Graczyk 13.09.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 HejkaSzukam hurtowni w której można kupić podkładki dystansujące do zbrojenia ław fundamentowych. statecznie można robić samemu ale niechce mi się ciąć tych rurek.To jeszcze może wiecie gdzie można kupić tanią bednarkę i bloczki betonowe w dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.09.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Bednarkę kupował nam tata w hurtowni elektrycznej na naszym osiedlu. A na bloczkiki czekaliśmy 2 miesiące. Bo to miały być według pani z hurtowni SUPER JAKOŚCI. Niestety takie nie były. Majster powiedział, że widział lepsze.Musisz dzwonić i się pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesław Gac 13.09.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam wszystkich Na prośbę jednej nowej forumowiczki (MAGDAG) zadaje pytanko. cytuję " Witam. W najbliższy wtorek odbieram już projekt, szukam osoby godnej polecenia no i oczywiście jak najtańszej do adaptacji projektu oraz geologa do mapki wys -syt (znalazłem za 360 neeto) czy mozna taniej? budująca magdag bydgoszcz " koniec cytatu W imieniu MagdyG zgóry dzięki za odpowiedz Pozdrawiam wszystkich kilka stron wczesniej o tym bylo, takze zapraszam do cofniecia sie my w Białych Błotach p.Jaworska Wieslawie a jak tam ziemia w Murowancu?? Witam No narazie niestety nic nie kupiłem . Oglądałem kilka działeczek ale niestety albo cena była zbyt wysoka albo teren był gliniasty i podmokły lub też prąd daleko itp. Ogólnie ceny działek w murowańcu bardzo podeszły do góry i widzę że nadal drożeją,może na zimę żeczywiscie stanieją. Muszę uzbroić się w cierpliwość i poczekać na tą wymażoną działeczkę,myslę że wkońcu soś się znajdzie w rozsądnej cenie. Gdyby ktoś słyszał o jakieś działeczce w murowańcu na sprzedaż to prosi lbym i info . [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.09.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ogólnie ceny działek w murowańcu bardzo podeszły do góry i widzę że nadal drożeją,może na zimę żeczywiscie stanieją. Nie liczyłabym na to! Raczej zdrożeją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 13.09.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Czy ktos ma namiary na solidnego stolarza, który wykonałby balustradę schodową?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 13.09.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam wszystkich Na prośbę jednej nowej forumowiczki (MAGDAG) zadaje pytanko. cytuję " Witam. W najbliższy wtorek odbieram już projekt, szukam osoby godnej polecenia no i oczywiście jak najtańszej do adaptacji projektu oraz geologa do mapki wys -syt (znalazłem za 360 neeto) czy mozna taniej? budująca magdag bydgoszcz " koniec cytatu W imieniu MagdyG zgóry dzięki za odpowiedz Pozdrawiam wszystkich Witam serdecznie. Ja właśnie też załatwiam sobie mapkę u geodety który pracuje u znajomej w pracy, ostatnia osoba zapłaciła tam 200 zł. Jutro będę rozmawiał osobiście jeżeli się cena potwierdzi moge udostępnić kontakt na priwate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesław Gac 13.09.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam wszystkich Na prośbę jednej nowej forumowiczki (MAGDAG) zadaje pytanko. cytuję " Witam. W najbliższy wtorek odbieram już projekt, szukam osoby godnej polecenia no i oczywiście jak najtańszej do adaptacji projektu oraz geologa do mapki wys -syt (znalazłem za 360 neeto) czy mozna taniej? budująca magdag bydgoszcz " koniec cytatu W imieniu MagdyG zgóry dzięki za odpowiedz Pozdrawiam wszystkich Witam serdecznie. Ja właśnie też załatwiam sobie mapkę u geodety który pracuje u znajomej w pracy, ostatnia osoba zapłaciła tam 200 zł. Jutro będę rozmawiał osobiście jeżeli się cena potwierdzi moge udostępnić kontakt na priwate. Będę bardzo wdzięczny i prośiłbym o te namiary na priv Pani MagdaG bedzie z całą pewnością zadowolona. No to jeszcze prosiłbym o namiary osoby godnej polecenia no i oczywiście jak najtańszej do adaptacji projektu. Pozdrowienia dla wszystkich budujących ps. .................. a może ktoś wie o jakiejś działeczce na sprzedaż w Murowańcu , nadal szukam tak dla przypomnienia ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 14.09.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 witammoze ktos wie gdzie kupic blat kuchenny narozny ktory malby nafrezowane laczenie?tak zebybyla tylko linia?bylem w forplycie, wal-mart, ablerze i castoramie ale wszyscy proponuja mi laczenie na listwe. Tylko brw ma ladne laczenia ale tam za 4,5 metra blatu zaliczyli sobie 1050zl...wychodzi 750zl doplaty za laczenie zamiast listwy:(z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 14.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 witam moze ktos wie gdzie kupic blat kuchenny narozny ktory malby nafrezowane laczenie?tak zebybyla tylko linia? bylem w forplycie, wal-mart, ablerze i castoramie ale wszyscy proponuja mi laczenie na listwe. Tylko brw ma ladne laczenia ale tam za 4,5 metra blatu zaliczyli sobie 1050zl...wychodzi 750zl doplaty za laczenie zamiast listwy:( z gory dziekuje My mamy takie łączenie, ale kuchnie zamawialiśmy na wymiar. Moge podac namiary na priv jezeli jestes zainteresowany pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 14.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 bede wdzieczny:)mam nadzieje ze sam blat mi zrobia, bo szafki juz mam:)dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 ablonski a do koparkowego to dzwoniłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 14.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 dzwonilem, cenil sie 100zl...mam jakiegos takiego za 65zl i jest z lochowa, nawet jak bedzie mniej sprawny to powinno wyjsc taniej.dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 14.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Aguś mamy już piecco prawda jeszcze nie zainstalowany, ale już stoi na swoim miejscu ... JEST WIELKI.. mało brakowalo a nie zmiesciłbym go do swojej kotłowni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 14.09.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 aha, jeszcze jednojakby ktos chcial tynki wewnetrzne gipsowe to mam namiar na 19zl brutto z materialemu mnie wyszly proste, ale maja troche porowata strukture...nie wiemczy tak powinno byc, w przyszlym tygodniu ostateczny odbior i rozliczenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 14.09.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 aha, jeszcze jedno jakby ktos chcial tynki wewnetrzne gipsowe to mam namiar na 19zl brutto z materialem u mnie wyszly proste, ale maja troche porowata strukture...nie wiemczy tak powinno byc, w przyszlym tygodniu ostateczny odbior i rozliczenie:) też tak miałem. Podobno jest to dopuszczalne. Trzeba to dogipsować gipsem szpachlowym i wyszlifować. Nie szlifuj bez gipsu, bo położony tynk maszynowo ma w sobie ziarenka "piasku" i bedą się wykruszać powodując małe dziurki. Podpytaj się i zweryfikuj to ze swoim tynkarzem pozdrawiam PS namiary na kuchnie wysłalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.09.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Robert super, że masz piec. To na dniach będziesz miał już ciepełko w domku ablonski poproszę o te namiary na tynki. Pytanie czy to są maszynowe tynki gipsowe? Czy na Beton komórkowy można takie kłaść? Robert jak Ty jesteś zadowlony ze swoich tynków to też poprosze namiary!!! PS. Już masz internet w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 15.09.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 AGA-wasz domek rosnie dosyc szybko, oby tak dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.09.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ps. .................. a może ktoś wie o jakiejś działeczce na sprzedaż w Murowańcu , nadal szukam tak dla przypomnienia ................... Wiesławie w Murowańcu stanela wielka tablica Fordonskiej Spoldzielni Mieszkaniowej o sprzedazy dzialek, mozesz podpytac niestety nie mam numerow moze po niedzieli pozdrawiam RobertEs na jasne mezus mi cos wspominal o piecyku gratulacje wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesław Gac 15.09.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 ps. .................. a może ktoś wie o jakiejś działeczce na sprzedaż w Murowańcu , nadal szukam tak dla przypomnienia ................... Wiesławie w Murowańcu stanela wielka tablica Fordonskiej Spoldzielni Mieszkaniowej o sprzedazy dzialek, mozesz podpytac niestety nie mam numerow moze po niedzieli pozdrawiam RobertEs na jasne mezus mi cos wspominal o piecyku gratulacje wielkie Bardzo dziękuję za informację. Za numer tel. będę wdzięczny. Może jutro będę na błoniu to sobie podjadę do murowańca zobaczyć osobiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 AGA-wasz domek rosnie dosyc szybko, oby tak dalej!! Dziękuję bardzo. Ściany nośne już stoją, teraz kręcą zbrojenie, potem wieńce. We wtorek komin. Ściany działowe dopiero jak będzie dach ze stropem drewnianym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts