pawpiwo 02.01.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Wojtek polecam Tobie jeszcze firmę "Dziadek".Mają hurtownie na Fabrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.01.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Cześć,ten blaszaczek to zapewne standartowy 3x5, z wrotami dwuskrzydłowymi? I jeszcze jedno pytanko za ile?Wspominałeś o solidnych cieślach, mógłybyś udostępnić ich namiary.pozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: AndrzejD dnia 2003-01-06 20:21 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 11.01.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2003 On 2003-01-02 09:30, wojas wrote: Mam pytanie odnośnie drzwi wewnętrznych - jakieś dobre namiary? Znam już oferty firm tj PORTA, SOKÓŁKA, URZĘDOWSKI. Porta wydaje się najbardziej korzystna, ale może macie lepsze pomysły, chętnie skorzystam z doświadczeń. Pozdrawiam Wojtek Mojej żonie podobały się drzwi firmy (marki??) Kubiszyn - w OknoThermie (Błonie, jak jedziesz od Białych Błót, za lotniskiem pierwsza w prawo w osiedle) - z ościeżnicami wychodziły po ok. 600 zł. Ale z czego toto jest zrobione - nie wiem... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojas 13.01.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Witam, Namiary na ciśle : Zbigniew lub Michał Sulima tel. 3813992, 606903353. Blaszaczek istotnie standardowy, cena do uzgodnienia (tel 602329425). Dzieki za namiary na drzwi. Sprawdze. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.01.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Czy ktoś wie czy Wiarus jeszcze żyje? Jego e-mail nie działa, na Forum nie ma go od czerwca. Swego czasu mnie zapraszał, a w czwartek jadę w Wasze rejony (dokładnie do EC Bydgoszcz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawpiwo 15.01.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 To będziesz w firmie w której pracuję. O Wiarusie nic nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.01.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Pawpiwo - niezły numer Jeszcze mi nie potwierdzono wyjazdu, bo u nas często gęsto wszystko robi się na ostatnią chwilę. Co tam robisz? Ja przyjadę w sprawie wymiany systemu sterowania na CDC i połączenia go z innymi systemami Westinghouse'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawpiwo 17.01.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Zajmuję się gospodarką paliwową (węgiel,mazut) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.01.2003 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Już zakończyłem prace. Niestety nie jechałem w końcu sam, więc nie próbowałem nikogo odwiedzać, bo jechaliśmy samochodem kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawpiwo 20.01.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Irek tam gdzie nocowałeś, dodatkowo jestem szefem tego obiektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.01.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Gdybym wiedział, to byśmy pogadali "u Ciebie" Paru moich kolegów będzie u Ciebie przy ruszającym projekcie, ale ja już niestety nie - wyjeżdżam za chlebem za wielką wodę. Pozdrawiam <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2003-01-20 11:07 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slagor 22.01.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Witam wszystkich forumowiczów ponownie na forum. Tym razem z Bydgoszczy. Zakończyłem banicję i mam nadzieję, że znajdę sobie jakieś zajęci oczywiście poza budowaniem domku. Czy ktoś ma namiary na jakiś barakowóz lub blaszaczek pomocny przy budowie, dajcie jakieś namiary. Macias grono budujących w Osielsku powiększyło nam się o kolejnego inwestora. Pozdrawiam sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slagor 22.01.2003 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Witam wszystkich forumowiczów ponownie na forum. Tym razem z Bydgoszczy. Zakończyłem banicję i mam nadzieję, że znajdę sobie jakieś zajęci oczywiście poza budowaniem domku. Czy ktoś ma namiary na jakiś barakowóz lub blaszaczek pomocny przy budowie, dajcie jakieś namiary. Macias grono budujących w Osielsku powiększyło nam się o kolejnego inwestora. Pozdrawiam sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 23.01.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Dzisiaj dobił mnie nasz mądry inaczej Urząd Miasta. Mam pozwolenie na budowę , w nim projekty mediów itp... Dom wyszedł ze stanu zero - teraz czas na pozwolenie na przyłącza. A tego nie dostanę bo w B-y skończył się czas aktualności planu zagospodarowania , na nowy nie ma pieniędzy w UM , więc nie dostanę nowych warunków zabudowy , I SIĘ NIGDZIE NIE PRZYŁĄCZĘ. Tylko po co nowy plan zagospodarowania - media 2m od mojego płotu - chyba ,że chcą coś budowac na chodniku. I , do licha , po co pozwolenie na budowę z warunkami przyłączy mediów jak tych mediów nie mogę przyłączyć ( w centrum miasta) - i mam czekać - i tak naprawdę przestałam to rozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 23.01.2003 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2003 Nie strasz - byłem ostatnio w wodociągach i nic takiego nikt mi nie mówił. Co chciałaś przyłączać? I po co do UM?? Teraz chyba wystarczy załatwiać w wodociągach, gazowni i elektrowni???Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.01.2003 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2003 Kilka miesięcy temu dowiadywałem się o podłączenie do wodociągu i nie mówiono nic o formalnościach tego typu, należy tylko wnieść opłatę i czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 27.01.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Witam budujących, Slagor miło Cie zobaczyc/przeczytać dziekuje i również pozdrawiam. No to rosnie silna grupa z Osielska.Ale Łochowo tez sie powieksza, a co.Serdeczne pozdrowienia w Nowym roku dla grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slagor 27.01.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2003 Wykonaliś pierwszy poważny etap w budowie naszych domków . Podpisaliśmy umowy z wykonawcą. Domki będzie nam budował zakład budowlany, zlokalizowany pod Bydgoszczą. Wartość robót oceniono na 11 - 12 tys. złotych, czas realizacji ok 4 miesiące. Wykonawca gotowy jest również podjąć się w późniejszym etapie realizacji dachu. Teraz jestemy na etapie poszukiwania kierownika budowy. Dzisiaj byłem w Zakładzie Energetycznym i dowiedziałem się, że nasz teren nie jest ujęty w planach do 2006 roku. Jest dobrze!!!! Mamy jedynie szansę na prąd budowlany. Pan z energetyki sugeruje, aby wystąpić o jedno przyłącze i na drugiej budowie zainstalować podlicznik. Będzie taniej. Muszę to przedyskutować z Tomaszem. Na naszych działkach już jest taki prąd i może treba będzie zakładać komunę. To tyle z naszych placów budowy. Pozdrawiam Wszystkich sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 08.02.2003 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2003 Do Grzegorza 2 i Andzrzeja. Jak ma się projekt i budowa ruszyła robi się projekt przyłącza .Wtedy już najlepiej wiadomo co jak ma iść. I do tego projektu potrzebna jest decyzja o warunkach zabudowy.Taką kolejność dzałania - logiczną- wyczytałam w "40 kroków z Muratorem do własnego domu "- katalog domów.Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 15.02.2003 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2003 Wojas ile kosztowały Cię CO i instalacje elektryczne? Mnie dobijają oferty które dostaję, chyba zmienię zawód...pozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts