jerrasek 04.02.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam. Szukam geodety dobrego w miarę taniego do zrobienia mapki d/c projektowych. Geodeta tel. 604437365 z okolic ŻOŁEDOWO, OSIELSKO - był najtańszy, z tych co miałem przez cały okres budowy (a mamka jak mapka - problemów nie było w urzędach) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 05.02.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Dzięki bardzo za kontakty Przydadzą się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 11.02.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 nie wiem czy pw dotarło ale proszę o namiary na kierownika czesc , podeslalem namiar, przepraszam ale ostatnio rzadko zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 11.02.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witam, dzisiaj założono mi docelowe przyłącze i w związku z tym mam na sprzedaż ziemny przewód zasilający 4 żyłowy alunadający się idealnie na czasowe fazowe zasilenie budunku.Piszę czasowe, gdyz docelowe raczej miedziane, ale to wg uznania. Kupiłem nowy na fakturę ( do okazania) a w ziemi jest od sierpnia 2012 ( 6 m-cy) : w ilości 120mb pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 11.02.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Mi zabrakło chęci do odkopywania tymczasowego przewodu (alu, 100mb). Zostanie w ziemi na wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judox 13.02.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Witampiszę bo chce przestrzec przed znaną firmą zajmującą się sprzedażą i montażem okien CARPENTER Bydgoszcz. Napiszę krótko i w punktach.1. Drogo i naciągają na niepotrzebne dodatki2. Sprzedają bubel który po szybkim czasie się psuje3. nie odpowiadają na pisma reklamacyjne4. a jak już odpiszą to nie uwzględniają reklamacji związanych z wadą materiału i złym montażem okien i drzwi5. Pozostawiają niezakończone prace6. Latają w koło do momentu zapłacenia a później radź se sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloskak 13.02.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Czyli przeciwieństow do MS OKNA. Mam od nich okna i rolety zewnętrzne. Niema problemu z regulacją, zepsutym sterownikiem rolet lub szczeliną przy drzwiach wejściowych. Serwis pojawia za kazdym razem po zgłoszeniu jakiegokolwiek problemu . Koledze z pracy po 7 latach przyjechali i wyregulowali (był też mile zaskoczony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki007 16.02.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Witam piszę bo chce przestrzec przed znaną firmą zajmującą się sprzedażą i montażem okien CARPENTER Bydgoszcz. Napiszę krótko i w punktach. 1. Drogo i naciągają na niepotrzebne dodatki 2. Sprzedają bubel który po szybkim czasie się psuje 3. nie odpowiadają na pisma reklamacyjne 4. a jak już odpiszą to nie uwzględniają reklamacji związanych z wadą materiału i złym montażem okien i drzwi 5. Pozostawiają niezakończone prace 6. Latają w koło do momentu zapłacenia a później radź se sam Dolaczam sie do przestrogi, mi nie chciei zamontowac bramy garazowej, ktora u nich zakupilem - masakra. Montowali montazysci z voxa - u nich nie bylo problemu, ale carpenter to porazka. Kuzynowi mojej zony Carpenter zamontowal porysowane (bardzo mocno) okna - sprawa trafila do sadu. Z okno plusa mam okna - polecam, zero problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackizcool 17.02.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Witam wszystkich serdecznie, przymierzam się do budowy domu w Toruniu. chcę postawić do w stylu nowoczesnym i przede wszystkim energooszczędny. czy ktoś mógłby polecić mi na początek sprawdzonego, bystrego kierownika budowy oraz solidną i myślącą ekipę budowlaną. zależy mi na tym, aby ekipa miała pojęcie o nowinkach technologicznych oraz nowoczesnym budownictwie energooszczędnym a nie była na etapie budowy domów z lat 90-tych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 19.02.2013 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Poszukuje osób które maja taras wykonany z kompozytu drewna Interesuje mnie ile płaciliście i czy jesteście zadowoleni rozważam taka opcje ale chciałbym usłyszeć opinie użytkowników Bede wdzieczny za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 19.02.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 A ja mam pytanie z innej beczki, do mieszkkańców gminy BB. nie macie problemów z odśnieżaniem dróg gruntowych przez gminę?. Próbuje od miesiąca wyprosic i nic, dziś spadło kilkanascie cm śniegu, a przez telefon usłyszałam że jak zaczną na naszej ulicy, to już będa musieli wszystkie odśnieżać. To nic ze drogi nieprzejezdne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumol 19.02.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ma ktoś namiar na godną polecenie i niedrogą ekipę od dachu (więźba + dachówka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minolt 19.02.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ma ktoś namiar na godną polecenie i niedrogą ekipę od dachu (więźba + dachówka)? Mozesz spróbować skontaktowac się z nr tel: 603 239 580 - Pan Dawid. U mnie robilili dach na wiosne 2011 roku. Cena w sumie była 60zł/m2 za postawienie więźby i ułozenie dachówki z rynnami. Ostecznie okazało się, że więzbe wykonywała jedna ekipa, a dachówki wykonywała druga. Ale wszystko było OK, no i myślę ze dalej działają na rynku. Kontakt do nich znalazłem tez z polecenia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minolt 19.02.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Mozesz spróbować skontaktowac się z nr tel: 603 239 580 - Pan Dawid. U mnie robilili dach na wiosne 2011 roku. Cena w sumie była 60zł/m2 za postawienie więźby i ułozenie dachówki z rynnami. Ostecznie okazało się, że więzbe wykonywała jedna ekipa, a dachówki wykonywała druga. Ale wszystko było OK, no i myślę ze dalej działają na rynku. Kontakt do nich znalazłem tez z polecenia na forum. Widzę też ze jest na liscie rekomendowanych dekarzy Braas: http://www.monier.pl/katalog-braas/dla-klientow-indywidualnych/polecani-dekarze.html ---> wybierz powiat bydgoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 19.02.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ma ktoś namiar na godną polecenie i niedrogą ekipę od dachu (więźba + dachówka)? Z czystym sumieniem mogę polecić mojego wykonawcę ale czy był niedrogi musisz sprawdzić. Namiary wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 21.02.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Mi zabrakło chęci do odkopywania tymczasowego przewodu (alu, 100mb). Zostanie w ziemi na wieki zalezy jak gleboko i jak dlugo leży, mój na 20cm i jest świeży:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 21.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Poszukuje osób które maja taras wykonany z kompozytu drewna Interesuje mnie ile płaciliście i czy jesteście zadowoleni rozważam taka opcje ale chciałbym usłyszeć opinie użytkowników Bede wdzieczny za informacje czesc, dobra cene kompozytowych dech mają w Dalladynie przy Fordonskiej ja osobiście założyłem egzotykę i jestem zadowolony- zawsze to natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 21.02.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A ja mam pytanie z innej beczki, do mieszkkańców gminy BB. nie macie problemów z odśnieżaniem dróg gruntowych przez gminę?. Próbuje od miesiąca wyprosic i nic, dziś spadło kilkanascie cm śniegu, a przez telefon usłyszałam że jak zaczną na naszej ulicy, to już będa musieli wszystkie odśnieżać. To nic ze drogi nieprzejezdne. ja mam ten sam problem + brak utwardzenia drogi gruntowej i wlasnie jutro mamy spotkanie z soltysem i wojtem napisalismy skarge dodajac pare paragrafów ale to gmina Osielsko, jak widac problem wszedzie ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 21.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 czesc, dobra cene kompozytowych dech mają w Dalladynie przy Fordonskiej ja osobiście założyłem egzotykę i jestem zadowolony- zawsze to natura Dzięki a czy możesz napisać ile płaciłeś za materiał i jakie drewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 24.02.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Witam wszystkich serdecznie, przymierzam się do budowy domu w Toruniu. chcę postawić do w stylu nowoczesnym i przede wszystkim energooszczędny. czy ktoś mógłby polecić mi na początek sprawdzonego, bystrego kierownika budowy oraz solidną i myślącą ekipę budowlaną. zależy mi na tym, aby ekipa miała pojęcie o nowinkach technologicznych oraz nowoczesnym budownictwie energooszczędnym a nie była na etapie budowy domów z lat 90-tych pozdrawiam Zadzwon do Pawła Bernackiego 501139987.powołaj się na Artura od posadzek maszynowych.Współpracuję z nim lata całe i z ręką na sercu polecam.Budowa domów od A-Z wszystko oprócz posadzek(posadzki leję ja ).bardzo dobre ceny,zna się na budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts