Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Bydgosko-Torunska

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 15,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Czy ktos słyszał o jakiś opiniach na temat firm z oknami Karo Bydgoszcz oraz Falkon z Torunia

Karo - wiem tyle, ze u jedego z forumowiczow zakladali i w sumie jest zadowolony. Falkon z Torunia - bylem rozmawialem , co to prawidlowy montaz wiedza (uczciwie przyznali, ze na konsolach w warstwie ocieplenia nie robili, ale to bylo pare miesiecy temu) . Z wywiadu/opisu procesu co i jak robia w mojej klasyfikacji byli wysoko. Najwyzej z firm z ktorymi rozmawialem. Ale u mnie okna sie przesunely na ten albo nastepny rok, wiec jak wyglada w zyciu nie powiem.

Ps. Pamietaj ze kontrola najwyzsza forma zaufania :)

Karo - wiem tyle, ze u jedego z forumowiczow zakladali i w sumie jest zadowolony. Falkon z Torunia - bylem rozmawialem , co to prawidlowy montaz wiedza (uczciwie przyznali, ze na konsolach w warstwie ocieplenia nie robili, ale to bylo pare miesiecy temu) . Z wywiadu/opisu procesu co i jak robia w mojej klasyfikacji byli wysoko. Najwyzej z firm z ktorymi rozmawialem. Ale u mnie okna sie przesunely na ten albo nastepny rok, wiec jak wyglada w zyciu nie powiem.

Ps. Pamietaj ze kontrola najwyzsza forma zaufania :)

Ja zamawiałem okna Vetrex model VR70 w firmie Karo. W sumie montaż okien odbył się w standardowy sposób tzn. kotwy do muru i wypełnienie pianką montażową. Na moment zakupu okien, Karo nie oferowało jakiegos bardziej specjalistycznego tzw. ciepłego montażu. Co prawda było to w roku 2011 więc obecnie duzo mogło się zmienić, i mogą klientom oferować rózne formy montażu okien.

Ja zamawiałem okna Vetrex model VR70 w firmie Karo. W sumie montaż okien odbył się w standardowy sposób tzn. kotwy do muru i wypełnienie pianką montażową. Na moment zakupu okien, Karo nie oferowało jakiegos bardziej specjalistycznego tzw. ciepłego montażu. Co prawda było to w roku 2011 więc obecnie duzo mogło się zmienić, i mogą klientom oferować rózne formy montażu okien.

Ja montowałem w Karo w marcu 2012 z ciepłym montażem i wszystko bez zastrzeżeń.

Witam foromowiczów.

Jestem obecnie na etapie adaptacji projektu "Malwa" pracowni arch. Domowe Klimaty. Inwestycja powstanie w Skórzewie k. Bydgoszczy. Korzystając z doświadczeń nabytych podczas waszych budów proszę o polecenie dobrej ekipy budowlanej do wykonania stanu surowego zamkniętego.

pozdrawiam

Maciej

Mogę polecić solidnego budowlańca, który budował mi dom w Zielonce. Jest solidny, cenowo również nie było najgorzej. Chyba najlepszą wizytówką jest fakt że na ulicy wybudował już 4 domy w tym własny i w tym roku ma jeszcze budować kolejny. Jeśli jesteś zainteresowany to węcej podam informacji na skrzynkę [email protected]

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

ja juz mieszkam w Lochowie ale nadal jest duzo rzeczy do zrobienia - czy ktos moglby polecic kogos kto moglby pomoc w pracach przy domu? chodzi o posprzatanie, pomalowanie plotu, skoszenie trawnika itp itd - proste prace.

na tablica.pl mozna znalezc osoby suzkajace prostych prac za kilka zlotych na godzine ale wolabym kogos poleconego!

dziekuje

Arek