GACUŚ 29.11.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witam sąsiada Marcina z Bydzi Fajny piesio na fotce twojego emblematu , tylko wydaje mi się że troszeczkę za wielki ten emblemacik i troszkę rozwala stronkę. Można by troszeczkę zmniejszyć tego prześlicznego pieska ? Jeżeli można oczywiście prosić pozdrawiam Spoko juz wywalilem. Co do wypisu z ewidencji gruntów jak byłem jakieś 2-tygodnie temu to nadal właścicielem był murowaniec. Co do energetyki to nie wiem bo powinieniem już dostac warunki dawno, ale nie ma i nie ma (strajk listonoszy może). Pozdrawiam Piesia mogłeś zostawić tylko go troszkę zmniejszyć , bo piesio fajny podobał mi się. Co do wypisu to u mnie także wpisany był murowaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 29.11.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 taki może być http://images1.fotosik.pl/279/b14073709f1da7d1m.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 29.11.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 taki może być http://images1.fotosik.pl/279/b14073709f1da7d1m.gif GAcuś a dlaczego nie rusza nochem i ogonkiem PS a jak ten drugi artykuł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 29.11.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Witajcie Ostatnio zacząłem się zastanawiać co z tą Polską A dokładnie z wykonawcami . W zeszłym miesiącu wysłałem kopie projektów do 5 firm budowlanych o wycenę budowy stanu surowego 200m2 ( tylko robocizna bez materiałów ) bo mam zamiar rozpocząć budowę początek 2007 r. Do dnia dzisiejszego otrzymałem jedną odpowiedź i t taką na odczepkę . Dzwoniłem do innych to otrzymywałem odpowiedzi : na razie nie mam czasu , może później , zadzwonię za tydzień . Czy to ja mam tylko takie problemy , dom normalny – typowy bez szaleństw , parterowy z u-poddaszem . Już zaczynam wątpić czy faktycznie są jakieś firmy budujące domy w Bydgoszczy. Jest jeszcze troczę czasu ale co to będzie jak zacznie się wykończeniówka . Chyba sam „ zakasam „ rękawy WITAJ W REALNYM ŚWIECIE To nie Matrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 29.11.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ale Marcin piesek był bombowy tylko troszke przywielki jakby byl mniejszy bylo by fajnie zmniejsz tego gifa tylko No piesio zmniejszony i ogonkiem merda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 29.11.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Co do energetyki to nie wiem bo powinieniem już dostac warunki dawno, ale nie ma i nie ma (strajk listonoszy może). Pozdrawiam A przypadkiem osobiście się nie odbiera z ZE? Może zadzwoń i pogoń "miłego" Pana Powiedzieli, ze wyślą pocztą zreszta i tak nie mam szans podjechać tam i odebrać bo z tego co pamiętam pracują "ciężko" do 14.30. Co do dodzwonienia to raz próbowałem przełaczano mnie i przyznam zabrakło mi już nerwów. Ale jutro nowy dzień, znowu ich pomęcze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 29.11.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 taki może być http://images1.fotosik.pl/279/b14073709f1da7d1m.gif GAcuś a dlaczego nie rusza nochem i ogonkiem PS a jak ten drugi artykuł??? No rzeczywiście tutaj nie macha , widocznie coś sknociłem . Ale widzę że Marcina piesio już merda Co do artykułu to jest w ekspresie (nie internetowym) nie będę tutaj cytować i zaśmiecać ,Komitet Pana Edmunda Ł. oskarża sztab wyborczy Pani Katarzyny o naruszenie ciszy wyborczej , o zrywanie plakatów Pana Edmunda oraz o nagłośnienie procesu sądowego Pana Ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 29.11.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ok w takim razie muszę zajrzeć do gazety bo bardzo mnie to ciekawi, cisza wyborcza była od kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 29.11.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ok w takim razie muszę zajrzeć do gazety bo bardzo mnie to ciekawi, cisza wyborcza była od kiedy?? poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 29.11.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Dzięki wielkie Gacuś ile m2 płytek podłogowych jest w opakowaniu skoro płytka ma wymiary 33,3x33,3cm, a płytek jest 16szt. w tymże opakowaniu A - 1,77m2 B - 1,83 C - 1,86 D - 1,89 a propos MATRIX-a nie chciałam być jakoś niegrzeczna tylko ten film ciągle pokazują i jakoś mnie natchnęło bo te same odczucia mam przy uwaga rozwiązaniu mojej zagadki (nie ma chętnych do zabawy) wbrew pozorom jakby matematyka na to wskazywała właściwa odpowiedź to C czyli 1,86 czyli Gacuś który jednyny brał udział w zagadce i chciał być zgodny z matematyką niestety nie trafił uważajcie udało nam się coś ciekawego znaleźć a tam że płytki mają wymiar 33,3 i sztuk 16 co daje 1,86, my kalkulator no i za chiny nie ma możliwości a Pan że tak każe producent no to ale o co chodzi, po prostu liczą ze średnią fugą (którą trzeba kupić osobno) efekt był taki że płaciliśmy za kafle a nie m2 podłogi jakiej one pokryją no chyba nie jestem wybitnie przewrażliwona ale jak można tak matematykę naginać, kupuję kafle a nie podłogę z kaflami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 29.11.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 uważajcie udało nam się coś ciekawego znaleźć a tam że płytki mają wymiar 33,3 i sztuk 16 co daje 1,86, my kalkulator no i za chiny nie ma możliwości a Pan że tak każe producent no to ale o co chodzi, po prostu liczą ze średnią fugą (którą trzeba kupić osobno) efekt był taki że płaciliśmy za kafle a nie m2 podłogi jakiej one pokryją no chyba nie jestem wybitnie przewrażliwona ale jak można tak matematykę naginać, kupuję kafle a nie podłogę z kaflami A gdzie kupowaliście te kafle , gdzie tak lipnie policzono? Ja kupowałem w castoramie kafle i w paczce miałem 14szt kafli o wym. 33,5 / 33,5 co dało 1,6 m2 tak mam na kartonie . I teraz ciekawostka. Kupowałem dwa kartony i osiem szt tych płytek i tak za płytki w kartonach oryginalnych policzono mi 3,14m2 co daje 1,57 m2 za jeden karton (na kartonie napisane 1,60 m2) a za osiem płytek policzono 0,88 m2 . Czyli płytka ma wymiar zgodny z matematyką czyli 0,11m2 ale bardziej opłaca się kupować całe kartony bo liczą o 0,03m2 mniej No ale was Alex to skasowali o 0,10 więcej na kartonie , można nawet powiedzieć że o 0,13 na kartonie to przy dziesięciu kartonach ( 17,6m2) daje 1,3 m2 To sporo was oszukali , Ja bym tego tak nie zostawił , to jest oszustwo w biały dzień . Kupując 100 m2 takich płytek przepłacasz za 7 m2 i nawet jak płytki kosztują tylko 20zł to tracisz 140zł , a jak kosztują 50zł to robi się już spora sumka 350zł To jaki ma zysk dodatkowy ten sprzedawca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 29.11.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Trochę z innej beczki... mam pytanie do wszystkich z Murowańca ... czy też dostaliście podwyżkę dzierżawy? K... podwyższyli z 90zł do 320zł to wychodzi jakieś 250%!!!!!!!!!!!!!!!! Może jest jakiś zapis że nie mogą podnosić więcej niż bo jak tak dalej pójdzie to się nie wypłacimy do 2012r. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 29.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Trochę z innej beczki... mam pytanie do wszystkich z Murowańca ... czy też dostaliście podwyżkę dzierżawy? K... podwyższyli z 90zł do 320zł to wychodzi jakieś 250%!!!!!!!!!!!!!!!! Może jest jakiś zapis że nie mogą podnosić więcej niż bo jak tak dalej pójdzie to się nie wypłacimy do 2012r. [/b] piszesz o dzierżawie wieczystej? My kupiliśmy działkę w 2003 i mamy od początku opłatę powyżej dwóch setek rocznie. A propos wieczystego użytkowania - jakiś czas temu pytaliśmy o możliwość przekształcenia gruntu w własnościowe - okazało się, że to kosztowna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 29.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 ale Marcin piesek był bombowy tylko troszke przywielki jakby byl mniejszy bylo by fajnie zmniejsz tego gifa tylko No piesio zmniejszony i ogonkiem merda fajowskie są te Wasze dodatki do opisu - jak to się robi? jakoś nie rozgryzłam jeszcze wszystkich opcji na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 29.11.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 .... rozpisujecie się tu o psach a my ostatnio goniliśmy w domu za myszą i efektem tego zajścia jest fakt, że od dzisiaj mamy nowego domownika ... KOTKA ... Pusię a`la tygrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 29.11.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Znajomy ma już taką studnie w Murowańcu i u niego woda już jest na 2,2m (robił bad. geologiczne), a co do jakości tej wody to pije ją już od zeszłego roku i mówi, że dobra. (jeszcze się nie pochorowali ) w Murowańcu z tą studnią to nie jest tak hop-siup. Mój sąsiad wiercił studnie i ma wodę dopiero na 18m ... a to już jest koszt, który trzeba przeanalizować. Zależy z której strony Murowańca się budujesz i trzeba to sprawdzić.. Ja się zastanawiam czy ni zrobić tego z innym sąsiadem na spółkę. mamy działkę na rogu Łochowskiej i Granitowej - a o jakim miejscu Ty piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 29.11.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Znajomy ma już taką studnie w Murowańcu i u niego woda już jest na 2,2m (robił bad. geologiczne), a co do jakości tej wody to pije ją już od zeszłego roku i mówi, że dobra. (jeszcze się nie pochorowali ) w Murowańcu z tą studnią to nie jest tak hop-siup. Mój sąsiad wiercił studnie i ma wodę dopiero na 18m ... a to już jest koszt, który trzeba przeanalizować. Zależy z której strony Murowańca się budujesz i trzeba to sprawdzić.. Ja się zastanawiam czy ni zrobić tego z innym sąsiadem na spółkę. mamy działkę na rogu Łochowskiej i Granitowej - a o jakim miejscu Ty piszesz? sąsiad ma studnie przy Kukułczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.11.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 .... rozpisujecie się tu o psach a my ostatnio goniliśmy w domu za myszą i efektem tego zajścia jest fakt, że od dzisiaj mamy nowego domownika ... KOTKA ... Pusię a`la tygrys To Wy macie myszy w domu??? Nie podoba mi się to Kot rozumiem jako obrońca-łapacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.11.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Teraz trochę inne pytanie: Podoba Wam się ta nowa szata graficzna??? Bo mi się w ogóle nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.11.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 O rozpoczęłam nową stronę ... 50!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts