generali 19.09.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Witam Serdecznie!Zaczełem budowe, stan zero w ciągu 2 tygodni się skończy.......Musze zrobić studnie głębinową ........ ma ktoś już ten temat obcykany?pzdr i powiodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
generali 19.09.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 macie namiar na taniego suporexa ..... paletowanego znalazłem za 6.60 a prosto z produkci 6.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkkam 01.10.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Na początku się przywitam, co czynie Pierwsza moja wizyta, a już mam prośbę. Poszukuję ekipy to ogrodzenie betonowego z prefabrykatów (podmurówka + siatka). Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 12.10.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Hejka. Mam pytanie do forumowiczow z Torunia i okolic. Napiszcie prosze gdzie polecacie zakup dachowki, bedziemy klasc ceramiczna z creatona i rozgladamy sie zeby nie przeplacac. ja kladlem creatona zakupionego w Osielsku chyba w ardach polecam takze znalezc w necie numer do przedstawiciela a on powie , gdzie w okolicy daja najwieksze upusty od cen z listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Packaging 12.10.2014 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Jejezeli ktos szuka tynkarza w okolicach Bydgoszczy : polecam !!!!!! : Pan Waldemar Franke : jakosc terminowosc i predkosc wykonania NIE do pobicia : bylem mocno zaskoczony: szybko solidnie i all inklusive .... w przypadku komentarzy " reklama i bla bla" .....tak i robie to chetnie i specjalnie poniewaz firma jest "nie do pobicia" jak ktos jest zainteresowany chetnie podam kontakt tez robil u mnie; cenowo i czas ok, ale jakosc roznie, co prawda poprawiali gosc ma kilka ekip i rotacja , wiadomo jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkkam 13.10.2014 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 ja kladlem creatona zakupionego w Osielsku chyba w ardach polecam takze znalezc w necie numer do przedstawiciela a on powie , gdzie w okolicy daja najwieksze upusty od cen z listy em3dach z ul. Polnej wyceniają na e-mail'a Na creatot'a to nie wiem, ale na meyer'a otrzymałem dobrą ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotiM 18.10.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Witam Serdecznie! Zaczełem budowe, stan zero w ciągu 2 tygodni się skończy....... Musze zrobić studnie głębinową ........ ma ktoś już ten temat obcykany? pzdr i powiodzenia Zaczne od tego , ze na studnie nie potrzebujesz pozwolenia. Robi się to na zgłoszenie. I nie na studnie a na wykonanie obudowy ujecia wód podziemnych. Sam odwiert nie wymaga pozwolenia (do 30m). Powyżej trzeba mieć pozwolenie wodnoprawne. Ja mam studnie wykopana przez Pana Slawka, bierze on 200 zl za metr kopania na gotowo tzn jest w tym filtr , oslona z rury , rura ktora leci woda. Mamy juz ja kilka lat i wszystko przebiega bezproblemowo, raz woda zaczela bardzo wolno leciec , dzwonilismy i on bezzwlocznie przyjechal po czym znalazl problem ,okazalo sie ,ze zatkaly sie filtry. Jesli ktos jest chetny , podam numer a private. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 20.10.2014 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Ja za wykonanie studni na gotowo (wode mam na około 12m) zapłaciłem 600 zł plus stówka za wprowadzenie rury do budynku. Mam ja od prawie trzech lat i wszystko działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanss 20.10.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Poproszę o kontakty na bardzo dobre jakościowo firmy na: posadzki maszynowe, tynki maszynowe, zabudowy poddaszy i docieplenia-elewacja z woj. Kuj-Pom. Oczywiście może być na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 07.02.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Hej, poszukuje stali... pret zbrojeniowy fi12 - 1000mb pret gladki fi6 - 4000mb ceownik 100 - 150mb dwuteownik 100,120,140 - pojedyncze sztuki chodzi mi o material z odzysku, moze komus zalega po zatrzymanej inwestycji, nadmiar po budowie lub z rozbiorki hal/magazynow itp odcinki od 4mb w gore juz sa ok jesli nie wy, to moze gdzies wsrod znajomych / rodziny ktos taki material posiada... przyjade, zaplace, zabiore... dajcie znac na PW, moze akurat komus zalega, a ja krok po kroku uzupelnie braki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 07.02.2015 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 i jeszcze suporeks 24x24x59 jesli pozostalo komus minimum 1 paleta, to bym byl zainteresowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkkam 08.02.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 WitamPoszukuję sprawdzonej ekipy do docieplenia poddasza i dokończenia elewacji. Poproszę namiary na PW. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KoFler 13.04.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Poszukuję dobrego kierownika budowy - planuję budować dom energooszczędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.cze 16.04.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2015 Witam, Planuję budować dom w Nekli, czy jest ktoś z okolic Borówna/Nekli/Dobrcza, która się tam wybudowała bądź buduje aktualnie? Polećcie sprawdzoną ekipę do SSO, oczywiście w miarę rozsądnych cenach. Nie mam teraz czasu na przejrzenie wszystkich wątków, bo przyznam, jest tego od groma, także zdaję się na stałych sympatyków forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wtk2 17.04.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2015 szukam desek do szalunków ktoś chcę odsprzedać? teren Nakła nad Notecią - Bydgoszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 25.04.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2015 Ja za wykonanie studni na gotowo (wode mam na około 12m) zapłaciłem 600 zł plus stówka za wprowadzenie rury do budynku. Mam ja od prawie trzech lat i wszystko działa jak należy. Proszę o namiary na wykonawce. Będę robił studnie do podlewania ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igam13 18.05.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Witajcie! Poszukuję osób, które budowały dom według projektu Amanda firmy MGProjekt. Chciałabym zobaczyć taki dom przed zakupem projektu. Proszę o kontakt [email protected]. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej10 20.06.2015 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 szukam desek do szalunków ktoś chcę odsprzedać? teren Nakła nad Notecią - Bydgoszcz Mam deski na odsprzedanie-Niewieścin 694470852 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szabell 26.06.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 a jak w kwestii wykończeniówki? Jakieś miejsca w których szczególnie warto zawitać po materiały? Ostatnio się zastanawiałem czy by nie pojechac na jakieś targi pooglądać co proponują ale to póki co tylko w sferze planów pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reinkarnacja02 02.07.2015 01:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 zastanawiałem czy by nie pojechac na jakieś targi pooglądać co proponują ale to póki co tylko w sferze planów pozostało. teraz na weekend pogoda pierwsza klasa ma być to wsadzać cztery litery w samochód i targi są w Minikowie, AgroTech więc pełną parą i będzie co robić. Na pewno wykończeniówkę postawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts