zieli 29.01.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ja mam Vetrex V 90+ i jestem zadowolony z okien i ciepłego montażu ale stałem przy montażystach i patrzałem im na ręce. Sam przygotowałem się do tego bo na stronie producenta jest instrukcja prawidłowego montażu.Jeśli chcesz namiary daj znać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylah 07.02.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Witam wszystkich. Poszukuję elektryka do położenia instalacji. Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemas224422 18.02.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Czy ktos słyszał o jakiś opiniach na temat firm z oknami Karo Bydgoszcz oraz Falkon z Torunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 19.02.2014 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Czy ktos słyszał o jakiś opiniach na temat firm z oknami Karo Bydgoszcz oraz Falkon z Torunia Karo - wiem tyle, ze u jedego z forumowiczow zakladali i w sumie jest zadowolony. Falkon z Torunia - bylem rozmawialem , co to prawidlowy montaz wiedza (uczciwie przyznali, ze na konsolach w warstwie ocieplenia nie robili, ale to bylo pare miesiecy temu) . Z wywiadu/opisu procesu co i jak robia w mojej klasyfikacji byli wysoko. Najwyzej z firm z ktorymi rozmawialem. Ale u mnie okna sie przesunely na ten albo nastepny rok, wiec jak wyglada w zyciu nie powiem. Ps. Pamietaj ze kontrola najwyzsza forma zaufania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minolt 19.02.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Karo - wiem tyle, ze u jedego z forumowiczow zakladali i w sumie jest zadowolony. Falkon z Torunia - bylem rozmawialem , co to prawidlowy montaz wiedza (uczciwie przyznali, ze na konsolach w warstwie ocieplenia nie robili, ale to bylo pare miesiecy temu) . Z wywiadu/opisu procesu co i jak robia w mojej klasyfikacji byli wysoko. Najwyzej z firm z ktorymi rozmawialem. Ale u mnie okna sie przesunely na ten albo nastepny rok, wiec jak wyglada w zyciu nie powiem. Ps. Pamietaj ze kontrola najwyzsza forma zaufania Ja zamawiałem okna Vetrex model VR70 w firmie Karo. W sumie montaż okien odbył się w standardowy sposób tzn. kotwy do muru i wypełnienie pianką montażową. Na moment zakupu okien, Karo nie oferowało jakiegos bardziej specjalistycznego tzw. ciepłego montażu. Co prawda było to w roku 2011 więc obecnie duzo mogło się zmienić, i mogą klientom oferować rózne formy montażu okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 19.02.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Ja zamawiałem okna Vetrex model VR70 w firmie Karo. W sumie montaż okien odbył się w standardowy sposób tzn. kotwy do muru i wypełnienie pianką montażową. Na moment zakupu okien, Karo nie oferowało jakiegos bardziej specjalistycznego tzw. ciepłego montażu. Co prawda było to w roku 2011 więc obecnie duzo mogło się zmienić, i mogą klientom oferować rózne formy montażu okien. Ja montowałem w Karo w marcu 2012 z ciepłym montażem i wszystko bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makosia 26.02.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 WitamPoszukuję namiarów na ekipę od wykonania ogrodzenia z klinkieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej10 01.03.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Sprzedam stemple 3m (grube,cienkie-do wyboru) 5zł za sztuke ilosc 150sztPrzyjme/Kupie ziemie z wykopu pod trawnik ok 300m3 kujawsko-pomorskie/Niewieścin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doborg 05.03.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 W kwestii kominków mogę polecić dobrekominki z Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksander_a 06.03.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 W kwestii kominków mogę polecić dobrekominki z Bydgoszczy Hmmm... pierwszy post i od razu firma polecana... Chyba właściciel/pracownik... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 06.03.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Hmmm... pierwszy post i od razu firma polecana... Chyba właściciel/pracownik... Pozdrawiam norma na tym forum polecam tomka http://www.tmstone.pl od Artura od posadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerrasek 06.03.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witam foromowiczów. Jestem obecnie na etapie adaptacji projektu "Malwa" pracowni arch. Domowe Klimaty. Inwestycja powstanie w Skórzewie k. Bydgoszczy. Korzystając z doświadczeń nabytych podczas waszych budów proszę o polecenie dobrej ekipy budowlanej do wykonania stanu surowego zamkniętego. pozdrawiam Maciej Mogę polecić solidnego budowlańca, który budował mi dom w Zielonce. Jest solidny, cenowo również nie było najgorzej. Chyba najlepszą wizytówką jest fakt że na ulicy wybudował już 4 domy w tym własny i w tym roku ma jeszcze budować kolejny. Jeśli jesteś zainteresowany to węcej podam informacji na skrzynkę [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia_kinia 16.03.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Witam wszystkich, Jestem nowa na forum i szukam kogoś kto buduje dom ''Na każdą pogodę'' z Muratora. Znajdzie się ktoś taki, kto mógłby mi odpowiedzieć na kilka pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorowe okno 30.03.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Hejka. Mam pytanie do forumowiczow z Torunia i okolic. Napiszcie prosze gdzie polecacie zakup dachowki, bedziemy klasc ceramiczna z creatona i rozgladamy sie zeby nie przeplacac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schwamm 31.03.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Witam Poszukuje osoby która zaprojektuje ogród, doradzi rośliny itp Jeśli ktoś korzystał z takich usług i był zadowolony proszę o kontakt. Dom w Bydgoszczy na Piaskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z750r 22.04.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Witam, szukam ekipe od docieplenia styropianem + elewacji. Inwestycja w Łochowie koło Bydgoszczy. proszę pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel1025 23.04.2014 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Witam, Czy możecie polecić firmę od montażu kominków łącznie w wykonaniem obudowy wkładu z której prac byliście zadowoleni. pozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 23.04.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 A ja mam pytanie, poszukuje firmy, która wykonuje posadzki przemysłowe w domkach jednorodzinnych. Wszytko co znalazłam w necie zajmuje się realizacjami wielkopowierzchniowymi. Może coś Wam się obiło o uszy. Proszę o prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 28.04.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 ja juz mieszkam w Lochowie ale nadal jest duzo rzeczy do zrobienia - czy ktos moglby polecic kogos kto moglby pomoc w pracach przy domu? chodzi o posprzatanie, pomalowanie plotu, skoszenie trawnika itp itd - proste prace.na tablica.pl mozna znalezc osoby suzkajace prostych prac za kilka zlotych na godzine ale wolabym kogos poleconego!dziekujeArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 29.04.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Szukam ekipy do SSO z dachem. Dom bedzie w standardzie co najmniej energooszczednym. Mozecie kogos polecic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts