lukasz_m 22.06.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Zajrzyj do mojego dziennika - w jednym z ostatnich wpisów jest fotka samochodu z numerami telefonów - byli z "polecenia" forumowego. Dzięki - jest auto ekipy, ale ma otwarte drzwi i zasłonięte numery telefonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 22.06.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Jak dlugo wytrzyma taka cegla na ziemi? Pytam bo mam klikanscie palet cegly klinkierowej , popekanej, nowiutkiej. Zakupilem ja w innym celu, ale plany sie zmienily i chcialbym ja polozyc zamiast kostki. Czy ktos przerabial takie rozwiazanie? Znajomy ma zwykła cegłę rozbiórkową od prawie 10 lat i poza wymianami pojedynczych skruszonych mrozem sztuk wszystko ładnie leży. Myślę, że klinkier będzie mniej ciągnął wodę niż zwykła cegła. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 22.06.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 witam dajcie namiar na kogos kto szpachluje i maluje plyty karton-gios i jakie centy teraz sa za 1m2 Jakie teraz ceny, nie wiem. Dla porównania, w 2008 płaciłem 20 PLN za szpachlowanie + malowanie skosów. Mogę polecić: Rafał, tel. 501078178. W razie czego powołaj się na Michała ze Szkocji. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 22.06.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Szukam sprawdzonej i pewnej ekipy od CO. Typowy domek: podłogówka + kaloryfery. Piec na ekogorszek. Zalezy mi na pewnym i prawidłowym położeniu. Cena tez powinna byc przystępna . Mogę polecić gościa, który robił u mnie. Zrobił poprawnie, parę tylko drobnych uwag mam po 3 latach użytkowania, ale generalnie wszystko działa bez zarzutu. Namiary: Wiesław Dobek, tel. 602635265. W razie czego powołaj się na Michała ze Szkocji. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 22.06.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Kupowaliśmy w Łabiszynie, nie należy do najtańszych ale jakość 1 klasa. Potwierdzam (po wielu testach): workowany Ekoret z Katowickiego Węgla, który jest sprzedawany w Łabiszynie, to najlepszy ekogroszek, jakim paliłem. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 23.06.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 poszukuje dobrego ciesli i niedrogiego oczywiscie. Ciesla z ktorym sie umowilem, wyjechal do Niemiec i nie odbiera telefonu. Tylko prosze o sprawdzone ekipy, mam w chwili obecnej murarzy, z ktorymi sie non- stop uzeram, partola robote na kazdym kroku. nie chcialbym ogrzeszac sie z kolejna ekipa. Jeśli nadal poszukujesz cieśli, to służę namiarem na priv. Przestrzegam natomiast wszystkich przed dystrybutorem dachówki Nelskamp w Białych Błotach. Sama dachówka, jak na razie bez zastrzeżeń, natomiast obsługa pozostawia wiele do życzenia. Po wpłaceniu kasy, trudno u nich wyegzekwować zwrot uszkodzonego towaru, z czym u innych nie ma problemu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 23.06.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Jesli chodzi o dachówkę Nelspamp, rownież przestrzegam przed Białymi Błotami robiąc wycene dachu liczą zbyt małą ilość przez co ich oferta jest atrakcyjna ale potem w trakcie montowaniu na dachu okazuej sie ze za mało i trzeba dokupić np jedna paletę za 1k. Sprawdzone na znajomego budowie. Ja kupiłem w Lisim Ogonie w Dachstalu oferta rzetelna. Naturalnie ze zwrotem tego co pozostało zero problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 23.06.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 witajcie,gdzie kupic dobrej jakosci w dobrej cenie siatke do koncowego grodzenia?na co zwracac uwage?pozdrawiam pwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszrr 23.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Jesli chodzi o dachówkę Nelspamp, rownież przestrzegam przed Białymi Błotami robiąc wycene dachu liczą zbyt małą ilość przez co ich oferta jest atrakcyjna ale potem w trakcie montowaniu na dachu okazuej sie ze za mało i trzeba dokupić np jedna paletę za 1k. Sprawdzone na znajomego budowie. Ja kupiłem w Lisim Ogonie w Dachstalu oferta rzetelna. Naturalnie ze zwrotem tego co pozostało zero problemu. Ja też od kilku niezależnych źródeł bardzo złe opinie o Słowińskiej na Białych Błotach słyszałem. Są mili tylko przy wycenie, a później traktują Cię jak intruza. Jak np zamówisz dachówkę ( na którą czeka się średnio 6 tygodni), ale nastąpiły u Ciebie opóźnienia i jeszcze masz do jej montażu miesiąc czasu, to każą Ci to w ciągu dwóch dni odebrać bo nie mają miejsca u siebie na placu i martw się potem, że na placu budowy leży towar za kilkadziesiąt tysięcy... Ja też brałem w Dachstalu Lisi Ogon i kilku innych znajomych i złego słowa na nich powiedzieć nie można. Dowoził folię, dachówkę, rynny wraz z postępem prac na budowie i żadnych pieniędzy z góry prócz skromnej zaliczki nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszrr 23.06.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Potwierdzam (po wielu testach): workowany Ekoret z Katowickiego Węgla, który jest sprzedawany w Łabiszynie, to najlepszy ekogroszek, jakim paliłem. Michał Jaka jest różnica cenowa u nich pomiędzy workowanym a luzem? Masz może jakieś do nich namiary telefoniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszrr 23.06.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 witajcie, gdzie kupic dobrej jakosci w dobrej cenie siatke do koncowego grodzenia? na co zwracac uwage? pozdrawiam pwa Ja kupowałem w WWD na Leśnej w Bydgoszczy. Handlowiec Maciej Bodzek dobrze mi doradził i dał spory upust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 24.06.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Jaka jest różnica cenowa u nich pomiędzy workowanym a luzem? Masz może jakieś do nich namiary telefoniczne. Namiary: http://www.wegiel.katowice.pl/firma/sklady_opalowe/ Ostatnia cena, jaką płaciłem za workowany to 934 PLN. Luzem nie wiem. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadzia5 24.06.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 WitajcieW tym roku rozpoczęliśmy budowę domu w okolicach Bydgoszczy. Jesteśmy na etapie wylewania stropu. Dopiero niedawno znalazłam to forum i skorzystałam z cennych wskazówek. Mam pytanko...Gdzie kupowaliście okna? Najlepiej dobre i w miarę niedrogie. Może ktoś coś poleci? Byliśmy w kilku firmach, ale jak wiadomo każdy swój towar zachwala. Mam mętlik w głowie.Pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_m 24.06.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Dzięki - jest auto ekipy, ale ma otwarte drzwi i zasłonięte numery telefonów Znalazłem numer w blogu Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 24.06.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Witajcie W tym roku rozpoczęliśmy budowę domu w okolicach Bydgoszczy. Jesteśmy na etapie wylewania stropu. Dopiero niedawno znalazłam to forum i skorzystałam z cennych wskazówek. Mam pytanko...Gdzie kupowaliście okna? Najlepiej dobre i w miarę niedrogie. Może ktoś coś poleci? Byliśmy w kilku firmach, ale jak wiadomo każdy swój towar zachwala. Mam mętlik w głowie. Pozdrawiam wszystkich budujących. Temat okien wraca jak bumerang. Przeklikaj się kilka stron wstecz i znajdziesz sporo informacji. Powodzenia! Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadzia5 24.06.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Temat okien wraca jak bumerang. Przeklikaj się kilka stron wstecz i znajdziesz sporo informacji. Powodzenia! Michał Ok, przeklikuję, już trzecią godzinę. To forum ma siedemset stron! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 24.06.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 hej okno plus z tej firmy mamy ale nie wszyscu z tego forum , jak narazie jestesmy zadowoleni ale to minelo troszke czasu i moze sie cos w cenach pozmienialo i technologi wiec , wybierac trzeba samemu to co sie lubi i chce w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 24.06.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Poszukuję firmy, która wywiozłaby gruz tudzież inne pozostałości po budowie za przyzwoitą cenę. Kiedyś ktoś z forum polecał firmę, która wywozi wszystko, ale nijak nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 24.06.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Witajcie W tym roku rozpoczęliśmy budowę domu w okolicach Bydgoszczy. Jesteśmy na etapie wylewania stropu. Dopiero niedawno znalazłam to forum i skorzystałam z cennych wskazówek. Mam pytanko...Gdzie kupowaliście okna? Najlepiej dobre i w miarę niedrogie. Może ktoś coś poleci? Byliśmy w kilku firmach, ale jak wiadomo każdy swój towar zachwala. Mam mętlik w głowie. Pozdrawiam wszystkich budujących. My mamy okna z Vetrexu. Trudno mi powiedzieć, jakie są, bo za krótko je użytkujemy. Z tego co wiem, inni użytkownicy raczej nie narzekają. Cenowo natomiast wyszły nieco taniej niż w Oknoplusie (MS bodajże). Musisz mniej więcej wiedzieć, czego chcesz, czy 2 szyby czy 3, drewno czy PCV itd. Jeśli masz więcej pytań na temat tych konkretnie okien, pisz na priv. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 24.06.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts