meehowy 28.02.2011 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 W temacie kuchni polecam - Kazimierz Giża - 601814117. W razie czego powołaj się na Michała ze Szkocji. Facet jest tani i solidny. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doonia 28.02.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Hej, jesteśmy nowi na forum, ale chcemy kupić działkę w Murowańcu, jedna nawet bardzo nam się spodobała, niestety nie jest to działka własnościowa tylko w wieczystej dzierżawie. Nie wiemy co o tym myśleć i dlaczego działki własnościowe sprzedawane są w tej samej cenie co prawo do użytkowania wieczystego. Czy jest na forum ktoś, kto może kupił taką działkę w Murowańcu? Albo orientuje się jaki jest koszt przekształcenia takiej działki na własnościową? I w ogóle o co chodzi z tym, że właściwie tylko w Murowańcu (a oglądaliśmy działki we wszystkich mieścinach wokół Bydgoszczy) spotkaliśmy się z faktem istnienia jeszcze (i to w tak wielkiej części) działek w użytkowaniu wieczystym? Bardzo podoba nam się Murowaniec dlatego bylibyśmy wdzięczni za odpowiedź od, mamy nadzieję, przyszłych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 01.03.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witamszukam chętnego do wspólnego zamówienia wełny mineralnej. Ja mam budowe w Brzozie pod Bydgoszczą. Sklep internetowy:h**p://strefaizolacji.pl/ Przy większej ilości dostawa gratis.....Myślę że na 2 budowy już by była gratis dostawa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 01.03.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Przy większej ilości dostawa gratis.....Myślę że na 2 budowy już by była gratis dostawa. Tylko może się okazać, że dostawa gratis... ale w jedną lokalizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 01.03.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 W temacie kuchni polecam - Kazimierz Giża - 601814117. W razie czego powołaj się na Michała ze Szkocji. Facet jest tani i solidny. Michał Też polecam tego Pana. Słowny, elastyczny co do terminu i otawrty na wszelkie zmiany w już zatwierdzonym projekcie - w każdym bądź razie u mnie tak było. Robi również zabudowy, ale to jeszcze nie mój etap, więc nie wiem jak wyglądają jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 01.03.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam szukam chętnego do wspólnego zamówienia wełny mineralnej. Ja mam budowe w Brzozie pod Bydgoszczą. Sklep internetowy: h**p://strefaizolacji.pl/ Przy większej ilości dostawa gratis.....Myślę że na 2 budowy już by była gratis dostawa. pozdrawiam Nie wiem czy jednym transportem są w stanie pyzwieźć wełnę na dwie budowy. Ja zamawiałem u nich 4 palety wełny (takie było wówczas minimum) i zajmowały one jakieś 3/4 TIRa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 02.03.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 A co polecacie do ociepleń poddasza skośnego. Rockwool: miedzy krokwie Toprock a na 2 warstwe Superrock? Czy może Isover. Już wybrałem te, ale ekipa namawia mnie na Isovera. Mówi że jak Rockwool jest w płytach to nie dobrze miedzy krokwie, lepiej jak urośnie po położeniu jak Isover.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 02.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 A co polecacie do ociepleń poddasza skośnego. Rockwool: miedzy krokwie Toprock a na 2 warstwe Superrock? Czy może Isover. Już wybrałem te, ale ekipa namawia mnie na Isovera. Mówi że jak Rockwool jest w płytach to nie dobrze miedzy krokwie, lepiej jak urośnie po położeniu jak Isover.... Ja mam isovera i nie zauważyłem, żeby w czasie układania rósł Zanim położą to on i tak zdąży się rozprężyć na tyle, że po upchnięciu ta zmiana będzie bardzo niewielka. Ja wybrałbym po prostu tańsze rozwiązanie, bo parametry to chyba mają zbliżone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszrr 02.03.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Hej, przymierzam się do zatrudnienia ekip na wykończeniówkę, jak kształtują się teraz ceny za usługę, albo ile wy płaciliście? gładzie - położenie płytek - malowanie -ocieplenie poddasza + płyty GK - osadzenie drzwi wewnętrznych - ocieplenie zewnętrzne - Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 03.03.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Tyle co pamiętamgładzie 19 z zagruntowaniempłytki 45 do 50 w łazienkach plus osobno za szlifowaniemontaż drzwi 150 od sztukiocieplenie poddasz z płytami - płaciliśmy całościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 03.03.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 gładzie - 25położenie płytek - 45-50malowanie - 6-10ocieplenie poddasza + płyty GK - 40gipsowanie i malowanie skosów GK - 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik_is 05.03.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 witam doklejam się do grupy. Budujemy dom w Aksamitkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 07.03.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Adam ja juz odpuscilam temat skrzynki w plocie, sa wieksze problemy Dooonia ja mam dzierzawe w Murowancu, kiedyc czytalam ze unijne przepisy nie uznaja takiego typu wlasnosci i ze w 2012 zamieni sie to we wlasnosc, nie wiem jak teraz sprawa wyglada, nie zdziwie sie jak jeszcze dluo sprawa bedzie sie ciagnac, bo gminy z tego czerpia niezly dochod i pewnie tak latwo nie odpuszcza. No a roznica jest przede wszystkim w tym ze trzeba raz na rok zaplacic gminie spora sumke, u mnie to bylo kolo 600 zl w zeszlym roku niestety a mam tylko niecale 900 m2 wiec za wieksza dzialke to bedzie jeszcze wiecej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 09.03.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Witajcie Chętnie odkupię stemple ok 3m długie fi powyżej 10cm (na ogrodzenie) tak z 50 sztuk.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celdom 09.03.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Czy moze mi ktos polecic ekipe do tynkow zacieranych piaskem kwarcowym by nie bylo potrzeby kladzenia gladzi, jestescie z tego zadowoleni? Druga rzecz to szukam niedrogiego ogolnobudowlanca z okolic Murowaca komu moglabym zlecac drobne prace, teraz np wylanie chudziaka i wymurowanie kilku scianek dzialowych.Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRUSZYNO 09.03.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 witam wszystkich chciałem się przypomnieć że istnieje montuje systemy centralnego odkurzacza oraz sprzedaje odkurzacze centralne jeżeli macie jakieś pytania to piszcie z chęcią wam pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 10.03.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Czy ktoś szanowncyh budujących kupił więźbę dachową w tartaku przy ulicy Ujejskiego 44 w bydgoszczy? Czy to jest uczciwa i rzetelna firma? Ni eukrywam cena atrakcyjna tylko czy na tym się skończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 10.03.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Czy ktoś szanowncyh budujących kupił więźbę dachową w tartaku przy ulicy Ujejskiego 44 w bydgoszczy? Czy to jest uczciwa i rzetelna firma? Ni eukrywam cena atrakcyjna tylko czy na tym się skończy? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?93126-Na-czym-Was-oszukali&p=1943967&viewfull=1#post1943967 i kojarzę, że jeszcze coś było - użyj opcji szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 10.03.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?93126-Na-czym-Was-oszukali&p=1943967&viewfull=1#post1943967 i kojarzę, że jeszcze coś było - użyj opcji szukaj To znalazłem, dlatego zpaytałem bo to jedna osoba napisała, i chcialme zapytać innych moze oni mieli inne doświadczenia. Zreszta tamten user napsiał to daawno temu. Nie wiem czy to ten sam wlasciciel jest nadal. Dlatego prosze o opinie osob ktore kupiły więźbę na ujejskiego w Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazurra 10.03.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam- poszukuję wykonawcy od odwadniania gruntów (systemy drenażowe, studnie etc) z okolic Torunia.Jeśli ktoś rozeznawał temat okien równiez będę wdzięczny za sprawdzone firmy i wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts