masywne. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.10.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jestem na etapie rozglądania się za oknami PCV - w okleinie zloty dąb. Zależy mi na stosunkowo ciepłych i dobrych oknach. Jakiego producenta polecacie? Popoularne i sprawdzone przez pare z grupy osob - M&S w regionie sprzedawane przez Oknoplus (willa Gertruda przy Jagiellonskiej). Ja mam od roku i jestem bardzo zadowolony - profil sevenline - bardzo masywne. Michal Też mam M&S profil Thermo, trzyszybowe. Bardzo ciepłe. jestem z nich zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 05.10.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jestem na etapie rozglądania się za oknami PCV - w okleinie zloty dąb. Zależy mi na stosunkowo ciepłych i dobrych oknach. Jakiego producenta polecacie? Popoularne i sprawdzone przez pare z grupy osob - M&S w regionie sprzedawane przez Oknoplus (willa Gertruda przy Jagiellonskiej). Ja mam od roku i jestem bardzo zadowolony - profil sevenline - bardzo masywne. Michal Też mam M&S profil Thermo, trzyszybowe. Bardzo ciepłe. jestem z nich zadowolona. również polecam M&S mam w orzechu "tytanowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 05.10.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ...Myślałem trochę o Oknovidzie - ale czytając wątki o fatalnym serwisie powiem szczerze, że mam spore obawy co do tej firmy... nie mysl nawet o nich wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majcher 05.10.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Słuchajcie, czy ma ktoś może studnie w garażu? Mój majscer powiedział ze nam wykopie w garazu i będzie grało ale mąż obawia się o żyły wodne. Co prawda nad garażem planuję pralnie, garderobę i muzykalnie (mąż muzyk) więc nikt nie będzie spać tam (może gościnnie teściowa - hi hi) ale czy to ma duże znaczenie? Witam Wydaje mi się, że nie masz się czego obawiać. Nie wiem jaką studnię masz zamiar robić, ale raczej nie budowaną z kręgów. My mamy studnię do podlewania ogrodu, fachowcy, którzy ją robili po prostu wwiercili się w ziemię i wpuścili na głebokość 6m rurę o średnicy ok. 5cm. Cały otwór był niewiele większy więc nie widzę zagrożenia dla stabilności budynku. Szczególnie jeśli wykopiesz studnię przed zagęszczeniem podłoża pod chudziaka i posadzkę. Jeżeli jednak obawiasz się tego, możesz wkopać rurę np. metr od domu i wpuścić ją pod fundamentem do garażu. Sprawa jest prosta a daje mnóstwo zalet - pompa nie zamarza zimą, nie trzeba demontować hydroforu, w łatwy sposób mozna wykonać sterowanie bez wyprowadzania prądu na zewnątrz, nie trzeba budować "obudowy studni" itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majcher 05.10.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Słuchajcie, czy ma ktoś może studnie w garażu? Mój majscer powiedział ze nam wykopie w garazu i będzie grało ale mąż obawia się o żyły wodne. Co prawda nad garażem planuję pralnie, garderobę i muzykalnie (mąż muzyk) więc nikt nie będzie spać tam (może gościnnie teściowa - hi hi) ale czy to ma duże znaczenie? Witam Wydaje mi się, że nie masz się czego obawiać. Nie wiem jaką studnię masz zamiar robić, ale raczej nie budowaną z kręgów. My mamy studnię do podlewania ogrodu, fachowcy, którzy ją robili po prostu wwiercili się w ziemię i wpuścili na głebokość 6m rurę o średnicy ok. 5cm. Cały otwór był niewiele większy więc nie widzę zagrożenia dla stabilności budynku. Szczególnie jeśli wykopiesz studnię przed zagęszczeniem podłoża pod chudziaka i posadzkę. Jeżeli jednak obawiasz się tego, możesz wkopać rurę np. metr od domu i wpuścić ją pod fundamentem do garażu. Sprawa jest prosta a daje mnóstwo zalet - pompa nie zamarza zimą, nie trzeba demontować hydroforu, w łatwy sposób mozna wykonać sterowanie bez wyprowadzania prądu na zewnątrz, nie trzeba budować "obudowy studni" itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 05.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jestem na etapie rozglądania się za oknami PCV - w okleinie zloty dąb. Zależy mi na stosunkowo ciepłych i dobrych oknach. Jakiego producenta polecacie? Popoularne i sprawdzone przez pare z grupy osob - M&S w regionie sprzedawane przez Oknoplus (willa Gertruda przy Jagiellonskiej). Ja mam od roku i jestem bardzo zadowolony - profil sevenline - bardzo masywne. Michal Też mam M&S profil Thermo, trzyszybowe. Bardzo ciepłe. jestem z nich zadowolona. również polecam M&S mam w orzechu "tytanowe" i ja sie dopisuje do grupy zadowolonej z okien M&S- fachowa obsługa, dostawa zgodna z terminem- okna bardzo fajne (mam kolor "dab bagienny") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 05.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam, Szukam taniego dobrego wykonawcy kuchni w Bydgoszczy, skąd będzie to nie jest ważne. Macie kogoś godnego polecenia, szukałem na forum takiego tematu ale nie mogłem znaleźć... Pozdrawiam My zlecilismy malej rodzinnej firmie (ojciec i syn) i jestesmy bardzo zadowoleni. Gdy uslyszelismy cene, az sie wystraszylismy, co to za popelina bedzie Cena - mniej niz 50% ceny BRW. Za te kuchnie: http://picasaweb.google.com/golaty/SzkocjaBudowa#5303028709445361154 zaplacilismy 3000 PLN z malym hakiem. Kuchnia w uzyciu od roku, brak uwag. Tel. do goscia: 601814117. Jesli byscie korzystali, to powolajcie sie na Michala ze Szkocji. Powodzenia, Michal gratuluje !!! fajna kuchnia za mala kase- az mi sie wierzyc nie chce ja juz swoja zamowilam- jest niewiele wieksza od Waszej a ma kosztowac 11 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosia555 06.10.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 tylko nie Katafiasza pliz Marek nie macie wylewek ? Jeżeli zrobili wam dobrze, proszę na priv jakieś namiary Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 06.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 tylko nie Katafiasza pliz Marek nie macie wylewek ? Jeżeli zrobili wam dobrze, proszę na priv jakieś namiary Marek No tak robił Katafiasz i jakiś gościu, który ma problemy z odbieraniem telefonów i terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 06.10.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Podsumowujac dyskusje n/t kontenerow i wywozu smieci, z wlasnego doswiadczenia: 1. Firmy znane typu Remondis czy Taro to kosmos cenowy, nie ma sensu. 2. Ja zamowilem kontener ze (wspomnianego wyzej) Solidusa, bylem zadowolony. Cena nizsza niz u "remondisow" i brak limitu ciezaru. Za kontener 5 m3 zaplacilem 450 PLN. 3. Wspomniany tu rowniez Depol ponoc jest jeszcze tanszy, ale niestety dowiedzialem sie o nim dopiero za zamowieniu Solidusa Mam kolege, ktory korzystaj z nich w przypadku duzych kontenerow (20 m3) i byl zadowolony. Michal Podobno ktoś dysponował kontaktem na ekipę, która sprzątała teren i własnym transportem wywoziła na wysypisko śmieci. Ma ktoś jeszcze ten namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 06.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Poproszę namiar na ekipę od wylewek inną niż Katafiasza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamf3791 07.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 wylewki - ekipa z Zielonki, w miare tani, robota - moze byc.Bez kladzenia styropianu 9zl/m2. Namiar wysle na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Jestem na etapie rozglądania się za oknami PCV - w okleinie zloty dąb. Zależy mi na stosunkowo ciepłych i dobrych oknach. Jakiego producenta polecacie? Jakie macie doświadczenia? Myślałem trochę o Oknovidzie - ale czytając wątki o fatalnym serwisie powiem szczerze, że mam spore obawy co do tej firmy... ja mam z Intur KFS z Ina......moja teściowa ma od ponad 10 lat ,ja miałam w bloku i na domek tez od nich wzięłam i jestem bardzo z nich zadowolona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam, My zlecilismy malej rodzinnej firmie (ojciec i syn) i jestesmy bardzo zadowoleni. Gdy uslyszelismy cene, az sie wystraszylismy, co to za popelina bedzie Cena - mniej niz 50% ceny BRW. Za te kuchnie: http://picasaweb.google.com/golaty/SzkocjaBudowa#5303028709445361154 zaplacilismy 3000 PLN z malym hakiem. Kuchnia w uzyciu od roku, brak uwag. Tel. do goscia: 601814117. Jesli byscie korzystali, to powolajcie sie na Michala ze Szkocji. Powodzenia, gratuluję , tym bardziej ze jest juz użytkowana i się niezle sprawdziła!!!! robi tylko kuchnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 07.10.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 robi tylko kuchnie???? Z tego co wiem robi tez zabudowy, ale nie korzystalem z niego w tym zakresie. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts